seven

691 64 14
                                    

Warning: Smut

DOVE

"Ce întrebare e si asta?" Luke se ridica brusc in picioare si vine in fata mea. Se apleaca putin si-mi pune mana pe frunte apoi si-o ia repede de parca s-ar fi ars. "Mda... Cum credeam..." Spune si-si scutura mana de parca fruntea mea chiar ar ardea rau de tot. Ma uit curioasa la el si imi arunca un zâmbet arogant. "Suferi de febra nebuniei cronice."

"Ce naiba mai e si aia?" Zâmbesc.

"Iti explic in pat. Haide. Trebuie sa dormi. Eu sunt doctorul, lasa-ma sa te tratez." Spune si vine si ma apuca de maini. Nici nu reușesc sa bag înghețata la loc in frigider si sunt sigura ca el nu o sa vina sa o facă așa ca mâine o sa ma mulțumesc cu sirop se îngheață topita.

Cand intram in camera mea Luke ma întoarce cu fata spre el si-mi da un brânci pe pat astfel ca atunci cand ajung pe saltea sa fiu cu fata spre el. Intru in jocul lui si imi pun mainile sub cap si il privesc rânjind.

"Si ce leac exista pentru boala mea, domnule doctor." Văd pe fata lui uimirea cand vede ca eu chiar ma joc de-a doctorul si pacienta cu el. Isi pune mainile in sold ca un model Victiria's Secret ce e si ma scanează din cap pana-n picioare.

"O runda de sex ar trebui sa fie de-ajuns..." Zice gânditor dar nici nu vreau sa stiu ce-i coace mintea.

Încep sa rad cand văd cat de serios si implicat e in jocul asta si sunt foarte surprinsă cand isi da tricoul jos si mi-l arunca in fata.

"Ce se presupune ca ar trebui sa fac cu asta?" Il intreb ridicându-ma in fund si învârtind tricoul pe deget.

"Îmbracă-l." Spune pe un ton gol si serios. Cand vede ca nu ma mișc continua: "Serios. Mereu mi-am imaginat ca am sa ți-o trag intr-un tricoul de-al meu." Rânjește.

"Oricum o sa-l dau jos chiar trebuie sa-l mai iau pe mine?" Ma pisicesc si ma ridic de pe pat.

"Da. Haide." Ma grăbește Luke si nici nu trebuie sa ma uit la pantalonii lui sa-mi dau seama cat de nerăbdător este.

"Bine domnule Grey." Ma strâmb la el si ma întorc cu spatele astfel incat stau totusi aproape de el. Imi dau încet jos tricoul de pe mine si-l arunc pe jos apoi ma aplec si-mi dau jos si pantalonii. Cand ii împing in jos e glezne ma lovesc cu fundul de erecția lui Luke si ma cutremur încet. Ies din ei si ii împing intr-o parte apoi iau tricoul lui Luke de pe pat si il trag pe cap.

"Mulțumit acum?" Il intreb întorcându-ma cu fata spre el.

Nu-mi răspunde si ma împinge iar pe pat însă de data asta se urca pe mine si începe sa-mi sărute maxilarul. Fără sa vreau gem si ii simt zambetul lui Luke pe gâtul meu.

"Iti place?" Intreaba inca cu capul afundat in gatul meu. "Iti place felul in care te fac sa te simți? Așa cum numai eu stiu." Geme si el iar eu simt cum imi pierd controlul.

Il prind de brate si reușesc sa-l întorc pe spate, astfel incat eu sunt acum deasupra. Luke nu protestează si-si pune mainile sub cap. Fara sa ezit si fiind la fel de nerăbdătoare ca si el imk bag mana in pantalonii lui, apoi in boxeri si ii eliberez mădularul erect. Cum avusesem grija sa scap de chiloți odată cu lenjeria nimic nu ma mai putea opri acum. Imi ridic putin soldurile si reușesc sa-i ghidez penisul la intrare apoi la las brusc in jos. Luke isi pune imediat mainile pe soldurile mele si ma atrage tare, ajutându-ma sa ma mișc si împungându-ma mai adânc.

"La naiba..." Geme si-si lasa capul pe spate. Imi plimb mainile pe pieptul lui si ma aplec in fata ca sa-l sărut scurt pe buze. Ma musca usor se buza inferioară si amandoi gemem.

"Mai repede." Spune sacadat si încep sa măresc viteza. La scurt timp numai gemetele nostre se aud in camera. Eram amandoi transpirați si cu fiecare mișcare tânjeam tot mai mult dupa atingerea celuilalt.

Era ciudat. Chiar m-am îndrăgostit de baiatul asta si de felul in care ma face sa ma simt. Atat fizic cat si emotional. N-am mai simțit niciodată ceva asemanator pentru cineva. E uimitor.

"Luke..." Scancesc cand simt cum ma apropii de orgasm. Blondul se ridica si imi trage repede tricoul de pe mine si imi strânge sanii in palmele lui mari.

Imi încurc mainile in parul lui si-l trag de el atunci cand începe sa-mi sugă sfârcul drept. Eram atat de aproape.... Simt cum plăcerea ma lovește in valuri si continui sa ma mișc însă mai încet. Luke ma urmează la scurt timp si imi afunda capul in gatul meu atunci cand imi striga numele si-si da drumul.

Se uita la mine si-mi zâmbește, apoi cade pe saltea, trăgându-ma dupa el. Iese din mine si ma strânge la pieptul lui. Trage pătura peste noi si ma săruta pe frunte. Nu spunem niciunul nimic. Apoi Luke se încordează si se uita speriat la mine.

"La naiba..... Nu am folosit prezervativ.... Imi pare atat de rau, Summer... M-am lăsat dus de val si..." Ii pun mana pe obraz si cu degetul mare ii conturez buzele umflate făcându-l sa tacă.

"E okay." Il asigur. "Iau anticoncepționale."

Se relaxează si imi săruta din nou fruntea dat stiu ca ceva inca il nelinisteste. "Trebuie sa fiu mai atent." Spune hotărât si se uita pe geam.

"Hei... Uita-te la mine. Nu s-a întâmplat nimic. Bine?" Clatină din cap si se apleaca lipsindu-si buzele de ale mele.

"Noapte buna." Zice cand se desprinde din sărut si ma trage mai bine la pieptul lui.

"Noapte buna." Ii raspund și închid ochii.

Adorm imediat.

N/A: nu voiam sa fie așa dar m-am gândit ca meritați având in vedere cat de rar postez si prin câte va fac sa treceti.

Anyway...

Did you like it?

P.s. O sa mai postez niște capitole goale (momentan) pe care o sa le completez cu inca, cateva întâmplări. Probs vreo 3 capitole, apoi o sa revenim iar unde suntem acum.

Pentru cititorii noi!!! Puteți sa citiți in continuare, ceea ce scriu acum nu sunt decat niște adăugiri care nu schimba povestea in niciun fel.

Lectura plăcuta in continuare.

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum