eight

1K 101 29
                                    

Warning: Smut

LUKE

Cand am deschis ochii Summer inca dormea lângă mine. Ma întorc pe-o parte si privesc ceasul de pe noptiera. 11:26. Noroc ca nu am nimic de facut astăzi ca altfel as fi fost mâncat. Nu cred ca am mai dormit niciodată atat de mult dupa o partida de sex. Imagini de seara trecută imi invadează mintea si zâmbesc involuntar privind-o pe fata micuța care doarme lângă mine cu gura întredeschisa. E atat de inocenta atunci cand nu vrea sa fie rea si sa para ca nu are suflet. M-a fermecat, asta e clar. E ireversibil. I-am căzut in plasa.

Aseara a fost prima data cand am facut sex cu ea si a fost intens si intim. M-a dominat total si nu m-a deranjat de loc. Numai sa o privesc cum se consuma si cum isi da ochii peste cap din cauza plăcerii pe care i-o provocam imi ajungea. Nu m-am mai simțit niciodată așa, modul in care corpurile noastre se combinau era uimitor si plăcut.

Si din moment ce e clar ca mai voiam si runda doi creierul meu deja cocea ceva.

"O înțelegere?" Intreaba blonda nedumerită si bate cu degetele in masa îndoielnica. Parea pe jumătate convinsă ca e o idee buna si pe jumătate nedumerită in legătura cu modul in care o sa se desfășoare toata înțelegerea asta.

"Da. O înțelegere. E simplu. Doar ce mi-ai zis ca ți-a plăcut ce am facut aseara, așa ca de ce sa nu o facem din nou?" Intreb si incerc sa zâmbesc încurajator dar cred ca-mi iese mai mult un rânjet pentru ca îndoiala este tot mai evidentă pe chipul ei.

Chiar vreau ca înțelegerea asta sa meargă. Adică, o vreau, e clar ca si ea ma vrea, dar nu vreau sa ne implicam prea mult emotional. Deocamdată. Încerc sa o iau usor din moment ce si-a exprimat clar opinia in legătura cu mine si faptul ca nu simte nimic pentru mine.

"Poți macar sa te gândești la asta?" O intreb cand văd ca nu zice nimic.

"Bine." Spune si imi zâmbește șmecherește.

"Bine...? Ce?" Intreb nedumerit.

"Sunt de acord."

AUTHOR'S PERSPECTIVE

Silueta ei se mula perfect pe corpul lui musculos. In acest moment se simtea mica in bratele lui. Se sărutau nebunește, limbile lor impleticindu-se in îmbrățișări pline de pasiune. Isi simtea buzele furnicand, in niste explozii mici, care aveau insa un efect puternic asupra ei. Ii trimiteau fiori pe sira spinării, si totul din cauza barbii pe care si-o lăsase sa crească. Era excitata pana in măduva oaselor, insa, printre săruturi, ii șopti cu vocea încărcată de pasiune:

"Așteaptă putin."

Încerca sa se desprindă din bratele lui. Insa o cuprinse mai bine cu bratele si, ghidandu-i mana către parul lui, o sărută cu foc. Un fior puternic, electric s-ar putea spune, ii făcu pe amandoi sa tremure.

"Nici sa nu te gândești sa te depărtezi de mine. Nu te las."

Isi îndrepta buzele către gat, abia atingând-o. Insa finetea lor si firele de par o făceau sa isi dorească sa se arcuiasca. Vârful limbii lui nu ezita sa o excite mai rau cu cerculete si forme nedefinite pe gâtul ei firav. Buzele ii erau întredeschise si respira greu. Cu ochii închisi, abia putea sa mai gândească rațional.

"Sa inteleg ca lenjeria roșie si sexy, privirile seducătoare, jocurile murdare de cuvinte nu iti mai plac?"

Putu sa-i simtă zâmbetul pe pielea ei. Mai sufla odată peste pielea sensibilă si isi ridica privirea, atintindu-i ochii inca închisi. Ii privi gâtul, iar atunci cand înghiți in sec si ii văzu pielea strălucitoare ii veni sa o bage in pat si sa nu o mai scoată de acolo mult timp. Apoi ochii i se îndreptara către buzele ei care schitara un zâmbet, după care isi deschise ochii.

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Where stories live. Discover now