two

1.8K 155 27
                                    

LUKE

"Asta sau asta?" intreb nervos mutand camasile intre ele pentru ca baietii sa le vada mai bine si sa aleaga una pentru a ma ajuta sa repar relatia cu Summer.

"Chiar conteaza?" intreaba Calum luand o inghititura din bautura tare pe care o avea in pahar. Clatin din cap si ma uit la Michael in speranta ca el o sa ma ajute. Blondul doar ridica mainile in aer si iese din camera.

Urasc cand face asta. E ca si cum ai spune: Nu vreau sa te ajut, nu-mi pasa, dar ramanem prieteni, ok?

Calum incepe sa rada, inecandu-se, iar Ashton se ridica in picioare si vine langa mine.

"Mai e timp sa dai inapoi, sa stii." Imi zice el in timp ce-mi ia camasa rosie in carouri din mana si se uita mai bine la ea. "Sigur nu vrei sa vii cu noi?" Ma intreaba ca si cum mi-ar mai da o portita de scapare insa eu aleg sa inchid usa aia pentru ca am deja una deschisa pentru seara asta.

"In club? Nah. Apropo, Bryana stie ca mergi intr-un club cu fete aproape dezbracate?" spun, mai dur decat intentionam, dar obtinand reactia dorita din partea lui Ash.

Isi mareste ochii si se uita urat la mine. "N-ai indrazni..."

"Nu, nu as indrazni, doar eram curios." I-o tai.

Expresia surprinsa de pe fata lui ma adduce cu picioarele pe pamant si realizez ca de fapt eu, adica eu cel nesimtit, nu as zice asa ceva si deja as suna-o pe Bryana, doar ca sa o fac sa se certe cu Ashton. Dar dintr-o data parca nu mai vreau certa. Vreau liniste si pace.

Doamne, ce se intampla cu mine? Ma inmoi!

Imi arunca camasa rosie in brate si imi multumeste intorcandu-se pe calcaie si plecand dupa Michael. Presupun ca asta inseamna ca trebuie sa aleg camasa rosie?

O imbrac repede si cand ma intorc Calum se uita ranjind la mine. Isi fuma tigara si ranjetul de pe fata lui ma facea sa vreau sa i-o mut la spate.

"Planuiesti s-o futi de te-ai gatit asa?" spune el intr-un mod foarte pervers.

Simt cum culoarea imi paleste din obraji. Asta credeau toti? Ca ma pregatesc atat si imi bat capul sa ma gandesc und ear trebui sa o scot la intalnire doar ca sa o fut dupa?

Incerc sa-mi alung gandul cu Summer dezbracata deasupra mea si ma abtin sa nu ma cert cu Calum doar ca sa nu-mi stric dispozitia si parul.

"De ce-mi bat eu capul cu tine?" aleg sa-I raspund si-mi iau cheile de la masina si telefonul apoi ies din camera de hotel.

DOVE

"Hey, sunt Luke, lasa-mi un mesaj."

Inchid nervoasa telefonul fara sa ii mai las niciun afurisit de mesaj si ma uit la ceas. 8:12. A intarziat. Ma fatai agitata prin camera. Imi verific machiajul si tinuta de mai multe ori apoi mai incerc sa il sun odata pe Luke. Casuta vocala. Sa te ia naiba, Hemmings. Palmele imi transpira cand ma uit din nou la ceas. M-am chinuit atat sa ma imbrac dragut pentru rahatul asta de intalnire si rahatul celalalt nu s-a deranjat sa vina.

Nu ca m-am imbracat pentru el. M-am imbracat pentru presa. La inceput am oscilat intre nepasare si asta, iar partea mea careia ii pasa de Luke si reputatia lui si de contract, s-a impotrivit cat de tare a putut si nu mi-a ingaduit sa ma imbrac intr-un sac. Trist.

Asa se simt oare fetele alea stupide care isi asteapta iubirea vietii sa le duca la intalnire? Pentru ca e o senzatie foarte naspa.

Nu o sa vina.

Constat si oftez ducandu-ma inapoi in camera mea pentru a ma schimba in pijamale. Chiar cad imi dau jos pantofii soneria de la usa intrerupe tacerea din camera. Alerg si deschid. In fata mea era un buchet urias de flori colorate.

3:27 » Luke Hemmings [✔️] Où les histoires vivent. Découvrez maintenant