19.Časť

10.6K 547 10
                                    

Túto časť by som chcela venovať  @miselka29
Dúfam že si sa neroztopila :D

Ráno som sa zobudila na pocit že ma niekto sleduje. Otvorila som oči a mala som pravdu. Pri posteli stále vyškerená Kitt a fotila si mňa a Seba.

,,Kitt? " ,,Nie, ani hnúť. Toto mi doma nik neuverí. Potrebujem dôkaz. Tak zavri oči nech si vas spolu môžem vyfotiť. "
Jemne som som sa zasmiala načo sa Seb mierne pohol. ,,Nieee. " Zakňučala Kitt. Radšej som sa pritúlila k Sebovi a zavrela som oči. O pár sekúnd som už len počula cvaknúť fotoaparát.

Posadila som sa a otočila som sa k nej. Kitt sa nad nami roplívala ako malé dieťa keď dostane novú hračku.  ,,Spokojná? " ,,Úplne. Toto keď ukážem doma. No poviem ti to dole aby sme tuto bratrančeka nezobudili. Ideš? " ,,Jasné len si niečo oblečiem. " ,,Tu máš. Uvidíš spraví mu to radosť. " povedala a hodila mi Sebove tričko.

Stále voňalo ako on. Prevliekla som si ho cez hlavu s postavila som sa z postele. Tričko mi siahalo až po kolená tak som usúdila, že nohavice nepotrebujem. V ponožkách som cupitala za Kitt do kuchyne.

,,Daj si. Je ich dosť. " Povedala od stola. Pozrela som sa a na tanieri vládla kopa lievancov. ,,Tak to mi nemusiš hovoriť viac krát. Lievance zbožnujem. " ,,Tak to sme viacerí. Aj Seb ich má rád. "

Nabrala som si na tanier lievance a poliala som si ich sirupom.  Bože ako ich ja milujem.

,,Pozri aký ste spolu zlatí. " Ukázala mi fotku ktorú ráno urobila. ,,Vieš. Sebastián je dosť uzavretý. Nikdy nemal vážny vzťah tak preto som urobila tú fotku. Doma sa o neho boja. On je ten typ čo si skôr radšej užíva ako randí. Tak preto ma včera prekvapilo keď mi povedal, že je zamilovaný. " ,,On je zamilovaný? " Počúvala som s otvorenými ústami do korán. Nie nie a nie. On ma nemiluje. Povedal by mi to snáď. Veď ja som mu to včera povedala a on bol ticho. Mal dokonalú príležitosť sa vyjadriť.

,,Samozrejme, že je zamilovaný. A to do teba. Keby si ho videla ako včera vyvádzal keď si s tadiaľto ušla. Bol ako zmyslov zbavený. " ,,Tomu sa ťažko verí. " ,,Dobre. Nebudem sa vám pliesť do vzťahu. Len chcem aby si vedela, že Sebastian takýto ešte nebol. Ja verím že ťa miluje. " Môže to byť pravda?  Večer keď som zaspávala sa mi zdalo že niečo také povedal, ale brala som to ako sen. Niečo čo by som chcela počuť.

,,Spomínala si, že doma sa o Seba boja. Nie je toto dom jeho rodičov? " ,,Bol. Prenechali mu ho a oni sa odsťahovali bližšie k práci. Toto celé je len jeho. "
Takže ďalšia novinka. Tento dom je Sebov. Prečo mi nikdy nepovedal, že býva sám? 

