ten

639 58 8
                                    

LUKE

"Ce vrei sa facem azi?" O intreb pe Summer si o trag mai aproape de mine. Isi pune capul pe pieptul meu si oftează. Nu răspunde insa si asta ma îngrijorează la culme. De cand i-am zis ca o sa plec peste doua zile pentru ca trebuie sa ne întoarcem in LA pare foarte trista si inca nu mi-a răspuns la propunerea pe care i-am facut-o sa meargă cu mine. "Sum?"

"Nu stiu." Răspunde absenta si se joaca cu degetele de la mana mea.

"Esti okay?" Intreb si o sărut pe frunte. Avea pielea fierbinte si fina.

Se aproapie mai mult de mine si ma ia in brate cu o mana. Ma priveste si vad tristețea din ochii ei. Mi se rupe inima.

"Nu?" Răspunde mai mult ca o întrebare si-mi săruta pieptul. Simt furnicături prin tot corpul si o strâng mai tare in brate. Nu vreau sa-i mai dau niciodată drumul.

Ma răsucesc si ma urc deasupra ei. O sărut scurt pe buze, apoi cobor încet spre maxilar, lobul urechii unde ma opresc si il mușc putin obținând un geamăt mulțumit de la ea. Isi strecoară mainile in parul meu, ravasindu-l si simt cum inima începe sa-mi bată mai tare. Ignor goliciunea ciudata din stomac si cobor cu săruturi in jos pe gât. Geme din nou. La naiba. Ma excita atat de tare. Ma zgârie pe spate cu unghiile atunci cand încep iar sa o sărut si gem. Profita de ocazie si isi strecoară limba in gura mea, adâncind sărutul. Imi bag mana pe sub tricoul ei si incerc sa-i desfac sutienul dar ma opreste. Ma împinge usor si ma împunge de pe ea. Ma uit confuz si ma ridic in capul oaselor, trăgând-o la mine in poala.

"S-a întâmplat ceva?"

"Nu puteam... Sa... Stii tu..." Zice si se rușinează. Roșeața ii urca in obraji si-si ascunde capul in scobitura gâtului meu.

"Ah.. Oh..." Spun cand imi dau seama la ce se referă. Aerul fierbinte pe care il sufla pe gatul meu ma înnebunește si o împing putin, uitându-ma la ea. "Daca nu putem, nu ma mai excita, bine?" Spun si ma uit vag in jos la pantalonii mei de trening prin care se vedea o semi erecție.

Rânjește si se ridica in picioare. Merge spre usa mișcându-si soldurile dintr-o parte in alta si nu pot sa fac altceva decat sa ma holbez la ea si la fundul ei. Simt ca daca nu fac ceva in curând o sa explodez.

"Nu te mai juca cu mine." Strig dupa ea cand iese din camera si merge in bucătărie. Aud cum deschide frigiderul si bănuiesc ca pregătește micul dejun așa ca am putin timp sa-mi rezolv problema.

***

"Astea sunt cele mai bune clătite pe care le-am mâncat vreodată." Spun cu gura plină si Summer zâmbește. Isi lasa capul in jos privind absenta in farfurie si pot vedea cum sângele ii urca in obraji. E atat de drăguța cand roșește.

Ma uimește de fiecare data cu personalitatea ei. Acum e drăguța si dulce, apoi e aroganta si plină de sine, dupa e tipa sexy pe care o vezi intr-un bar si stii ca nu te-ar baga niciodată in seama.

"Si ce vrei sa facem azi?" Imi repet întrebarea pe care i-am pus-o acum jumătate de ora in dormitor.

"Nu stiu." Repeta ea același răspuns si liniștea dintre noi devine ciudata si incomoda.

Incerc sa zic ceva, deschizând de cateva ori gura si sfârșind prin a o inchide iar pentru ca cuvintele nu voiam sa-mi părăsească gura. Imi amintesc afișul pe care l-am văzut acum cateva zile si zâmbesc, gândindu-ma ca o sa-i placa ideea.

"Am auzit ca este un carnaval săptămana asta la ieșirea din oraș? Vrei sa mergem?" O intreb si imi sprijin coatele de masa privind-o cu interes cum îndeasă o bucata de clătită in gura. Eu deja terminasem. Ochii i se luminează cand spun carnaval si zâmbește entuziasmata.

"Da!" Răspunde imediat ce înghite mâncarea si ia o înghițitura de suc de portocale. Isi pune paharul pe masa si imi imita poziția punându-si la rându-i coatele pe masa.

Imi sprijin bărbia in palma si Summer face la fel. Chicotesc. "Nu ma mai imita."

"Nu ma mai imita." Se maimuțăreste ea. Rade cu pofta si eu incerc sa par supărat pe ea pentru ca efectiv isi bate joc de mine. Insa nu pot. Felul in care ma imita si cum pieptul i se ridica de la ras si cum isi da parul pe spate printr-o miscare scurta a capului deja face blugii de pe mine imposibil de strâmți.

La dracu.

"Daca n-ar fi perioada aia a lumii te-as pune chiar acum pe masa si ți-as inchide gura aia spurcata." Spun si ma ridic de la masa, lasand-o pe Summer muta.

Imi pun farfuria in chiuveta si simt doua maini ce-mi cuprind talia si Summer isi sprijină capul de spatele meu. Ma întorc si o ridic, punând-o pe blat. Ii desfac picioarele si ma pun intre ele. O sărut si ea isi încurca mainile in parul meu.

"Mica... Problema." Reușește sa spună printre săruturi. Ma opresc brusc si ma dau putin in spate ca sa o privesc in ochi. Acum eram aproximativ la același nivel mulțumită mobilei de bucătărie stupid de înaltă. Astept o justificare de la ea. "Trebuie sa mergem cu metroul pana acolo daca chiar vrei sa ajungem asta seara." Explica si isi pune mainile pe umerii mei. "Altfel daca mergem cu mașina ajungem mai pe marți. E foarte aglomerat zilele astea. E aglomerat si de obicei, dar acum cu carnavalul traficul e teribil."

"Bine. Mergem cu metroul. Cand ar trebui sa plecam ca sa ajungem acolo pe la 7-8?" Intreb si imi pun mainile pe spatele ei, lăsându-la sa cada mai jos pana ajung pe fund.

Summer imi arunca o privire ștrengară si sare de pe blat. "Pe la 5 cred." Spune si ma trage dupa ea in sufragerie.

"Netflix and Chill?" O intreb cand sare pe canapea si bate locul de lângă ea ch palma.

Chicoteste si clatină din cap.

"Nu de data asta, Hemmings. Nu de data asta."

N/A: ce se întâmpla la carnaval aflați in capitolul twenty eight (or nine) pe care o sa-l postez in 2-3 zile.

Azi trebuie sa-i facem surpriza dirigii ca e ziua ei dar nu cred ca o sa fie prea surprinsă. Mor

Andreea's out

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Where stories live. Discover now