NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

64.7K 1.6K 263
                                    

Öncelikle yeni bölüm olmadığı  için ÖZÜR DİLERİM :(

Hafta sonu acile kaldırıldım. Çok kötüydüm yazamadım hiç bir şey cevap bile veremedim. Duyuru yapacaktım ama gözlerimi açamadım. Neyse şimdi iyiyim şükür.

Ama ortalık çok kötü. İşten fırsat bulsam da yazmaya içim elvermiyor. Kardeşin kardeşi öldürdüğü bir dönem canımızı yakıyor. Lütfen akıllı davranın galeyana gelmeyin. Bizi birbirimize düşürmek, ırkçılık yaptırarak kan çıkarmak istiyorlar. Lütfen dua edin sürekli. RABBİM şehit kardeşlerimizin ailelerine sabır versin.

ACIMIZ BÜYÜK.

Durum böyle olunca bölüm yazamadım. İnsanların içi kan ağlıyor 

EYLÜL DÖKTÜ TÜM GÜZELLİKLERİ DALLARINDAN.

Bölümleri de genel olarak 5-10 gün arası yazıyorum çünkü evde hiç fırsatım olmuyor  Şirkette işlerimi bitirip mola saatlerinde yazıyorum. Nolur kızmayın. Ben sizi çok seviyorum. Yeni bölüm de elimdeki iş biter bitmez yazacağım. Tamam mı ? :(((

Ailemiz giderek büyüyor. Dualarınız hep üzerimde bunu hissediyorum. Ben herkesin iyi ya da kötü yorumlarını okuyup cevaplandırıyorum.

Bu arada arkadaşlar facebook, twitter , instagram dan gönüllü bana destek verecek sayfaları yönetecek arkadaşlar bana özelden yazabilir mi acaba ? 

Güzel bir haber daha vermek istiyorum önümüzdeki günlerde inşallah ikinci bir kitabımı sizinle buluşturacağım.

Hepinizi çook ama çok seviyorum. Şu sıralar bitikliğimin tek kurtarıcısı sizin güzel saf tertemiz sevginiz. Gülümsememin en büyük kaynağısınız. Sizin için çok güzel hayallerim var.

MAVİNİZ.

AŞKIN MAVİ TONU (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin