thirty two

432 48 11
                                    

Warning: Rape

DOVE

38

Atâtea zile trecuseră de cand ma aruncasera in gaura asta ca pe o scursura a societății. De cand nu mai văzusem lumina zilei si de cand nu mai auzisem cântecul valurilor, de cand nu ma mai plimbasem pe străzile aglomerate ale orașului care nu doarme niciodată si de cand viata mea a fost in libera cădere.

Atârnam de un singur fir de ața subțire care începuse sa se rupă usor sub greutatea povarii pe care o purta. Speranța. Se zice ca speranța moare ultima, insa in cazul meu e vie si libera, gata sa ma ajute. Sau cel putin asa cred. Speranța mea are ochii albaștri ca apa limpede a marii si pielea palida, parul blond aranjat cu grija si haine de firma sau tricouri cu trupe.

Speranța mea intra in fiecare zi pe singura usa pe care eu nu pot sa ies si ma întâmpina cu un zâmbet cald, menit sa-mi ridice moralul, lăsând loc pentru mai multă speranța, adică mai mult din el. Ne jucam jocuri stupide de copii mici si coloram sau purtam discuții filozofice despre Teoria Relativității a lui Albert Einstein. Aproape mereu cauta glume stupide si seci pe google inainte sa vina ca sa ma facă sa rad, asa pur si simplu, pentru ca poate ii place zambetul meu. Câteodată pur si simplu nu spunem nimic si lăsam tăcerea sa vorbească pentru noi, pentru ca de cand sunt aici am învațat ca si tăcerea are propria ei voce: un cântec surd de jale auzit numai de omanii care suferă. Ca mine.

Insa speranța continua sa apara si suferința dispare ca prin magie in orele cat e cu mine, apoi cand pleacă ma chinui printre valuri negre sa nu ma înec. Reușesc mereu sa ies la suprafața, trezita din transă de zgomotul ușii care se deschide si o silueta zvelta si înalta apare in pragul ușii. Mereu. Zi de zi.

Astazi silueta era deformata si ma ridic brusc in fund cand vad ciuful de par roșcat al lui Jace care sta in toate direcțiile. Rânjește cand ma vede încercând sa măresc spațiul dintre noi si spre oroarea mea face câțiva pași spre mine si se opreste in fata saltelei. Imi ridic încet privirea și ii întâlnesc ochii întunecați si tulburi care nu semănau deloc cu cei pe câte ii știam eu. Buzele lui formau o linie dreapta si rigida, iar barba putin crescută ii dădea un aer foarte fioros omului din fata mea pe care cândva il consideram prieten.

Imi amintesc imediat ca el nu-mi e prieten ci dușman si simt cum furia imi clocoteste in vene si adrenalina imi alimentează curajul, facandu-ma sa ma ridic in picioare ca sa-l înfrunt asa cum se cuvine pe jegul din fata mea.

Cand sunt complet in picioare si stabilă in fata lui inca nu-i ajung nici macar pana la umar. Imi ridic capul ca sa-i întâlnesc privirea si el imi zâmbește intr-un mod care ma face sa-l scuip in fata. La propriu. Isi sterge saliva de pe fata cu o mana si face un pas in spate, luat prin surprindere de izbucnirea mea brusca. Profit de neatenția lui si o iau la fuga spre usa. Aproape ca pun mana pe clanța si reușesc sa o deschid cand simt o smucitura puternica si ma trezesc la pământ. Lovesc podeaua in plin si simt un lichid cald, pe care-l identific ca fiind sange, curgandu-mi in jos pe frunte. Imi intra in ochi si in gura. Ma chinui sa ma târăsc pana la usa ignorând durerea pe care o simt din cauza rănilor nevindecate si ma agat de singura cale de scăpare de aici.

"Curva dracu." Mârâie Jace in spatele meu si incerc sa ma târăsc mai repede dar parca am corpul facut din plumb. Ma prinde de un picior si ma trage in spate atunci cand ating a doua oară usa. Ma întoarce cu fata in sus si sta deasupra mea. Se asaza pe mine si ma apasă cu toata greutatea lui. Gem de durere. Rânjește mulțumit deasupra mea si se apleaca pana cand ii simt respirația pe fata.

"Uite cum sta treaba." Zice si isi pune o mana peste mainile mele pe care le tine deasupra capului, țintuite la podea ca sa nu scap. "Nu venisem aici sa ne batem, dar daca vrei facem si asta." Isi apleaca capul mai mult pana cand buzele lui aproape ca imi ating pielea gâtului si ma cutremur. "Tata m-a cam pus sa stau cu ochii pe tine si nu pot sa plec nicăieri asa ca sunt putin flustrat sexual..." Imi săruta gatul si imi musca pielea sensibilă. Imi înăbuș un țipat si încep sa ma zbat sub el. Rade si continua. Cu mana pe care o are libera imi mângâie coapsa si urca usor, apoi cand ajunge la abdomen imi desface un nasture la pantaloni. "...si am nevoie sa ma descarc..." Icnesc si încep sa ma zbat sub el insa era in zadar. E mult mai puternic ca mine. Simt cum lacrimile imi înțeapă ochii cand isi strecoară o mana in pantalonii mei si incerc sa spun ceva sa-l fac sa se oprească insa cuvintele imi raman blocate in gât.

Continua sa-mi sărute gatul si ma mângâie prin materialul subțire al lenjeriei cand simt cum lacrimile imi scaldă obraji. Un suspin imi scapă printre buze si Jace isi ridica, capul, privindu-ma. Imi sterge lacrimile cu buzele lui si zâmbește încurajator de parca ar fi absintul normal ce urma sa facă.

"Shhh... Te voi face sa te simți atat de bine. Mai bine decat te-a facut blondul ăla vreodată." Imi șoptește la ureche si imi mușca lobul. "Mereu m-am intrebat daca esti strâmtă sau nu." Mărturisește si simt cum greață imi zvârcolește măruntaiele. "Nu ai idee câte fantezii am cu tine." Imi șoptește in continuare si isi scoate mana din pantalonii mei. Insa spre groaza mea scoate din buzunarul de la spate niște cătușe cu care imi prinde mainile de o țeava din perete ca sa nu ma pot mișca.

Imi desface toți nasturii de la blugi si ii trage in jos de pe mine pana la glezne, apoi se joaca cu elasticul chiloților mei pana cand intr-un final ii da jos. Gata. Eram expusă. Terminată. Incapabila sa-l opresc pe bărbatul asta sa facă ceva ce eu nu-mi doresc. Imi desface picioarele si se apleaca sărutându-mi clitorisul, apoi mușcându-l usor si suspinele din cauza plânsului se intensifica. Încep sa sughiț violent si ma zbat sa ma eliberez cumva, insa Jace imi prinde picioarele cu mainile lui mari. Ii simt limba la intratea mea si reușesc sa il rog sa se oprească, insa nici macar nu se uita la mine inainte sa înceapă sa ma tortureze. Imi eliberează un picior si si-l pune pe umar ca sa aibă mai mult acces. Imi mișca un deget in jurul clitorisului meu si fara sa vreau simt un sentiment ciudat in stomac. Secunde mai tarziu ii simt doua degete in mine si senzația e incomoda. Începe sa le miste si tot ma rog de el sa se oprească.

Limba lui se mișca mai repede in mine, la fel si degetele si în curând rugămințile mele se transorma in gemete. Nu ma puteam opri. Voiam ca el sa se opreasca insa eram aproape. Nu voiam sa ajung la orgasm pentru ca nu voiam sa-i dau satisfacția pe care o cauta torturându-mă asa.

"Haide, iubito! Stiu ca esti aproape. Da-ți drumul pentru mine." Spune cu gura lipita de mine si gem puternic. "Ah... Sunt asa de gata pentru tine iubito. O sa te fut pana cand nu o sa mai poți merge." Continua si impietresc.

"Opreste-te!" Ma rog de Jace, insa nu ma asculta.

"Stiu ca-ți pla..."

Este intrerupt de o bubuitura puternica in usa, urmată de niște gemete îndurerate.

"Dove!" Strigatul pe care il așteptam sa ma salveze se aude din partea cealalalta a ușii si aproape ca rad de fericire.

Jace isi scoate capul din picioarele mele si-mi ridica repede chiloții la loc pe mine atunci cand usa se deschide puternic, lovind peretele si pe ea intra nimeni altul decat Luke.

Si nu e singur.

N/A: prima jumătate a capitolului ăstuia. E mult mai lung ca cel trecut insa lucrurile sunt pe cale sa devină foarte interesante.

STIU CA AM STRICAT TOT SUSPANSUL CAND AM ZIS LA ÎNCEPUT RAPE DAR POATE UNELE PERSOANE NU POT SA CITEASCĂ ASA CEVA ASA CA SAR PESTE IDK.

Mi-am vazut cartea prin fata ochilor cand stateam pe wc. Asta e un semn va zic! Un semn!

[vote&comm]

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Where stories live. Discover now