eighteen

625 76 19
                                    

LUKE

M-am uitat cu dispreț la omul din fata mea. Tatăl meu ma privea cu un zâmbet mulțumit pe chip, iar Mona, noua fata pe care o angajase Adam sa-mi fie iubita, ma tine strâns de Brat parând sa nu bage de seama tensiunea dintre mine si tatăl meu.

Mona era o fata ahtiata dupa bani si profitoare care ma scotea din minți. Eram de aproximativ doua luni împreuna si simteam ca nu mai rezist. Plus ca nu e genul meu de loc. Are parul negru ca cărbunele si ochii căprui care nu ma atrag in niciun fel. Are câteva tatuaje micuțe si un piercing in nas care nu i se potrivește de loc dupa părerea mea.

Încerc sa-l conving pe Adam sa micșoreze termenul de valabilitate al contractului însă nici nu vrea sa audă.

"Si... Cum va merge?" Intreaba Louis trecându-si mana prin parul lui blond tuns scurt. Isi aranjează costumul perfect curat si fara nicio scamă.

Atitudinea lui perfecta si privirea sfidătoare pe care mi-o arunca ma fac sa clocotesc de furie. Imi strâng mainile in pumn pe sub masa si ii dau drumul mâinii Monei. Imi arunca o privire confuza si isi pune mana pe piciorul meu.

Ma abțin sa nu i-o îndepărtez si imi privesc tatăl cu dezgust in timp ce imi intinde pe masa un contract.

"Poți sa te duci pana la baie, iubito?" O rog pe Mona iar ea pufneste nervoasa dar se ridica si dispare.

"Acum ca ai scăpat de fata care ne pune probleme putem sa stabilim termenii înțelegerii, Lucas." Scuipa cuvintele si trântește un pix pe masa. "Iti las contractul sa-l citești si o sa stabilim o alta zi cand sa ne vedem. Poți sa modifici ce nu-ți convine si o sa mai discutam." Se ridica in picioare si-si netezește costumul. Nu schițează niciun zâmbet cand imi spune: "ma bucur ca te-ai gândit la oferta mea, fiule." Apoi se întoarce pe călcâie si pleacă.

Imediat ce raman singu Mona vine de la baie. Avea un strat nou de ruj rosu pe buze pe care plănuiește sa-l împraștie pe fata mea atunci cand ma săruta zgomotos.

"Ai terminat?" Ma intreaba intr-un mod senzual.

Aprob fara vlaga si iau contractul de pe masa si pixul si le indes in buzunarul de la spate.

"Super." Mârâie fericita. "Hai sa ne întoarcem la hotel si sa ne futem pana uitam de toate."

***

Gem atunci cand imi dau drumul iar Mona cade peste mine gemand odată cu mine.

"Asta a fost cel mai bun sex din ultima luna." Spune ea si începe sa traseze cerculete cu degetul pe pieptul meu.

Gestul ei trezește niște amintiri in mine si ma face sa ii îndepărtez mana. Oftează fiind obișnuita sa-i resping atingerile si se apropie de mine si ma săruta lung.

Asta nu face decat sa amplifice amintirea, dar o las sa curgă:

"Cand o sa-mi povestești despre părinții tai?" M-a întrebat zâmbind dulce si s-a cuibărit mai bine lângă mine.

Oftez si ma uit la ea cu o privire enervată. Continua sa ma întrebe asta mereu chiar daca știe ca refuz într-una sa-i răspund. Chiar nu-mi facea plăcere sa discut despre familia mea.

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Where stories live. Discover now