Git-me

37.3K 1K 383
                                    

Ve şimdi gidiyorsun, sadece 'Kendine iyi bak' gibi basit bir cümleyi önüme atarak

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ve şimdi gidiyorsun, sadece 'Kendine iyi bak' gibi basit bir cümleyi önüme atarak.
Gidişin Kıyamet, gidişin ölüm gibi ani. Şimdi kendime iyi bakamam. simdi kendime daha kötü bakarım. Bayat çay içer, kışın buzlu suyla yıkarım hastalıktan ateşlenen bedenimi. Üstelik sigaraya başlar biri bitmeden diğerini yakarım.
Ve şimdi gidiyorsun verilen sözleri çöpe atar gibi. Kalbimi türlü türlü intihara sürükler gibi. Eğer gidersen gelişini beklerim. gelmediğin her gün için kalbime neşterle işaret atarım.
Sokak çocuklarına selanı okutur sigara küllerinden helva dağıtırım.
İstanbul'un taşını toprağını gözyaşlarına boğarım. !
Eros'u oklarıyla öldürür son aşık olarak ütopyama taşınırım.
Ve şimdi gidiyorsun annesiz çocuğa tokat atar gibi. Ah be Duru yüreklim,
Gidişini Seveyim Senin.

Merhaba mavi ailesinin güzel insanları :) Bildiğiniz gibi kitap bitmedi , anlaşma yapıldığı için geri kalan bölümler kitapta olacak

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Merhaba mavi ailesinin güzel insanları :) Bildiğiniz gibi kitap bitmedi , anlaşma yapıldığı için geri kalan bölümler kitapta olacak. Ama ben sizi o kadar çok seviyorum ki, birşeyler yazmasam olmaz. Bu şekilde duygularımı yazıp sizinle olmaya devam edeceğim. Her kitapta bir karakter var. DURU'yu bir kalıba sokmadim. Çünkü çok Duru'nun duyguları benim gerçek duygularımdı!
Ne kadar acı çektiysem bunu maviye boyayıp sundum size.
13 marta çok az kaldı. Diyorum ki, madem Mavi ailesi olarak herkes o gün gelecek. İmza gününe gelenler ve arkadaşlarını getirenler evde mavi renkte bulduğu ne varsa giysin. Kiminde şal, kiminde yelek , kiminde elbise , eminim herkesin dolabında bir mavi var :) mavi ölüm o gün ve o kalabalıkta mavinin her tonu olsun 💜 Bunu düşünmek harika !
Her gece size sarılmanın gözlerinizin içine bakarak sohbet etmenin hayaliyle uyuyorum. Kalbi güzel okurlarm lütfen ama lütfen aklınıza geldikçe KİTABIMIZ için dua edin. Sizi gerçekten çok ama çok seviyorum.
Mavi..

İnstagramdan lütfen takip edip destek olun bana :)
Songulunsall
Songulunnotlari

Kocaaaaman öpüyorum sizi :) ,
Yorum ve vote vermeyi unutmayın :)

AŞKIN MAVİ TONU (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin