nine

796 101 24
                                    

DOVE

A trecut o săptămana de la aranjamentul meu cu Luke si lucrurile nu puteau sa meargă mai bine. Sincer, atunci cand am acceptat propunerea lui nu ma gândeam ca totul o sa fie atat de normal intre noi. Nu cred ca trebuie sa mai adaug sexul uimitor pe care il facem si glumele lui cu "Netflix and Chill".

Majoritatea timpului il petrecem in apartamentul meu așa ca Luke si-a adus cateva chestii de la hotel ca sa nu mai fie nevoit sa plece mereu sa se schimbe si sa se rada. E chiar drăguț, sa nu mai fii așa singur mereu.

E ciudat cum am ajuns sa țin la Luke, ba chiar sa ma îndrăgostesc usor de el, in doua saptamâni. Asta nici nu e timp sa contruiesti o prietenie, cu atat mai mult o relație. Am acceptat propunerea lui mai mult din dorința de a fi mai aproape de el, pentru ca știam ca atat pot sa obțin deocamdată. Însă e chiar bine.

Stateam pe canapea si priveam o reluare din Doctor House cand Luke si-a facut somnoros apariția in sufragerie. Casca zgomotos si vine lângă mine, trantindu-se pe canapea. Iti muta cu mana suvitele de par care ii intra in ochi si se uita la mine cu ochii lui albaștri si curioși. E pe jumătate adormit si asta il face adorabil.

"Hei." Spun si las farfuria cu sendvișuri pe care o avea in mana pe masa.

"De ce esti treaza atat de devreme?" Intreaba Luke cascand iar si mișcându-se astfel incat era mai aproape de mine. Ma prefac ca nu vad ce face si continui sa privesc ecranul televizorului.

"Nu putem sa dorm." Zic si imi strâng picioarele la piept. Luke isi pune un brat in jurul umerilor mei si isi freacă nasul de gatul meu.

"Si de ce nu m-ai trezit?" Intreaba pe un ton profund si răgușit, specific lui atunci cand se trezește.

Imi mângâie gatul apoi cu vârful degetelor si ma cutremur. Simt cum stomacul mi se strânge si inima începe sa-mi bată mai tare in piept si ma rog sa nu audă cat de mult ma înnebunește simpla lui atingere.

"Dormeai atat de drăguț." Incerc sa ma justific si zâmbesc timid. Imi prinde bărbia intre degetul mare si arătător si imi întoarce capul spre el. Imi lipește buzele de ale mele si il simt zâmbind in sărut apoi se desprinde si ma trage mai mult la pieptul lui.

"Sincer, daca as putea sa ma trezesc in fiecare dimineața lângă tine as putea sa mut munții din loc." Mărturisește si observ cum obrajii i se înroșesc vag.

Aw

Apoi inainte sa apuc sa zic ceva atmosfera din camera se schimba si stiu ce urmează sa zică. Simt cum tristețea ma cuprinde si imi afund gatul in tricoul lui subțire înaintând adânc.

"Dar mai avem doua saptamâni si plec inapoi in LA." Simt părerea de rau din glasul lui. Isi sprijină bărbia pe capul meu si oftează. "Sincer, Sum, ultimele zile au fost cele mai bune din viata mea." Confesiunea lui imi face inima sa cada si simt cum obrajii mi se înroșesc. Noroc ca nu poate sa vadă. "Nu cred ca e corect din partea mea sa-ți cer sa făci asta, dar, vrei sa mergi cu mine in LA, Sum? Putem apoi sa mergem inapoi in Australia pentru sărbători si sa plecam intr-o vacanța secreta pe o insula ascunsa in mijlocul oceanului." Inima imi bate iar mai tare cand aud cum imi folosește porecla pe care mi-a pus-o pentru a doua oară. Simt cum pieptul i se ridica si cade brusc intr-un oftat. "Chiar vreau sa mergi cu mine. Sunt egoist ca-ți cer sa-ți lasi viata de aici si sa călătorești cu mine însă nu ma pot abține. Te vreau numai pentru mine."

Imi ridic capul sa-l privesc si imi zâmbește strâmb. Ii sărut pieptul prin tricou si imi lipesc iar obrazul de el.

Of, Luke, daca as putea as pleca chiar acum. Dar trecutul tot vine dupa mine si aparent nu am cum sa scap de el. Nu vreau sa te bag in belele.

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Where stories live. Discover now