fourty one

313 36 4
                                    

LUKE

Imediat ce plec din apartamentul lui Dove il sun pe Calum. Raspunde din prima ceea ce înseamna ca-mi aștepta apelul.

"Am găsit ceva, dar cel mai probabil e criptat sau greu de spart pentru ca Dove parea foarte sigura ca am tot ce-mi trebuie pe stick ca s-o găsesc." Raportez si ma grăbesc spre mașina mea care era parcata mai departe de clădirea de apartamente a lui Dove doar ca da fiu sigur ca nu ma vede nimeni.

Aud șușoteli si fosnituri din capătul celălat al firului si vocea lui Ashton imi pulsează in urechi: "Ai găsit-o?!" Tipa si il aud si pe Michael strigând un "daa!"

"Mda." Raspund sec si ma urc in mașina. Imi pun centura si continui atunci cand vad ca Ashton nu ma intreaba nimic. Probabil ca aștepta sa-i zic fara sa trebuiască sa ma întrebe." Dar era cu Jace si cine mai stie câte alte persoane asa ca n-am putut sa fac pe Superman si sa salvez fata."

Il aud oftând si am senzația ca acoperă microfonul cu mana pentru ca nu mai aud nimic timp de cateva secude. "Mie-mi place mai mult Tom Cruise." Chicoteste in cele din urma.

Nu am chef de glume.

"Ashton..." Il avertizez si aud iar fosnituri. Ce naiba tot fac băieții ăștia?

"Doar ziceam..." Se apara si mi-l imaginez ridicând mainile in aer, ceea ce ma face sa zâmbesc pentru cateva clipe.

Doar ca nu am timp sa zâmbesc. De fapt nu am timp de loc pentru ca Dove ar putea sa dispară iar in orice clipa. Oftez si imi frec ceafa încordată, apoi pornesc mașina si plec spre hotel.

Am rămas mult timp pe loc, 7 minute si 23 de secunde dupa cum zice convorbirea dintre mine si băieții, si nu am timp de pierdut.

"Da-mi-l pe Calum."

Il aud vad pe Ashton strigând dupa Calum, apoi iar fosnituri si șușoteli si intr-un final ii aud vocea in difuzor.

"Da?"

"Am un stick, crezi ca poți sa faci ceva cu el?"

"Dau niște telefoane si iti zic. Vino inapoi la hotel sa ma uit la chestia aia."

Știam ca prin "sa ma uit la chestia aia" se referă mai mult la Michael, dar il las in pace si accelerez spre hotel.

"Bine. Vin acum." Zic si închid.

Adrenalina imi pompează in vene si accelerez din ce in ce mai mult, cu fiecare secunda care trece apropiindu-ma de persoana pentru care as face orice.

***

Un minut trece teribil de greu, o secunda parca timpul se opreste in loc si doar tu poți sa te miști mult prea repede printre mulțimile de oameni care isi continua normal ziua. Doar tu esti ciudat, pentru ca pentru tine timpul este neprețuit si din păcate prea putin, insuficient chiar. Nu mai e mult si o sa fie gata. Gata in doua moduri. alături de tine sau pe lumea cealalalta. Insa, Luke, iubitule, daca mor te rog încerca sa scapi de tatăl tau, desprinde-te de javra de om care este, da-l in judecată si înfunda închisoarea cu el. Fa moartea mea sa conteze si eu o sa veghez veșnic deasupra ta pana cand moartea ne va reuni. Nu te grăbi insa sa ajungi la mine, distrează-te. Trăiește viata din plin. Pentru ca atunci cand vei avea 89 de ani eu voi fi tot aici si tot la fel de îndrăgostită si te voi aștepta.

Dove

Citeam iar si iar cuvintele mâzgălite dezordonat ale lui Dove si nu puteam sa-mi iau gandul de la faptul ca fata asta se gândește mai mult la mine decat la ea. Am citit scrisoarea asta de cateva ori bune si n-am găsit nimic ciudat in ea, doar cuvinte pline de speranța si tristete, ca si cum ar fi sigura ca una din variantele ei nu va izbăvi niciodata si ca nu are șanse de scăpare.

Asta era scrisoarea unui om ajuns la disperare, a unui om gata sa renunțe la orice pentru binele altora si a unui om atat de nebun incat ar scrie o scrisoare doar asa pentru ca lumea sa stie ca nebunia lui nu venea decat din partea oamenilor pe care i-a iubit prea mult, chiar necondiționat, si care nu i-au întors favorul si i-au frânt inima.

Si citind in continuare rândurile pătate de lacrimi mi-am dat seama ca asta era o scrisoare de adio.

N/A: DECI DA

AM REVENIT N-AM MURIT. AM EXAMEN PLM

AM ÎNCEPUT O CARTE IN ENGLEZĂ PE AL DOILEA CONT DE WATT (fathermae ) si se numește EATING DISORDER SI E CU KING MICHAEL FUCKING GORDON FUCKING CLIFFORD DECI AR TREBUI SA CITIȚI SI ASTA

MAI AM UN UPDATE PREGĂTIT SI DACA SE STRANG 25 DE VOTURI SI 30 DE COMENTARII PUN NEXT

V-AM PUPAT SI RUGAȚI-VA PENTRU MINE LA EXAMEN

Tschüss

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Where stories live. Discover now