Yalnızlık senden Hatıra

503K 11.1K 1.5K
                                    

(Öncelikle hikayeme, mavi ailesine hoş geldiniz :) Hikâyemiz kitap oldu :) Yazım yanlışları , imla hataları düzeltildi buradakileri imkânım olmadığından telefonla yazmıştım, hatalarım için şimdiden özür dilerim , ufak tefek hataları göz önünde bulundurmayın olur mu :) sonlara doğru hikâye herkesin çok fazla ilgisini çekti, sıkıldım diyenler şuan Mavi aşığı :) Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız benim için değerlisiniz 💙💜😊)

Nefesimi derin derin ciğerlerime çekerek nefes alıyordum. Telefonu kulağıma götürmüş boş boş kapıya bakıp gözümü bile kırpmıyordum. Telefondaki,
"Alo, alo Duru ? Sesim geliyor mu? "
diyen Burak beni kendime getirdi. Ve istemsizce de olsa ağlamaya başladım. Ağlama sesini de duyan Burak daha fazla meraklandı ve üst üstte sorular sormaya başladı.
"Duru neler oluyor sabahın 5inde aradın ağlıyorsun nefes nefesesin ve birşey demiyorsun gerçekten çok merak etmeye başladım neler oluyor.?"
"Burak çok özür dilerim seni de telaşlandırdım. Ama bunu anlatacağım kimse yok inan."
"Ya onun farkındayım deli etme beni neler oluyor anlatsana?"
Burak'ın sesi biraz şefkatli ve biraz da gergin geliyordu. Olayı toparlamak adına elimin tersiyle gözyaşlarımı sildim yataktan doğrulup derin bir nefes alarak rüyasımı anlatmaya başladım. Burak, ağlama sebebinin Rüya olduğunu öğrenince olayı büyüttüğüm için bana kızsa da fazla uzatmadı. Telefonun başında Burak'tan bir teselli beklerken Burak'ın bu sessizliği beni üzmüştü. Sanki karşımdaymış gibi yüzümü astım.
"Burak özür dilerim belki sana saçma geldi bir rüya için ağladığım ama kötü oldum biran."
Burak kendisini daha fazla tutamayıp sesli bir şekilde güldü. Ve devam etti,
"Herşeyi geçtim inan çok karışık bir rüya ama saçlarının siyah olması olayı bitirdi. Yani o sap sarı saçlarının rüyada bile siyah olduğuna inanmam. Neyse bebeğim ben kapatıyorum gece geç uyudum öptüm."
"Tamam"
diyebildim sadece. Başka ne diyecektim ki. Konuşma bitince telefonu sıkı sıkı tutan parmaklarım gevşedi. Hayatta ilk kez kendimi yalnız hissediyordum. İçimden Babam dışında aslında hiç bir erkeğe güvenmem gerektiğini geçirsem de söz konusu Burak olunca içimden geçenler içimde kalıyordu.
Yatağımdan sakince kalktım ve aynanın karşısına geçtim. Ah ne kadar da bitkin ve mutsuz görünüyordum. Sarı saçlarımı arkama atıp kendime baktım. Sessizce "of" diyebildim sadece. İçten çaresizce sadece bir of.
Sanki karşımda birisi varmış gibi içimi kendime döktüm.

Yalnız değildim, içimde koca bir dünya AŞK vardı. Beni benden başka anlayan yok. içime ateşler düşüren bu aşkı kime anlatmalıyım? Beni hiç umursamayan Burak'a mı? ya da tek derdi giysi olan biricik dostlarıma mı?
Sahi onlar hiç sevmiş miydi birisini böyle delice?

Titreyen çenemi elimle tuttum. Gözlerimden dökülen damlalar usulca yanaklarından süzüldü. Burnumu çekerek aynadan uzaklaştım. Dağınık masamın üzerinden bir mendil bulup gözlerimi ve akan burnumu sildim. Yatağıma geçtim tekrardan. Burak'ın saçlarıyla ilgili dedikleri geldi aklıma. Ne kadar da iyi biliyordu saçlarımı ne kadar çok sevdiğimi. Aslında beni çok iyi tanıyordu ama benim ona beslediğim aşkı bilmiyordu.
Bilirsin, bazı şeyler bilinse de fayda etmez. Onu tamamen kaybedebilirdim ve bunu kaldıracak birisi değildim. Hatta ondan uzak olmak için Üniversiteyi okumaya İstanbul'a gelmiştim.
Bazen gitmen gerekir sevdiklerinden bile.
Gözlerim yavaşça kapandı ve derin bir uykuya daldım.

Uykusuz kalmayı hak etmeyecek kadar temiz bir kalbi olanlar her zaman siyah kalplerde huzur ararlardı.

Burak, belki de bir çok kızdan bile daha bakımlıydı. Ah ne kadar çok seviyordu kendisine bakmayı. Dünya onun için dönüyor istediği her kızı elde etmek için uğraşıp elde ettikten sonra umursamaz birisi oluyordu. Onun bu ulaşılmazlığı ona müthiş bir haz veriyordu.
Daha 20sine yeni girmiş olmasına rağmen sırf maddi açıdan rahat olduğu için kendisinden yaşça büyük kızlar bile peşindeydi. Evet, Çevresindeki bir çok insan Onu parası ve yakışıklılığı için arzuluyordu.
Ve Burak hiç bir zaman fark edemeyecekti ama onu karşılıksız seven tek kişiydim ben.

Arkadaşlar #Wattys2015 yarışmasına katıldım lütfen hikâyeyi kütüphanenize ekleyin yazılar arasına bolca yorum atın desteklerini lütfen eksik etmeyin olur mu :) iyi ki varsıniz

İnstagram
Songulunnotlari
Songulunsall
Aşkın mavi tonu

AŞKIN MAVİ TONU (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin