ÖMER'İN KARANLIK HİSLERİ

42.2K 1.5K 357
                                    

(ARKADAŞLAR SONDAKİ AÇIKLAMALARIMI LÜTFEN OKUYUN ) :)

Alıştım, insanların hayatlarında geçici olup kalıcı yaralar almaya. İçimdeki kıyametleri susturup iyiyim demeye alıştım. Her sabah güzel olacak deyip gece karanlığı gözlerime gizledim. Gece olsa da ağlasam diye beklediğimden beri kimsenin dostluğuna da inanmadım. Ne kadar iyiysem o kadar kırıldı iyi yanım.

İnsan bir boşluğun en karanlık dibine düşüp bir daha hiç çıkmayacağını zannediyor. Bunu bize zannettirdiler. Üstüne titrediklerimiz üstümüze koca bir yük bırakıp gittiler. Ne kadar merhametliysen o kadar fazla üzülüyorsun aslında. Hıçkırıkların boğazına dizilip ağlamamak için, içini çekip yukarıya baktığın zaman anlıyorsun yalnız olduğunu. Yalnızlığın lekesi geçmez kalpten.

Çayı şekersiz de içebiliyorsun, öyle yerli yersiz kızmıyorsun hiçbir şeye. Eskiden olsa, bağırıp ortalığı ayağa kaldıracakken sadece tebessüm ettiğinde anlıyorsun büyüdüğünü.

Alıştım içimdeki hevesleri kursağımda biriktirmeye. İnsanlara yol gösterip hiçbir yola girmeye cesaretin olmayınca anlıyorsun yorulduğunu. Sonunu düşünüp başlamaya korkuyorum. Olmuyor işte, onlar gibi olamıyorum. Olayları derin derin düşünüp , düşüyorum düşlerimden. Dudaklarımı ısırarak uyuyakalıyorum.

Alıştım neyim var neyim yoksa fırtınalara kurban etmeye. Kırmaktan korktuklarım tarafından kırıldıktan sonra bir daha anneni üzmemek için söz veriyorum kendime. Saatlerce bir boşluğa bakıp küllüğündeki sigarayı unutunca anlıyorsun unutulduğunu.


MERHABA MAVİ AİLESİ NASILSINIZ BAKALIM, BEN YAZDIKLARIMDAN ANLAŞILDIĞI GİBİ BİRAZ KÖTÜYÜM, NEDEN BİLMİYORUM AMA YAZARKEN BİLE AĞLADIM. BEN EN İYİ SİZ ANLARSINIZ DİYE SİZİNLE KONUŞAYIM DEDİM. DUYURU YAPACAKTIM AMA KURU KURU DUYURU YAPMAK İSTEMEDİM. KİTAP KAPAĞI DEĞİŞECEK VE EMİNİM Kİ YENİSİNİ DAHA ÇOK BEĞENECEKSİNİZ. KİTAP MART AYINDA ÇIKACAK SİZİ KIRMADIM VE ÇOK SICAK BİR FİNAL HAZIRLADIM. SİZDEN TEK İSTEĞİM LÜTFEN MART AYINA KADAR DESTEKLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN VE EN ÖNEMLİSİ DUA EDİN Kİ İSTANBUL'DA MART AYINDA DÜZENLENECEK FUARA YETİŞSİN. BEN SİZİNLE KUCAKLAŞACAĞIM GÜNÜN SABIRSIZLIĞI İÇİNDEYİM. LÜTFEN DUA EDİN LÜTFEN. SİZİN O MİNİK AVUCUNUZDAKİ DUALARINIZ BENİM GÜLÜMSEME SEBEBİM. SİZİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM... 

AŞKIN MAVİ TONU (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin