56. Super sexy..

514 19 0
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 56

Super sexy..

***
Pov: Joy

Ik wordt wakker van de wekker op mijn telefoon. Ik graai op het nachtkastje naast het bed en druk mijn alarm uit. Ik kruip tegen Justin aan en kijk naar zijn gezicht. Hij zo cute als hij slaapt. Ik speel met een plukje van zijn haar en langzaam gaan zijn ogen open. Als hij me ziet glimlacht hij. Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd, en daarna op mijn mond.

'Happy 17th birthday baby.' Fluistert hij. 'Dankje.' Giechel ik. Hij likt zijn lippen en drukt zijn lippen zachtjes op de mijne. Ze zoenen nog een beetje door, tot er op de deur wordt geklopt. 'Roomservice!' Hoor ik aan de andere kant van de deur. Justin springt uit bed en trekt zijn joggingsbroek snel aan waarna hij naar de deur loopt. Hij opent de deur. Pap, Alfredo & Kenny lopen naar binnen met een karretje vol met eten, terwijl ze 'happy birthday' zingen.

Ik zit verbaast recht op in bed, met de dekens over me heen. (Ik zat in mijn ondergoed) 'Wat lief!' Roep ik blij. Justin gooit een badjas naar me toe die ik snel aantrek waarna ik uit bed spring en iedereen een knuffel geef. Een paar minuten zijn ze verdwenen en zit ik recht op in bed met Justin naast me. Hij heeft zijn jogginsbroek weer uit gedaan en ik mijn badjas.

'Ik wilde je nog wat geven, maar dit is niet je echte cadeautje.' Vertelt hij. Ik kijk hem afwachtend aan. Hij graait in het nachtkastje, en haalt er iets uit. Als hij weer rechtop zit laat hij het zien. Het is het kettinkje met "J+J" erop.

'Toen je boos op me was had je het kettinkje op de grond gegooid. Ik heb het altijd gewaard, omdat ik wist dat we terug samen zouden komen. Dus ik wil je vragen of je het weer wilt dragen.' Ik knik en klim op zijn schoot terwijl hij het kettinkje bij me om doet. Ik sla mijn benen om zijn middel en mijn armen om zijn nek.

'Dankje.' Fluister ik terwijl ik hem knuffel. Ik trek terug en zijn ogen gaan naar mijn lippen. Oh. Ik weet precies wat er gaat gebeuren. We likken allebei onze lippen en ik sluit mijn ogen. Ik voel Justins lippen op de mijne. Na een paar seconden voel ik zijn tong in mijn mond bewegen. Justin kan echt niet normaal goed zoenen.

We leunen naar achter. Ik voel het bed onder me en Justin hangt boven me met onze lippen nog steeds op elkaar. Na een zoen sessie van een kwartier beginnen we met het ontbijt. Er zijn veel lekkere broodjes en donuts! Yumm! Terwijl we tv kijken op bed eten we het ontbijt op. Ik denk na over de verassing, of zou dit het al zijn. Justin zag me waarschijnlijk denken.

'Waar denk je aan?' Vraagt hij terwijl hij een hap van zijn croissantje neemt. 'Ik heb geen leuke outfit voor mijn verjaardag, en was dit de verassing? Niet dat ik het niet leuk vond hoor.' Ratel ik. 'Over die outfit hoef je je geen zorgen te maken, en de verassing? Dit was pas het begin.' Hij kijkt me geheimzinnig aan en ik rol lachend met mijn ogen. 'Dus wat moet ik nou aantrekken?' Vraag ik.

'Ga straks eerst onder de douche daarna doe je haren en make-up mooi. Als kleding gewoon iets simpels.' Zegt hij. 'Oke.' Zucht ik. Ik leg mijn hoofd in zijn nek en we kijken nog even tv.

*

Ik heb net gedoucht. Ik heb zoals Justin zei iets simpels aangetrokken: een simpele croptop, met shorts. Terwijl mijn haar droogt doe ik mijn make-up. Ik breng meer make-up aan dan normaal. Oogschaduw, eyeliner en een matte lip kleur zodat hij niet afgeeft  als ik Justin een kus geef. Na een kwartiertje kijk ik tevreden in de spiegel. Ik ben blij dat ik mijn krultang me heb genomen. Ik krul de onderkant van mijn haar in golven, en doe met een haarknipje de 2 voorste plukjes naar achter.

Als ik klaar bem loop ik de slaapkamer in. Justin zit al helemaal klaar op bed, en heeft de koffers ingepakt. We gaan nu weer drie en een half uur rijden en dan zijn we in Madrid. Het hotel was maar voor één nachtje.

'Are you ready?' Vraagt Justin terwijl hij me bekijkt. Ik knik en pak mij koffer. Justin slaat zijn armen van achteren om mijn middel en ik laat de koffer los terwijl hij me naar zich toe draait. Ik glimlach naar hem, en hij bijt op zijn lip waarna hij zijn lippen likt. Ik doe het zelfde en druk gelijk mijn lippen op de zijne. Hij glimlacht tussen het zoenen door, omdat hij meestal de eerste is die me zoent. Dit keer was ik hem voor :).

Na een potje zoenen verlaten we hand in hand de hotelkamer. Bij de receptie is pap ons aan het uitchecken. Kenny (de bodyguard) loopt naar ons toe. 'Er staan meer dan honderd meisjes buiten. Ik moet met jullie naar buiten lopen.' Zegt hij. We volgen hem, terwijl hij een pad vrij maakt. Na een paar minuten stappen we de tourbus in en begint hij te rijden. Ik begin met uit pakken, maar Justin houdt me tegen.

'Joy, je bent jarig. Dit doe ik wel voor je.' Glimlacht hij. Ik bedank hem, geef hem een kus en loop de kamer uit. Ik plof op de bank neer nadenkend over de verassing.

*

We zitten in de bus te chillen, over een uurtje zijn we eindelijk in Madrid! 'Kom.' Justin staat op en sleurt me aan mijn arm de bank af. Ik loop verbaast achter hem aan de slaap kamer in.

Hij wijst dat ik op het bed moet gaan zitten, dus dat doe ik. Justin loopt de kleine badkamer in, en komt terug met drie kleding zakken over zijn armen. Ik kijk hem verwart aan, maar hij kan alleen maar grijnzen. Hij opent de eerste zak er komt een witte poef jurk uit, hij is echt prachtig. In de andere twee zakken zitten ook jurken. Een lichte lila, en een baby blauwe.

'Welke wil je?' Vraagt Justin als hij ze alle drie op de grond heeft gelegt, zodat ik ze kan bekijken. 'Justin waar is dit voor?' Vraag ik ongelovig. 'Joy. Stel niet zo veel vragen! Welke jurk wil je aan?' Vraagt hij op een zeurderige toon. 'De lila.'Antwoord ik. Die is het mooiste. Hij heeft een lange sluier (jurk is te zien in bijlage)

Justin propt de andere jurken weer in de zakken en houdt de jurk voor me uit. 'Hier trek maar aan.' Hij kijkt me grijnzend aan. 'Okee'

Justin loopt de terug naar de 'woonkamer', terwijl ik de jurk aan trek. Ik krul mijn haar nog een keer en werk mijn make-up wat bij. Daarna trek ik een paar witte hoge hakken aan, die Justin ook had gegeven.

*

Ik loop de 'woonkamer' in, en Justin bekijkt me met open mond. 'En?' Vraag ik. 'Super sexy..' Hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. 'Nu ga ik me omkleden.' Hij verdwijnt de slaapkamer in en ik ga op de bank zitten. Wat is de verassing toch? Ik word er helemaal zenuwachtig van!

Tien minuutjes later loopt Justin de 'woonkamer' weer in. Met een f*cking smoking aan?! Ik sta op en loop naar hem toe. We zoenen een beetje en na een paar minuten komt de bus tot stilstand. 'We zijn er.' Zegt Justin.

Hij opent de deur voor me en stapt naar buiten. Ik til de voorkant van mijn jurk op en loop ook naar buiten. Als ik op kijk zie ik... What de f*ck.

***

Oeh! Wat is de verassing?! Spannend!😱😏
Comment, like & volg!❤️

-X- Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now