,,Dobré ranko. " Ozvalo sa za nami. Otočila som sa a na schodoch stál  vysmiatý Seb. ,,To v tomto dome má každý dnes dobrú náladu? " Opýtala som sa.  ,,Očividne. No ja vás nechám, hrdličky. Majte sa. Už sa nemôžem dočkať kedy doma ukážem tú fotku. Ahoojte. " povedala Kitt a v momente zmizla vo dverách. ,,O akej fotke hovorila? " ,,Odfitila nás keď sme spali. " ,,Prosím, že si to mňa robíš srandu. " Zaúpel Seb. ,,Nie. Prečo, hanbíš sa za mňa?" ,,Za teba?  Nikdy. Inak vieš o tom, že ráno keď som chcel nájsť svoje tričko mal som s tým menší problém? " ,,Hmm. Ktovie prečo. " Zasmiala som sa.
,,No musím uznať, že v tom tričko vyzeráš omnoho lepšie ako ja. Tie lievance sú moje? " ,,Myslíš že sú tvoje? "povedala som a zobrala som si lievanec Z taniera ktorý nachystala Kitt pre Seba. ,,Sú na mojom taneri,takže tipujem, že sú moje. " Upss. ,,Tvoj tanier?  Máš tu nejaký dôkaz že je tvoj? " ,,Myslím si že áno. " ,,A aký? " ,,Kľúče od domu?  Tento dom je môj takže všetko  čo tu je patrí mne. A to mi pripomína jednu vec. " Podišiel ku mne a do ruky mi vtlačil niečo malé. Pozrela som sa a uvidela som kľúč. ,,Kľúčik? " ,,Uhm. Od tohto domu. Neber to tak, že sa sem musíš nasťahovať. Len sem budeš mať kedykoľvek voľný vstup. " ,,Seb. To si nemusel. " Povedala som a pobozkala som ho. Ruky som obtočila okolo jeho krku a pritiahla som si ho bližšie. Jeho ruky putovali po mojom chrbte a zanechávali mi na ňom horúce stopy.,, Ja som chcel. " Zašepkal mi na pery a odtiahol sa odo mňa. ,,Tak čo bude s mojími raňajkami?  Kde sú moje lievance ?" ,,No niesu. Tieto sú iba moje. Ja lievance zbožnujem najviac na svete a nehodlám sa o ne s nikým deliť. " ,,Ani so mnou? " Pokrútila som hlavou a vyplazila som naňho jazyk.,, Tak si musím nájsť niečo iné na raňajky ako vidím. " Povedal a prešiel za mňa. No po chvíli som ucítila jeho pery na mojom ušnom lalôčiku.,,Seb,čo to robíš? " ,,Beriem si niečo iné na raňajky. " ,,Myslím si že chladnička je na opačnej strane. " Vzdychla som, pretože sa mi prisal na moju citlivú pokožku na krku. Jemne ju sal a perami po nej prechádzal.,, Ešte stále mi radšej nedáš tie lievance? " ,,Zabudni. " Šepla som.

Chytil ma za ruky a obmotal si ich okolo krku. Zdvihol ma zo stoličky a posadil ma na kuchynskú linku. Jeho pery sa lačne prisali na moje a ja som nevládala mu odporovať. Prsty sa mi samé od seba zaplietli do jeho vlasov. Potiahla som za ne načo mi slastne vzdychol do úst. ,,Myslím, že na takéto raňajky by som si vedel zvyknúť. " Povedal po tom čo sa odomňa odtiahol.

****

Milý papier na ktorý si vylievam svoje city,čiže denníček môj drahý,

Lásky nieje nikdy dosť a nikdy sa nevie kedy skončí tak som sa konečne rozhodla. Povedala som mu že ho milujem. No on mi to nepovedal aj keď Kitt hovorí, že ma miluje. Kitt je Sebova sesternica. Aj keď na začiatku som si myslela, že je to jeho ...milenka? No ona je naozaj pohodová baba. Hneď ako sa vyriešila tá vec ktorá sa u neho stala -nazval ma pred Kitt jeho sesternicou čo mi dosť ublížilo ,sme si s Kitt padli do oka.

Neviem no mám pocit akoby som sa do Seba zamilovávala čoraz viac aj keď to už je prakticky nemožné,pretože by som kvôli nemu spravila čokoľvek.
Každou sekundou moja závislosť k nemu rastie. Chcem byť pri ňom, užívať si jeho dotyky a bozky. Bojím sa to priznať ale chcem byť jeho. Po jednej stránke jeho som. Chodíme spolu no to je všetko. No chcem aj tú druhú stránku vzťahu. Nie len bozky a pár dotykov. Chcem viac. A to ma desí. Už minule som pri ňom mala tento pocit a potom som zbabelo utiekla a skoro týždeň som sa s ním nerozprávala. Ale keď ten pocit príde znovu už nechcem byť zbabelá a zas utiecť.
Ak tento denník bude v budúcnosti niekto čítať určite sa na mne bude pekne zabávať. Bude si hovoriť 18 a stále panna, dokonca v tejto dobe? 
Ale prečo nie?  Doteraz neprišiel ten pravý. Ten pri ktorom sa cítim ako v nebi a v pekle zároveň. Ten koho dotyky mi spôsobujú chvenie sa žalúdka. Ten koho oči ma budú poznať od hhlavy až po päty. Niekto kto bude so mnou v dobrom aj v zlom.

Aj keď píšem, že doteraz nik taký neprišiel, viem, že nik taký ani nepríde. Pretože taký človek ani neexistuje. Každý máme svoje chyby.
No tiež viem ,že môj princ na bielom koni existuje.

Sebastian Anthony Prize je mojím princom.

Ako ste si všimli je nová obálka k príbehu. Tak hádam to nikoho nepomýlilo :)

Veroncek_Ka

I am not okay (Dokončené)Where stories live. Discover now