Sevgili Küllük

33.7K 1.3K 324
                                    

Mutsuz uyanıyorum artık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Mutsuz uyanıyorum artık. Kalbimin ortasına tonlarca acı çökmüş gibi hissediyorum kendimi.. Seni affetmek daha da zorlaşıyor her geçen gün. Aç uyuyorum. Boğazıma diziliyor her lokmam. 
Bu ev kabullenmedi gidişini. Sabahın ilk ışıklarında pencereyi açmanı bekliyor, sigara dumanından grileşen perdem. Etraf dağınık, ben dağınık. mutfak ile salon birbirine girdi. Bütün eşyalar artık küs. 
Gel ! 
Gel barıştıralım. Onları, beni seni..
Akıl almaz bir ruh hali sardı beni. Adının geçtiği yerde kahkahalar atıyorum. "Ne hali varsa görsün" diyorum. Muhabbetin ortasında gözlerimdeki baraj kapıları açılıyor. Sokağa koşuyorum. Tanımadığım bir adama sarılarak ağlıyorum. Bizi izleyen sevgilisine aldırmadan. 
Bazen sinema gidiyorum. Yılın en komik filmine bilet alıyorum. Herkesin gözleri kahkahadan yaşarırken hıçkırıkların kalbimden boğazıma doğru hızla geldiğini hissediyorum. Tek bir tebessüm bile edemeden göz yaşlarıyla terk ediyorum kahkaha atılan salonu. 
Gel ! 
Sebepsiz gidişini sormam bile. Gel, kime gittiğin umurumda değil. 
Gel ! Istanbul'un Boğaz'ına takıldı Kız kulesi. 
Gel ulan gel. Kapının kilidini degistirmedim. Gel gir içeri sabahın 4ünde. Gecenin köründe. Gelmezsen, neyse düşünmek bile istemiyorum o ihtimali sevgili..

Lütfen yazı ile ilgili yorumlarınızı yazın :) ve en önemlisi (⭐) yıldıza basın votenize ihtiyacımız var :)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Lütfen yazı ile ilgili yorumlarınızı yazın :) ve en önemlisi (⭐) yıldıza basın votenize ihtiyacımız var :)

Veee bir bölümün daha sonuna geldik :)
ARKADAŞLAR bu tarz yazılarım için hikâyeler kısmındaki Sevgili Küllük Kitabına davetlimsiniz lütfen okuyun destek verin :) Bu arada Pazar gününe çok az kaldı mutlaka gelin olur mu :) gelecek olan arkadaşlar olursa ikna edebildiklerini ikna etsin getirsin.  O gün benim için çok ama çok önemli lütfen beni yalnız bırakmayın. Herkes bir parça mavi giyinsin :)
Epsilon standinda olacağım saat 14:00 16:00 arası :)
Ayrıca kitap çıktı :) bi hafta içinde her yerde olur, siz ısrarla gördüğünüz her kitapciya ve D&R mağazalarından isteyinnnn canımsinizzzz çok mutluyum çooook :) sizinle buluşuyorum sonundaaaaaaa 😊💜⭐
Gelişmeler ve destek için lütfen İnstagramdan takip edin :)
Songulunsall ve Songulunnotlari adlı iki Sayfam var :) eminim çok begeneceksiniz :)

Bu Mavi kız sizi cooooook seviyor beeeee

AŞKIN MAVİ TONU (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin