MAVİNİN EN 'DURU' HALİ

64.6K 2.5K 850
                                    


DURU

İnsan en kötü günlerinde başını koyacak bir omuz arıyor. Ağır geliyor düşüncelerim ve dik tutamıyorum başımı. Akıyor yine gözlerimdeki yağmurlar. Ne zaman mutluluk bana adım atsa o kadar uzaklaşıyorum huzurdan. Hani bazı insanlar vardır ne yaparsa yapsın yine de mutlu olamaz.

Şimdi düşünüyorum da keşke bu kadar imkansız olmasaydın, keşke az da olsa mümkün olsaydık. Her gelişin bana umutken gidişini hesaba katmadı bu kalp. Günler hiç bu kadar kısa geceler hiç bu kadar siyah olmamıştı. Geçmemeye yeminli gibiydi saat. Hani zaman her şeyin ilacı ya , bence yalan. Zaman her şeyin ilacı olsaydı içimdeki kız çocuğu zehirlenmezdi.

Şimdi bir bilinmezliğe kucak açıyorum. Yeni birisi , yeni bir başlangıç kayboldu gidişinle. Biz seninle imkansızlığa koşarak gitmişiz. Biz birbirimize ne kadar bağlansak o kadar çok acı çekmişiz sevdiğim. Sana dargınım, kırgınım. Sarmak istediğin yaralarımı unutturacak kadar büyük acıları tattırdın yüreğime.

Biz seninle sarıldığımız yerden üşürüz artık. Şimdi içimdeki kız çocuğunun saçlarını kesiyorum. Umutlarım intihar ettiğinden beri biraz daha soğuyorum herkesten her şeyden hatta kendimden. Gittiğin günden beri aç uyuyorum, uykularım yarım yamalak artık. Beni bir fırtınaya sokup Dik dur sevgilim diyorsun.

Şimdi bu eksik yanımla kime kucak açayım? Sana hem kızıyor hem de özlüyorum. Göz yaşlarım yanaklarıma değmeden öldürüyorum onları, öptüğün izleri silmesin diye.

Sevgilim, yüreğimin sancıları hediye olsun aşkımıza. Bugün gidişini kutluyor bir başkaları ben yas tutarken. Tüm renklerim soldu. Her şey bir kez daha siyaha boyandı.

Gidişinden öpüyorum seni...

AŞKIN MAVİ TONU KİTAP OLDUĞUNDAN SON BÖLÜMLER KALDIRILDI. KİTAP TÜM KİTAPÇILARDA VE İNTERNET SİTELERİNDE MEVCUTTUR. KEYİFLİ OKUMALAR :) 

AŞKIN MAVİ TONU (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin