18.Kapitola

7.3K 512 24
                                    

Sebastián

Volal som Becke aby sem prišla a  doniesla mi potrebné papiere. Brii som ešte nedal narodeninový darček a dúfam,že tento ju poteší. Priam som dúfal,že z neho bude nadšená.

No potom ma zrazu Becka začala bozkávať a ja som nemal čas sa brániť. Bol som v šoku,že som sa ani o to nepokúšal.

,,Bria." Ozval sa Adamov hlas a ja som sa zo strachom otočil tým smerom.  Uvidel som ich stáť v prechode medzi izbami a Bee mala plné oči sĺz. No v mojich sa odrážal číri strach, priam hrôza. Panika ovládla moje telo a ja som si uvedomil,že som ju stratil.

,,Prepáčte, nenechajte sa rušiť."Hlesla a rozutekala sa hore do izby. Zhodil som zo seba Becku a prenechal ju Adamovi. ,,Postaraj sa o ňu." Prikázal som mu a rozbehol sa hore. Už som ju skoro mal, no pred nosom mi zabuchla dvere a otočila zámok.

,,Briana!" Búchal som na dvere, no neotvárala. Popravde som nič iné ani nečakal. Zranil som ju. Včera som jej povedal,že nech sa neprekvapí keď tu uvidí pobehovať kurvy. Dnes som sa jej snažil ospravedlniť no skončilo to len ďalšou hádkou. A potom ma uvidela ako sa bozkávam z Beckou. Čo horšieho by som mohol urobiť? 

Z izby som počul trhané vzlyky a to ma ničilo. Snažil som sa dostať dnu, no nešlo to. ,,Bastián." Ozval sa za mnou Adam. ,,Nechaj ma. Musím sa dostať k nej." ,,Myslím,že ti dokážem pomôcť, len ustúp od dverí." Poslúchol som ho a čakal čo sa bude diať. Sklonil sa k dverám a strčil do zámku sponku. ,,Ak si zabudol toto bola moja špecialita. " Zasmial  sa a onedlho bolo počuť len cvaknutie zámku. Na nič som nečakal a vybral sa dnu. No zastavila ma jeho ruka. ,,Skús sa najprv upokojiť a myslím,že budeš potrebovať toto." Povedal a podal mi tie osudové papiere. 

Zhlboka som sa nadýchol a vstúpil dnu. Sedela na posteli a niečo si písala do zošita. Žeby mala denník? Pristúpil som k nej a silno ju objal. ,,Bee. Musíš mi veriť."

,,Musím len  zomrieť. Ale je to v poriadku. Sama som ti predsa povedala,že nech si robíš čo chceš." Vzlykla. ,,Viem,ale naozaj to nie je tak ako to vyzeralo. Ja som ju nepobozkal. To ona mňa. Doslova sa na mňa vrhla a ja som sa nestačil spamätať a už si stála vo  dverách." Bol som zúfalý z  tejto situácie. Nechcel som ju stratiť,no mal som k tomu neuveriteľne blízko.,,Nemusíš mi nič vysvetľovať. " ,,Ale ja chcem. Chcem aby si vedela,že mi na tebe záleží. Chcem aby si mi verila,že ťa milujem. " Chytil som ju za ruky a pozrel sa jej do očí, no ona ruku rýchlo stiahla a bolestne sykla. Nechápal som čo som urobil, no potom som si všimol ako jej cez tričko presakuje na zápästí krv. Zbledol som a krvi by som sa nedorezal. Ona..bola by toho schopná...zase? ,,Bee?" Keď uhla pohľadom vedel som,že som si myslel správne. Chytil som ju za ruku a vytiahol jej rukáv vyššie. Na zápästí sa jej črtali nové jazvy a keďže boli čerstvé boli celé od krvi. ,,Prečo?" Hlesol som. Bola dlho ticho a ja som ani nedúfal,že sa ozve no ona ma prekvapila. Znovu.,,Len som chcela aby zmizla tá bolesť. Nech ju niečo nahradí a toto bolo najlepšie riešenie. Nechcela som sa zabiť.Len som chcela aby sa tie všetky pocity odplavili preč." ,,Aké pocity?" Opýtal som sa nesmelo aj keď som ani vedel. ,,Láska. Chcela som aby zmizla tá láska k tebe a všetko s ňou spojené. Bojím sa ťa milovať,veriť ti aj keby som akokoľvek chcela. Preto čo sa stalo dole si chcem nechať srdce chladné,lebo sa bojím,že keď ho otvorím bude rozdrtené." Priznala sa a ja som sa v tej chvíli cítil ako najväčší debil na svete. 

Na druhej strane sa aj keď neplánovane priznala,že ma miluje. Nevedel som čo mám v tej chvíli robiť,tak som ju stiahlo do objatia a zanechal jej bozk vo vlasoch.

,,Všetko to bude dobré Bee. Budeme spolu vychádzať. Budeme dobrí kamaráti ak budeš chcieť. Čokoľvek si budeš priať. Chceš spať oddelene? V poriadku,budem to akceptovať. Nebudem sa správať nevhodne, no chcem aby si vedela,že to čo som ti včera povedal som tak nemyslel. Bol som nahnevaný a v tedy sa správam neuvážene. Boh mi je svedkom,že som to onedlho ľutoval. "

,,Čo ak nechcem aby to bolo tak ako som povedala? Čo ak ťa chcem mať stále pri sebe a s nikým sa o teba nedeliť?" Šepla a ja som bol v tej chvíli najšťastnejší chlap na svete. Na pery som jej vtisol bozk plný vášne a túžby. Vložil som doň všetky svoje pocity nech vie,že som tu pre ňu.

,,Láska, o mňa sa  s nikým deliť nemusíš.Som len tvoj a navždy to tak aj bude. Inak skoro som zabudol. Ak si dobre spomínam ja som ti nedal darček na narodeniny.Ospravedlňujem sa za to,no tvoj darček bol ešte v tom čase v procese vybavovania. " Povedal som a podal jej papiere. 

Váhavo si ich odo mňa prebrala a začala ich čítať. Keď som videl ako sa jej na čele robí malá vráska musel som sa usmiať. Potom zdvihla zrak na mňa a nechápavo sa pozrela. 

,,Chcel som ti dokázať,že ťa naozaj milujem. Viem,že ti na maminej firme veľmi záleží a tento sobáš si viac menej odsúhlasila len kvôli tej firme. Otec ju chcel ako poistku,keby sa niečo pokazilo,no ja tak nemôžem žiť. Ak by ti však nevadilo, stále by som bol na poste riaditeľa, no ty by si bola majiteľkou. Firma patrí tebe a nie nám.  Nebolo spravodlivé,že ju otec nechal ako náš majetok,no ja jeho chybu napravujem. KF Corporation je len tvoje. Zmluvu robil môj veľmi dobrý právnik,takže som sa poistil keby ju chcel otec napadnúť. Nie je žiadna šanca,že by si o ňu prišla." Povedal som a čakal na jej reakciu. 

Dal som si na tom záležať. Chcel som aby to vyšlo a ona dostala to,čo jej právom aj patrí.Viem ako jej na mame záležalo a ničilo ma vedomie,,že som tu nebol v tedy s ňou. No čas  sa už nedá vrátiť a musíme ísť ďalej. 

Na tomto pláne som začal pracovať,hneď ako môj otec udal svoje podmienky.  Majetok Beeinej mamy prešiel včera do nášho vlastníctva no ja som mal zmluvu vypracovanú tri dni dopredu. Len som čakal na ten jediná okamih aby zmluva nabrala platnosť. A to sa stalo vtedy  keď Bee povedala svoje áno.

Pozrel som na ňu a videl jej na tvári ten dôverne známy úsmev. ,,Milujem ťa." Vykríkla a vrhla sa mi okolo krku. Ja som na nič nečakal a spojil som naše pery v jedny.

Miláčikovia moji drahí, až sa mi to nechce veriť ale I am not okay je na prvom mieste v teen fiction!! ĎAKUJEM VÁM :*

I am not okay (Dokončené)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz