22. Časť

11.5K 507 20
                                    


,,Večer ideme do klubu,chcel by som aby si išla s nami. " Povedal mi Seb do telefónu. ,,Uf,vieš o tom,že ja na takéto akcie moc nie som ? " ,,Prosím láska, trochu zábavy nikomu nemôže ublížiť. " ,,Zábava nie, ale alkohol áno. Nemienim ťa potom ťahať domov. Naozaj si nemyslím že je to dobrý nápad. " Párty to nebolo nikdy nič pre mňa. Vlastne som na žiadnej ani nebola,keďže v škole som bola tá bezvýznamná. Čiže ma nemali za potrebu niekam pozvať. ,,Láska no táák. Idú aj chalani,uvidíš že sa budeš baviť. " ,,Chalani ?" ,,No hej. Jake,Lukas,Chris a Harry. Poď prosím ťa s nami." ,,Budem vám len zavadzať. Neskôr si to všetci uvedomíte a budem vám liesť na nervy. Ja sa proste neviem baviť."  ,,Tak toto je skvelá príležitosť sa to naučiť. Budem tam aj ja a budem si na teba dávať pozor. Veď s Lukom a Jakeom nemáš žiadny problém a ak ide o Chrisa a Harryho tak o tých sa báť nemusíš. Určite si nájdu niečo na práci takže o nich nebudeme ani vedieť."  ,,Nie. Nechce sa mi." ,,Výborne miláčik som rád,že súhlasíš. Prídeme po teba okolo 20:00. Môžme si ešte niekam ísť sadnúť.  Obleč si niečo..." ,,Sexi ?" ,,Nie to rozhodne nie. Nechcem aby mi po tebe pokukovali ostatný si len moja. " ,,Fain,lebo ja si nezoberiem nič." ,,Lákavá ponuka,no neviem či by sme aj potom niekam išli." Zasmial sa. ,,Zlato,veď ani nikam nepôjdeme. Ja si nezoberiem nič,pretože som ti jasne povedala,že nikam nejdem." ,,Miláááčik. O ôsmej som u teba ako na koni." Povedal a zložil.

Arrg. Viem,že keď povedal,že príde nerobil si srandu. Takže mi nezostávalo nič iné ako sa na večer pripraviť.  Nech sa chlapec teší. 

Boli tri hodiny poobede a ja som sa rozhodla dať si relaxačný kúpeľ. Napustila som si do vane horúcu vodu a pridala levanduľovú penu. Viem,že sa Sebovi táto vôňa páči tak prečo to nevyužiť. Ponorila som sa do vody a nechala som horúcu vodu pôsobiť na moje telo. Bolo to veľmi príjemné. Len tak sedieť a nič nerobiť,len si užívať kúpeľ. No po nejakom čase mi voda začala chladnúť a ja som sa rozhodla,že už je najvyšší čas vyjsť z vody. 

Poutierala som sa a obliekla som si na seba župan. Nikto nie je doma - aké prekvapivé, a vybrala som sa dole do kuchyne. Z chladničky som si vybrala kura z ryžou a dala si to zohriať.

Po tom ako som sa najedla som uznala,že sa môžem pomaličky začať chystať. 

Problém bol v oblečení. Keďže som na žiadnej párty predtým nebola,nemala som veci ktoré by sa na takúto udalosť hodili. Zúfalo som sa prehrabávala v skrini keď som zbadala v rohu skrini známu krabicu. Skoro som na ňu aj zabudla. Poslala mi ju Anna k mojím 18. narodeninám,že sa mi to raz určite zíde.

Otvorila som veko a uvidela som presne to čo som práve potrebovala. 

Boli tam krásne čierne čipkované šaty na jeden rukáv,ktoré mi siahali do polky stehien. Keď som ich prvý krát uvidela,zaprisahala som sa,že si ich na seba v živote neoblečiem. No práve teraz som zmenila na ne názor.

Obliekla som si ich a bola som prekvapená ako dobre mi sadli. No keďže mali len jeden rukáv a vzadu dosť veľký výstrih,nemohla som si dať pod ne podprsenku. Cítila som sa trochu nesvoja,ale keď som si spomenula na Seba musela som sa usmiať.

Vlasy som mala vždy rovné aj bez žehlenia takže som ich nemusela nejako veľmi páliť,no nejako mi to na dnes nesedelo. Tak som sa ich rozhodla natočiť do väčších vĺn.  Keď boli hotové jemne som ich zopla dozadu sponou a pár pranienkov som nechala voľne padať dole. 

Vlasy,šaty hotové a už len make-up. Naniesla som si jemnú vrstvu krycieho krému a na to som dala jemný púder. Spravila som si tenkú linku a na mihalnice som si dala špirálu. Nakoniec som sa rozhodla aj pre očné tiene. Nie som v tom žiadny expert tak dúfam,že nebudem vyzerať ako nejaký zombie. Zobrala som si do ruky paletu s tieňmi a na viečka som naniesla čiernu a bielu.

I am not okay (Dokončené)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz