ŞEHİTLERİMİZ İÇİN.

65.2K 1.7K 155
                                    

Merhaba arkadaşlar,

Nasılsınız Bakalım ?

Bir kaç gündür terör olayları gündemi çok fazla oyaladı. Yine yüreklere ateşler düştü. Binlerce insan kahroldu. Bir avuç toprak için kardeş kardeşe düşman oldu. Şöyle bir bakın etrafınıza kaç hepinizin kürt arkadaşı dostu sırdaşı aşık olduğu kişi var.  Sıra arkadaşımın alevi mesela. Bakkaldan alış veriş yaptığımız beyaz saçlı cici amca laz.

Kürt türk kahvesi içiyor, türk ise kürt böreği yiyor. Biz Çanakkalede omuz omuza savaştık bu ülkeyi kurtardık. Biz kardeşiz ayrımcılık yapanlar KALLEŞ !

Rabbim şehitlerimizin ailesine sabır versin.

VATAN SAĞOLSUN...



***

Onun dışında yeni gelen arkadaşlarıma MAVİ AİLESİNE HOŞ GELDİNİZ diyorum.

Umarım bu kitap yolculuğunda hep yanyana oluruz. Elimden geldiğince eleştiri ve yorumlarınızı dikkate alıyorumm. hepinizi çok seviyorum. Heyecanınız sabırsız oluşunuz beni daha çok mutlu ediyor. :) :)

Bir kaç konuya açıklık getirmek istiyorum kafanız karışmasın diye,

-Bölümlerin kısa olması

Sanırım alışagelmiş bir durum değil bu, Ama yapı olarak çok çabuk sıkılan bir yapım var ve bildiğiniz gibi çalışıyorum uzun uzun yazmak beni de mutlu eder ama inanın buna olanak olmuyor. Uzun olsun diye yazarsam saçmalamaya gider bozulur mavinin aşk tonu. Sizi hayal kırıklığına uğratmaya hakkım yok hepiniz benim canımsınız :)

-Ne aralıkla bölüm paylaşıyorum

Sorusuna gelince canlar, Okunma sayısına göre gidiyorum çünkü sürekli yazarsam hikaye çok çabuk biter ve büyüyemeyiz. YAVAŞ YAVAŞ emin adımlarla ilerleyelim :)

Ben kimim ?

24 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum. Belki de 'Şuradan bir kişi alır mısınız' diye para uzattığınız, Yolda size çarpıp arkasını dönüp özür dileyen, Yol kenarında gözleri uzaklara dalan kişiyim.

Cinsiyetin çok önemi kız ya da erkek. Ben burada sizin acılarınıza duygularınıza sevinçlerinize dokunmak ve dile getirmek için buradayım. Ve sizler de beni çok sevdiniz.

ilk okuyucularım bilir çok kötü zamanlar geçirmiştim. Hep birlikte atlattık sevıncımı hüznümü hep buraya taşıdım çünkü sizler benim ailemsiniz. Ben inanıyorum bir gün MAVİ ailesi için büyük bir imza günü düzenlenecek. Hepinizin tek tek gözlerine bakacağım. DErdinizi dinleyeceğim. Gözlerinizdeki mutluluktan nasibimi alıp eve uçarak gideceğim. Ben size inanıyorum ben MAVİ AİLESİNE İNANIYORUM.

Hepiniz iyi ki ama iyiki varsınız. Şükür sebebiniz :)

Bölüm en yakın zamanda gelecek inşallah.

SİZİ SEVİYORUM. :)

MAVİNİZ.


AŞKIN MAVİ TONU (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin