21.Časť

10.4K 524 15
                                    

Keďže sú tie sviatky a ja okrem prežierania sa a pozerania telky nemám čo robiť,rozhodla som sa pridať  novú časť . Užite si ju :) 

Sebastián 

Cítiť jej pery na mojich bolo ako sen. No ako každý sen aj tento musí raz skončiť. ,, Myslíš to vážne? " Bojazlivo sa ma opýtala. ,,Úplne vážne. Nikdy som nič podobné k nikomu inému necítil."  Jemne som ju pobozkal do vlasov a užíval si jej prítomnosť. ,,Seb, a čo škola? " ,,Neboj sa. Všetko som zariadil. Luk ti potom dá všetko čo sa dnes preberalo. " ,,Ako môžeš byť tak dokonalý ?" Ja a dokonalý ? Bože,Brii keď sa dozvieš to čo sa pred tebou snažím utajiť nikdy viac si to o mne nebudeš myslieť.  ,,Zlatko ja nie som dokonalý. Z nás dvoch si tá dokonalá práve ty. Si svetlo v mojom živote. Si niekto vďaka komu sa snažím byť lepší. Kvôli tebe sa chcem zmeniť a nebyť ten rozmaznaný fracek ktorý ma bohatého otca. Chcem tu byť keď ma budeš potrebovať, chcem vedieť keď ťa bude niečo trápiť nech je to nedajbože aj hocijaká blbá banalita. Povedala si,že stačí keď budem tvojím princom. A ja ním chcem byť. " Keď som sa  na ňu po mojom monológu pozrel,zľakol som sa. Vidieť slzy v jej očiach ma ničilo a ja som začal rozmýšľať či som povedal niečo zlé. ,,Láska? Deje sa niečo ? Spravil som alebo povedal niečo zlé?  Ak áno prepáč, v týchto veciach som nový a neviem ako sa mám vlastne chovať a čo sa odo mňa očakáva a- " 

Môj výbuch nervozity bol prerušený jej perami. Najprv váhavo bozkávala moje pery, no neskôr jej bozky nabrali na intenzite a ja som nemohol ďalej len tak sedieť. Pritiahol som si ju k sebe a vybojoval si vstup do jej úst. Nemohol som si pomôcť no keď som ju ochutnal nevedel som sa jej nabažiť. Jej chuť,vôňa, mäkkosť jej tela. To všetko so mnou robilo divy a mal som problém aby som ju len tak nehodil na zem a nezobral si ju rovno tam. No to je moje staré ja a ja taký už byť nechcem. Pokiaľ mám správne informácie ešte stále je panna a ja s ňou hodlám zaobchádzať ako s princeznou. Chcem si ju rozmaznávať ako to len ide. Nebudem už viac hajzeľ a nebudem jej ubližovať , to prisahám. Preto som sa od nej horko-ťažko odtiahol. ,,Mali by sme prestať láska, inak to zájde ďalej akoby sme si obaja priali a neskôr by sme to určite ľutovali."

 ,,Ľúbim ťa Seb, chcem aby si to vedel." ,,Ja to viem miláčik. Len nechcem aby si si myslela,že na teba tlačím. Chcem aby si si to priala sama a nie len kvôli tomu aby si mi vyhovela. Milujem ťa a som ochotný si na teba počkať. O tom je láska nie ? O zhovievavosti, dôvere a priateľstve. No my sme to priateľstvo tuším preskočili ale to nevadí,pravda? Som schopný byť tvojím ochrancom, bútlavou vŕbou, priateľom a keď budeš chcieť aj milencom. " ,, A že nie si dokonalý. Ty si ani neuvedomuješ aký si. Si ako vzduch,nemôžem bez teba existovať.Si moje všetko a nech sa deje čokoľvek vždy ťa budem milovať.

Všetko. Skôr všetko a nič zároveň. A bude ma vždy milovať ? Ja si to nemyslím. Ak sa dozvie že.... ach to je jedno. Ak sa to dozvie bude ma nenávidieť a mne to zlomí srdce. Pred časom som si myslel,že srdce ani nemám no ona ma presvedčila o opaku. 

Viem,že keď sa to stane bude to so mnou na nevydržanie. Znovu sa stanem tým bezcitným Bastiánom Prizeom ktorý nevie čo láska znamená. Rozchod s ňou ma zničí. No ja budem bojovať. Budem bojovať hoci aj so samotným jej bratom aby som si ju získal späť. Ak ju stratím, jedna moja časť zomrie spolu s jej odchodom. 

Briana 

Dnešok nemôže byť lepší. Konečne mi povedal,že ma miluje. Keby ma teraz niekto uvidel,určite by sa na mne pekne zasmial,pretože na tvári mám ten divný úsmev zamilovanosti. 

,,Ahoj Luk, Seb mi povedal,že si mám prísť k tebe pre poznámky zo školy."  ,,Ahoj, poď ďalej. Dáš si niečo ? ",,Voda by nebola na škodu . " Zasmiala som sa. Predsa len so Sebom sme boli v parku cez štyri hodiny  a on zabudol zaobstarať vodu. 

Posadila som sa do kuchyne a pomaly som si upíjala so svojho džúsu a čakala som kedy sa dostaví Luk aj s mojimi poznámkami. ,,Nech sa páči. Hádam to po mne prečítaš." ,, Vďaka, určite to nebude horšie ako čítať po Sebovi."  ,, Pravda, ten chalan by sa mal naučiť písať. Počuj čo sa dnes stalo keď žiariš viac ako slnko? Normálne si skoro musím zakryť oči aby som neoslepol. " Zasmial sa Luk a ja som sa  k nemu pridala. Je dobre mať kamaráta ako je Luk. Aj Jake je v pohode ale to je asi tak všetko.  Oni dvaja, Seb a Matt patria k ľudom na ktorých mi záleží najviac na svete. Rodičov nerátam tí sú samozrejmosťou,ale oni štyria sú môj svet. S nimi môžem byť sama sebou a nemusím sa na nič hrať. 

V škole sa mi kvôli tomu že chodím so Sebom každý podlizuje a správa sa akoby sme sa mali radi najviac na svete,no to je faloš. A tú ja nemám rada. Som radšej keď mi ľudia hovoria pravdu nech je akokoľvek bolestivá. Klamstvá len ničia život. 

,,Halooo, zem volá Brianu! " ,,Prepáč,len som sa na chvíľu zamyslela. " ,,Ó a nad čím,alebo skôr nad kým ? " ,,Nad čím. Spomenula som si na to ako nemám rada klamstvá a faloš. Tie dve veci sú to jediné čo neviem odpustiť ani keby dotyčný spravil čokoľvek pre to aby to odčinil. " Povedala som a všimla som si že Luk náhle zbledol. ,,Luk?! Deje sa niečo ? Je ti zle ? " ,,Nie,to nič. Čo ťa doviedlo k takýmto myšlienkam ? " ,,Ani neviem. Len som premýšľala nad mojím vzťahom so Sebou a tým,že ako veľmi sú ľudia v škole odrazu milí. Že všade kam sa len pozriem je samá faloš. " ,, Uhm... no a povieš mi konečne prečo žiariš ako slniečko ? " Náhlu zmenu témy som nijako nekomentovala a odpovedala mu so širokým úsmevom. ,, On mi to povedal. Luk, Sebastían mi povedal,že ma miluje. " ,,Tak konečne našiel odvahu ? " ,,Áno a dal mi toto. " Hodila som mu krabičku s mojím kľúčom. ,,Snubný prsteň ?" ,,Otvor to a uvidíš."  Snubný prsteň. Čo ho to napadlo ? Na svadbu sa ešte necítim a Seb si ma určite vziať nechce. Nad našou budúcnosťou nechcem ani uvažovať. Máme pred sebou ešte krásnych päť mesiacov pokiaľ odmaturujeme a ja to nechcem riešiť. Nech sa stane čo sa má stať. ,,Kľúč." ,, Kľúč od jeho domu. Dal mi ho. " ,,Neuveriteľné." ,, Dával mi ho už minulý týždeň no ja som si ho nechcela zobrať. Myslela  som si že mať niečo také... no proste,že na niečo také je ešte skoro. No keď mi ju dnes dal a povedal mi že ma miluje neváhala som ani na sekundu a hneď som si ho vzala. A vidíš ten prívesok ? "  Prikývol a krútil si polku srdca s nápisom Love v ruke.

,,Druhú polovicu má on na kľúčoch. " ,, Tak Bastián sa nám tento krát naozaj prekonal . Toto som od neho nečakal." 

,,Čo tým myslíš? "

,,Nič. Nemyslím tým absolútne nič. " 

Chcela by som sa vám poďakovať za krásne komentáre k minulej časti :) 

 Na obrázku máte Luka :))



I am not okay (Dokončené)Where stories live. Discover now