zero

3.5K 193 63
                                    

DOVE

Tocurile pantofilor mei reprezentau singurul zgomot de pe hol. În capătul acestuia ma aștepta prietenul meu, Jace. Se uita nervos la ceas și își verifica constant telefonul. Oftează lung și atunci când ma vede zâmbește. Îmi dădeam seama după fata lui ca era emoționat. Se juca cu brățara de la mana pana i-am prins-o și m-am uitat urat la el.

"Poți sa nu te mai agiți atât? Parca ai fi o fata virgina la prima întâlnire. Plus ca eu te scot din rahat, nu invers." Ii zic repede si obtin un alt zambet stramb din partea lui.

"Scuza-mă ca sunt îngrijorat. Ești sigura ca poți sa faci asta?"

În capătul celalalt al holului s-au auzit voci. Am înghițit în sec. Era prea târziu sa ma mai răzgândesc. M-am uitat în spatele meu și i-am văzut pe cei patru băieți și impresarul lor venind spre noi.

"E prea târziu sa ma răzgândesc acum, nu?"

"Dove..."

"Summer. Acum sunt Summer." L-am corectat repede si mi-am netezit rochia.

Incercam sa arat cat de impecabil posibil, ei bine asta pana cand am vazut patru baieti in pantaloni stramti rupti si tricouri taiate. Asta nu e exact ceea ce ma asteptam eu, dar nu ma deranja.

"Bună ziua, Domnișoara Mills." Imi spune impresarul celor patru baieti care stateau la cativa metri in spatele lui si-si dadeau coate.

Ma uit urat la el, iar acesta își da ochii peste cap. Nu cred ca dadea prea multa importanta atitudinii mele. Insa nu am putut sa nu observ cat de bine arata. Ochi albastri, par blond-nisipiu murdar, corp tonifiat si brate puternice. Era inalt. Cred ca era cel mai inalt barbat pe care l-am vazut vreodata. L-am examinat in continuare in liniste in timp ce a schimbat cateva cuvinte cu Jace si am ramas uitandu-ma dupa el pana in momentul in care a intrat intr-un birou si usa s-a inchis in urma lui. M-am uitat cu coada ochiului la cei patru băieți care se uitau curioși la mine. Am continuat sa ma prefac interesata de picturile de pe pereți. Imi placea arta, iar desenele prezente in acest studio de inregistrari erau chiar bune. Liniștea dintre noi era incomoda asa ca am tras adânc aer în piept și m-am întors spre ei.

Nici nu am apucat sa spun ceva ca m-am lovit de cineva. Când am ridicat privirea i-am întâlnit ochii albaștri. Pierce-ul din buza ii dădea un aer de superioritate și o aura de bad boy. M-am îndepărtat cu un pas încât puteam sa ii susțin mai bine privirea. A continuat sa se uite lung la mine și am început sa regret ca îmi alesesem ținută asta. Nu voiam sa stiu ce-i cocea mintea murdara.

Deci, care dintre voi idioților e ala cu care m-am ales? am gândit dar am ales sa nu spun nimic.

Am aruncat o privire scurta tuturor, examinandu-i si pe ei in liniste. Nimeni nu zicea nimic si eu nu mai aveam de gand sa incep conversatia. Cand ohii mi-au ajuns din nou asupra baiatului cu ochii albastri nu am putut sa nu ma rog ca el sa fie cel cu care trebuie sa stau, pentru ca imi placea de el cel mai mult. Fizic vorbind. Era genul meu.

Mi-am dat ochii peste cap când blondul a ranjit la mine. Celalalt băiat blond a trecut în fata și mi-a zâmbit. Am schitat un zambet drept raspuns si am asteptat.

"Cred că am început cu stângul. Eu sunt Michael. Michael Clifford."

"Intro-ul de la James Bond nu ma impresionează... Ăăa... Michael. Eu sunt Summer."

Mi-a întins mana și i-am scuturat-o repede. Avea mainile transpirate si nu-mi dadeam seama daca era ceva ce i se intampla de obicei sau era emotionat.

M-am uitat dincolo de Michael iar blondul nr 2 se zgâia la mine. Cel mai scund dintre baieti a venit la mine lângă Michael și mi-a întins si el mana.

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Where stories live. Discover now