10.Kapitola

7.4K 463 17
                                    

,,Ale teraz vážne ako k tmu došlo ?" Opýtala sa Jess. ,,Nejako tak ako si predpokladala. Tá podmienka je náš sobáš." ,,Neverím." ,,Ani ja som nechcela. Ale stalo sa.  A kvôli tomu sme aj tu. Chceme ťa pozvať na svadbu,ktorá sa bude konať na budúci týždeň." ,,Kedy?" ,,Počula si." ,,Tak to ma podrž. A TY! Opováž sa jej znovu ublížiť." Ukázala na Bastiána. ,,Myslím,že nebudem mať šancu,keďže si tunak naša Bee stanovila podmienky." Povedal kľudne. No on ani len netuší,že mne ubližuje aj jeho prítomnosť.,,Počuj nechceš nás nechať samé? Choď za Nickom a môžeš ho pozvať, predsa len je to tvoj kamoš čo mi pripomína,že by sme mali pozvať aj Luka a Jakea." Ozvala som sa. ,,Prečo tých dvoch? Veď vy sa spolu nebavíte?" ,,Náhodou sme si dnes pekne pokecali na káve." ,,Ty si sa s nimi stretla,kedy? Ako to že o tom neviem?!" ,,Hou hou, upokoj hormóny. Jakea som stretla v lietadle keď som šla domov a Luka na letisku. Tak sme spolu zašli na kávu. Nič zvláštne,nemusíš hneď žiarliť."  Porazene vydýchol a vybral sa na odchod. ,,Máš dve hodiny, potom sa vraciame." Povedal ešte a zabuchol dvere. ,,No páni, ešte ste sa ani nevzali a už to medzi vami iskrí." Zasmiala sa Jess no mne do smiechu nebolo.  ,,Jess,ja sa asi zbláznim." Hlesla som. ,,Čo sa deje?" 

,,Všetko. Vieš ako hovoril,že som si určila podmienky aj ja? Povedala som mu že chcem,len formálne manželstvo. Že mi je jedno koľko bude mať mileniek ak mamina firma bude fungovať."Vzlykla som. Nevedela som prečo,no strašne sa mi chcelo plakať. Chcela som konečne zo seba vyplaviť tú flustráciu čo sa vo mne usadila. ,,No tak,len sa vyplač,počula som,že to pomáha." Objala ma Jess. 

,,Tak a máš nás t-" Zarazil sa Matt ktorý práve vošiel ku nám na izbu spolu s Ann a Theom. ,,Bria? Ty čo tu robíš? Nemala by si byť v Londýne? " Opýtal sa ma. ,,Mala,ale plány sa trochu zmenili a som tu,no nie nadlho,ešte dnes sa vraciam späť." Povedala som. ,,Ako to?" Opýtal sa pre zmenu Theo a prisadol si k nám. ,,Ty si plakala? Ublížil ti niekto?" Vrhla sa za nami Ann. Musela som sa zasmiať keď som ich videla všetkých tak po kope stáť predo mnou. Pozrela som sa na Jess ktorá sa tiež záhadne usmievala. Vedela som,že má čo robiť aby nevykríkla to so svadbou.  ,,Všetko je v poriadku,no len som prišla vyriešiť dve veci. Musím si prehodiť štúdium, budem študovať na diaľku." ,,Čoo? To si my nepovedala!" Zvolala Jees. ,,Prepáč ale až tak ďaleko sme sa v našej debate nedostali,ak si nespomínaš." Šťuchla som do nej. ,,Prečo na diaľku? Veď bývaš neďaleko univerzity." Nechápal Matt.,, No tak nejako sa vraciam do Londýna." Šepla som. Vedela som,že bude v šoku,no netušila som,že až v takom. ,,Si robíš srandu,však? Čo ťa k tomu prinútilo? Bol to ten hajzeľ však? No nech si ma neželá keď sa mi dostane pod ruky. Nehovorila si,ale,že na úteky už nie je čas,že si s tým skončila?" ,,Veď som aj skončila. Matt upokoj sa prosím ťa. Do Londýna odchádzam kvôli maminej firme. Vieš o tom,že môj  otec má finančné problémy? Tak musel požiadať o pomoc jedného podnikateľa a ten sľúbil,že nám pomôže. No má to jednu podmienku.Teda možno aj viac ale táto je hlavná." Povedala som a vyčkávala kedy sa má opýta tú životnú otázku. No nemusela som dlho čakať,lebo otázka prišla skoro ihneď. ,,Čo chce za pomoc? " ,,Spojenie rodín." ,,Nechápem." Ozval sa Theo. ,,Nuž mám sa vydať za jeho syna." Odvetila som pokojne. No o nich sa to povedať nedá. Všetci okrem Jess po po mne začali kričať,že som im nerozumela ani slovo. 

,,Haloo! Môžte sa upokojiť? Pretože nič vám nie je rozumieť."  Zakričala som na nich.  ,,Žartuješ,však? Toto tvoj otec nemôže dopustiť. A aj keby,ty by si to neurobila, poznám ťa, nenechala by si si zničiť život. Pravda?" Nadýchla som sa,že mu niečo poviem,no predbehla ma Ann. ,,Pokoj Matt, je to jej život a viem ako jej na tej firme záleží tak by som sa nečudovala,keby to prijala. No nemusím sa ani pýtať ako sa rozhodla, stačí mi pozrieť sa na jej ruku a hneď to viem." Povedala a všetky pohľady smerovali na moju ruku kde sa vynímal snubný prsteň. Bože,naň som úplne zabudla.

,,Ty si súhlasila?!" Vykríkli Matt a Theo spoločne. ,,Prečo vás to tak prekvapuje? Ako povedala Ann,je to môj život a ja zaň rozhodujem. Tá firma je to posledné čo mi po mame ostala a ja sa jej nehodlám len tak vzdať." ,,No prepáč,ale myslím,že za posledný rok a dačo som tvoj život dosť ovplyvnil aj ja." Zašomral Matt. ,,No táák. Nebuď smutný Matt. Ponuku som prijala dobrovoľne. Nikto ma do toho netlačil." Povedala som aj keď to nebola tak celkom pravda. Stále si pamätám ako otec útočil na moje city. ,,Nemám z toho dobrý pocit sestrička." ,,Neboj sa o mňa. Už som veľká." Usmiala som sa naňho. ,,To je tá druhá vec, chcela by som vás všetkých pozvať na moju svadbu. Aspoň to som si vyjednala. Keď sa mám vydávať chcem mať princeznovskú svadbu. " Zasmiala som sa a aj oni so mnou. ,,Kedy bude? " Opýtala sa ma Ann pomedzi smiech. ,,Na budúci týždeň." Povedala som a smiech razom prestal.

,,Tak toto už žartuješ?" ,,Matt prosím ťa, načo to všetko odkladať? Mamina firma potrebuje pomoc čo najskôr, a ani mne nepomôže keď sa to všetko bude odkladať. Som si vedomá,že to je všetko narýchlo ale ja som s tým zmierená. " ,,Aj tak sa mi to nepáči. To že moju sestričku dostane nejaký bastard. Proste na to nemôžem myslieť. Inak kto je vlastne ten muž?" Opýtal sa ma a mne prešiel mráz po chrbte. Ako mu mám povedať,že si budem brať Sebastiána Prizea? Veď ho namieste trafí infarkt. Nikdy ho nemal rád a keď vyšla najavo tá hra doslova ho neznášal a mal chuť ho zabiť. Čo sa stane keď sa dozvie,že bude mojim manželom? Radšej si to ani nechcem predstaviť,no musím mmu to povedať. Predsa len sa mi to nepodarí zatajiť. Cítila som ako mi Jess súcitne stisla plece,pretože vedela aké pocity Matt uchováva k môjmu snúbencovi. Snúbenec, tak divne mi to znie. 

Už som mu chcela povedať jeho meno,no v tom  myslený vstúpil do izby vyškerený ako slniečko na hnoji.

,,Tak čo láska,môžme vyraziť?" Opýtal sa. No potom sa zarazil,keď si všimol, kto všetko sa v miestnosti nachádza.
,,Prisámbohu,že ťa zabijem. " Zavrčal Matt a vydal sa k nemu.

Takže na dnes by sme to mali :D Horšia správa je,že najbližšia možná časť bude 11.3. niekedy navečer, keďže zajtra doobeda odchádzam na lyžiarsky :/ Nechcem vám dávať šance že by bola niekedy skôr,pretože budem rada ak dokážem na budúci týždeň normálne sedieť,keďže som v živote nelyžovala a teraz to bude prvý raz- Už si viem predstaviť tie modriny :D Takže neviem či by som zvládla potom sedieť ešte nejaké dve hodinky za notebookom a písať časť :) 

Takže tak :) Majte sa pekne a nie že za ten týždeň na mňa zabudnete :D Modlite sa za mňa aby som si nič nezlomila :D :D  Vaša Veroncek_Ka :)

I am not okay (Dokončené)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora