3 Roham

498 42 1
                                    

Alice folyton beszél hozzám, de nem értem mit mond. A fejem rettenetesen sajog. Mintha fel akarna robbanni. A táskámért nyúlok mivel abban kéne lennie egy kisseb doboznak, amiben a gyógyszerem van.

- Mit képzelsz, mit csinálsz, miközben én beszélek hozzád? – Kérdi Alice én nem foglalkozva vele nyúlok a táskámért. Leszédülök a székről és a földön találom magam.

- Tina~ - Hallok meg sok hangot. A nevemet kántálják. – Tina~ Segíts nekünk!~ Segíts vagy meghalsz! ~ - Hallom ismét. Kezeimet a fülemre tapasztom és a földön térdelve próbálok józanodni. Lassan megemelem a fejem és előttem egy tükör van. Nem nagy, de elég nagy ahhoz, hogy lássam magam benne. Rengeteg lélek van bent és mind engem néz. A tükröt fekete köd lepi el, ami lassan ki folyik a szobába. Alice feláll, és ijedtében kiszalad ott hagyva engem... egedül.

- Tina~ Tinaaaaa~ - Mondják még mindig egyre hangosabban. A fejem egyre jobban fáj. A tükörből kezek karmok csápok nyúlnak ki és egyenesen felém jönnek.

- Segíts nekünk Tina~ - Hallom meg egyikük hangján.

- Igen Tinaaaa segíts~ - Hallok meg másikat. Kezem hiába szorítom, egyre erősebben a fejemre nem használ.

- Elég... - Mondom halkan, amire csak még hangosabban szólnak hozzám. – Eléééééég! – Üvöltök egyet, amire az összes üvegszilánkokra pattan. Aztán mikor kezdenék lenyugodni a szilánkok mozogni, kezdenek. Remegő lábakkal felállok és körbe nézek. A szilánkok minden irányból bekerítenek, és mint egy tornádó fognak körbe. Se fel se le... se jobbra se balra. Csapdába estem. Egyre gyorsabban forognak körülöttem és egyre hangosabban kántálnak. Levegőért kapkodok és kijutat, keresek, a szememmel bár tudom nincs. Egyre közelítenek. Aztán amikor azt hiszem, rosszabb nem lehet, nekem jönnek. Minden elsötétül, ahogy az üvegszilánkok végig vágnak minden érhető bőr felöletett. Kezeimet a szeme elé tartom. Érzem, hogy lassan eltűnnek így kezeimet elemelem. Egy barlangot látok és előttem egy arccal rendelkező citromsárga virág néz értetlenül. Mondanék valamit, de túlságosan gyenge vagyok így térdre esek, majd elsötétül körülöttem minden.



Én és a tükör világ (Undertale) ~Befejezett~Where stories live. Discover now