Şimdi Sen Yoksun

27.5K 1K 253
                                    

Simdi yokluğunun en dibindeyim. yavaş yavaş siluetin bile kayboldu hafizamdan. ve sesinin kokusunu hiç bu kadar özlememiştim.
Şimdi yokluğunun en bol halini yaşıyorum. Bugün biraz daha sen yoksun ve papatyalar tüm yapraklarını döküyor. Çayıma yokluğunu katıyorum.
Öyle bir yokluğa gömülmüş ki varlığın hayal kurmaya bile korkuyor yüreğim. Yağmurlar yağıyor şehrime. Güneş senin yanında , yaz senin misafin sanki. Buralar çok soğuk, zehir zıkkım yediğim herşey. Mutlu olacağım ne varsa çabuk bitiyor. insanlar kötü. cayim sensiz icilemeyecek kadar demli.
Gidişinin de vardır bir sebebi, Bu alın yazısı rastgele yazılmış olamaz. Bana yokluğunu yaşatan Rabbimin de vardır bir bildiği.
gidişinden öpüyorum seni sevgili.

MERHABA MAVİ AİLESİ NASILSINIZ :)  Lütfen yazı ile ilgili kısa da olsa yorumunuzu yazıp (⭐) yıldıza basar mısınız :) ÖNCEDEN DE KONUŞTUĞUM GİBİ KİTAP BİTSE BİLE KISA KISA YAZILAR YAZIP SİZİNLE SOHBET ETME ŞANSINI TEKRAR YAKALİYORUM

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

MERHABA MAVİ AİLESİ NASILSINIZ :) Lütfen yazı ile ilgili kısa da olsa yorumunuzu yazıp (⭐) yıldıza basar mısınız :)
ÖNCEDEN DE KONUŞTUĞUM GİBİ KİTAP BİTSE BİLE KISA KISA YAZILAR YAZIP SİZİNLE SOHBET ETME ŞANSINI TEKRAR YAKALİYORUM. BEN SİZİ GERÇEKTEN COK SEVİYORUM. AYRİCA BU TARZ YAZILARIM İÇİN "Sevgili Küllük" KİTABINA BİR GÖZ ATİN DERİM MUTLAKA BEGENECEKSİNİZ :)

İnstagramdan takip için Songulunsall hesabını takip edin ve dilediignz zaman oradan bana yazabilirsiniz.

AŞKIN MAVİ TONU (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin