twenty seven

382 51 5
                                    

LUKE

Unde e nenorocitul ăla? Cand il vad il omor. Cum a putut sa o lovească pe Dove. Am mai discutat treaba asta si inainte. Trebuia doar sa o convinga sa plătească ce ii datora lui Andrew mai repede si apoi toata lumea era fericita. Nu trebuia sa pună un singur deget pe ea. Si din ce am reușit sa vad aseara cand a adormind plângând in bratele mele avea sigur o coasta fisurata si jumătate din corp vânat.

Imi aduce aminte de mine cand eram mai mic si Andrew obișnuia sa ne bată pe mine si pe mama cand venea beat acasă. Nu voiam ca ea sa experimenteze așa ceva. Pur si simplu nu era drept. Modul in care vorbea despre tatăl ei ma facea sa o urăsc pentru ca ea avusese o familie normala, insa apoi imi amintesc ca mama ei a murit cand ea era foarte mică si fratele si tatăl ei au murit cand ea avea inca o vârsta frageda si nu pot sa nu fiu supărat pe mine ca am putut sa o urăsc macar pentru o secunda.

L-am sunat pe Jace imediat ce m-am trezit si i-am zis ca daca nu-ți cara fundul ăla jegos aici sa vorbim vin dupa el si-l omor in bătaie. Si pentru Dove chiar as fi instare sa-l omor in bătaie. As face orice pentru ea.

Pur si simplu cand am văzut-o asear parca o parte din mine care dispăruse demult a revenit si ma simteam din nou compet. Nu imi venea sa cred ca venise la mine si nu plecase pur si simplu. Asta însemna ca si ea s-a gândit la mine la fel de mult cum m-am gândit eu la ea. Insa as fi vrut sa ne întâlnit in cu totul alte circumstanțe.

"Luke, iubitule, ce faci aici așa devreme?" Intreaba Mona apărând in fata mea si ridicându-se pe vârfuri sa ma sărute scurt pe buze.

Ii raspund cu un zâmbet fals atunci cand se retrage si incerc sa ma gândesc la o explicație, insa apoi imi amintesc ca ea stie despre ce e vorba pentru ca Andrew a găsit-o si aleg sa-i spun adevarul. Parțial.

"Am aflat ca Jace a bătut-o pe Dove si vine aici ca sa discutam." Accentuez cuvantul discutam insa Mona pare sa nu se prindă. Ma priveșe putin îngrijorată si ma uit confuz la ea. "Ce?"

"E bine?" Intreaba ea căutându-si telefonul in geanta pe care o are pe umar. "Dove." Explica ea cand nu ii raspund inca confuz.

"Nu stiu. Pe mine m-a sunat Andrew si mi-a spus" mint si imi mușc buza. De ce ii pasa ei daca e Dove in regula sau nu? De obicei o înjura ca pe dracu si acum ii pare rau de ea? Ciudat....

"Ah, Andrew. Te-a sunat, serios? Pentru ca acum cinci minute l-am văzut intrând in lift."

Sângele mi se opreste in vene si ma uit speriat la ea. "Ce ai zis?" Intreb slab si ea imi arunca o privire confuza. "A-Andrew e aici?" Ea afirma din cap de parca ar fi evident si apoi ma saluta scurt si pleacă spre ieșire. Probabil se vede cu prietenele ei sau ceva. Chiar daca are propriul apartament aici ii place sa stea pe banii lui Andrew prin hotele fițoase. Urăsc genul asta de fete.

Insa întorcându-ma la Andrew si Dove... Asta nu o sa se termine bine. Mi-a promis ca o sa-mi mai lase putin timp sa o conving -adică Jace sa o convinga- inainte sa aplice el metoda lui.

Imi caut telefonul prin buzunar si cand il găsesc începe sa sune. Jace. Ugh chiar vreau sa-l omor in bătaie pe idiotul ăla insa înainte de asta trebuie sa imi explice de ce mama dracu e Andrew aici.

Raspund si vocea lui se aude prin difuzor. "Vino sus."

"Ce faci in camera mea?"

"Stau de vorba cu iubițica ta. Bine... Eu si Andrew vorbim mai mult decat ea."

"Dă-mi-o la telefon." Spun pe un ton rece si astept liftul sa vina.

"Bine." Aud fosnituri si o respirație sacadata se aude din capătul celălalt al firului. "L-Luke?"

"Dove." Respir ușurat ca nu i-au facut nimic. "Esti bine?"

"Esti implicat in asta?" Se smiorcăie ea si imi dau seama ca se abține sa nu plângă.

"Dove... Pot sa-ți explic. Serios. Totul o sa fie bine." Incerc eu sa ne conving pe amandoi. Se aud fosnituri din nou si Jace vorbeste.

"Nu, Luke. Pentru unul dintre voi nu o sa se termine bine."

"Daca pun mana pe tine..." Zic si merg pe hol spre camera mea. Inca vorbeam la telefon cand aud un țipat din capătul holului, care răsuna si prin telefon, apoi liniste.

O iau la fuga si ma lovesc de usa in timp ce o deschid.

"Ce i-ai facut?" Strig cand inghemunchez jos lângă Dove. Sângele ii curgea din tâmpla in jos pe fata si statea nemișcată pe covor. "Dove. Iubito?"

"Nu te mai obosi. Va fi inconstienta cateva ore cat sa o mutam." Spune Jace si cand ma uit in sus la el observ ca Andrew plecase. Insa fusese aici. Ii simteam mirosul.

"Te omor." Spun printre dinti si ii dau parul la o parte lui Dove de pe fata.

"Lasa amenințările mai tarziu. Acum ajuta-ma sa o ridic." Vrea sa se aplece sa o prindă de picioare si simt cum imi clocoteste sângele in vene.

"Nu pune mana pe ea!" Il împing si ma ridic in picioare. Il trântesc pe podea si a urc pe el, dându-i un pumn. Il lovesc fix in falca si încearcă sa-mi prindă mainile, oprindu-ma. Reușește sa ma dea la o parte de pe el dupa ce ii mai dau câțiva pumni si imi da un cap in gura. Ma dezechilibrez si cand pot sa stau iar pe picioare Jace vine spre mine pregătit pentru o alta lovitura. Simt gustul sărat al sângelui cand ma lovește si ma trântește de perete. Ma zbat in strânsoarea lui insa nu ma lasa sa ma mișc.

"Nu mai fi un copil si ajuta-ma sa o scot de aici inainte sa vina cineva si sa ajungi prin toate ziarele de scandal... Frățioare." Spune printre dinti si-mi da drumul. Cad lângă perete si ma uit la Jace in timp ce o ridica pe Dove de pe podea.

Pizda ma-sii!

N/A: 1/3 hihihihihi. Nu stiu sa scriu scene de bătaie ups.

Cred ca fac double update azi...

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Where stories live. Discover now