twenty three

473 75 7
                                    

LUKE

Așa cum am mai zis. Sunt un dezastru. Si pe cat de mult ma forțez sa nu vadă si fanii asta, pur si simplu pare ca nu funcționează. Văd comentarii si păreri pe twitter si stiu ca nu ma străduiesc destul sa-mi ascund starea.

Sunt pierdut. Pământul pe care calc e rigid si plin de gropi. Câteodată ma întreb cum ar fi sa se lărgească găurile si sa ma cuprindă cu totul.

"Luke?"

"Da, Mona?"

"Vreau sa mergem la cumpărături."

"Nu am starea necesară."

Bruneta pufneste si-si pune mainile in solduri, uitându-se de sus la mine. "Niciodată nu e momentul potrivit in ultimul timp. Ce se întâmpla cu tine? Nu ma mai vrei?"

Imi ridic brusc capul si ma uit la ea atent, nevenindu-mi sa cred ce tocmai zisese. "Ba da, normal ca te vreau." Bolborosesc inapoi si ma ridic in picioare.

"Bine. Atunci poate ar trebui sa mergem la The Nice Guy in seara asta. Sa ne distram putin." Sugerează in timp ce-si masica mana in jos pe abdomenul meu pana la cureaua blugilor.

Incerc sa-i zâmbesc, chiar daca nu aveam chef sa merg in club, însă cred ca am nevoie de putina distracție. Ma aplec si o sărut apăsat pe buze.

"Cum rămâne cu cumpărăturile alea?"

N/A: Arzaylea what's good?

Capitol viitor o sa fie mult mai lung :::) dar simteam nevoia sa postez

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Where stories live. Discover now