46. #JJbacktogether

415 16 1
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 46

#JJbacktogehter

***
Pov: Joy

Ik ben zo moe van dit gedoe. De hele tijd zijn er problemen tussen Justin en mij. Ik word er echt gek van en ik ben trouwens weer weg gelopen terwijl hij me wat wilde vertellen, maar ik liet hem zoals altijd niet uitpraten. Hij zal sowieso niet willen zeggen dat hij van me houdt enzo, want ik weet dat hij geen gevoelens voor me heeft. Ik moet gewoon even uitrusten.

Ik hoor dat Justin zachtjes op de deur klopt.

'Joy? Wil je wel komen bij het concert vanavond?' Zijn stem klinkt wanhopig. Ik heb alleen geen idee waarom hij zo graag wilt dat ik kom. Ik blijf me anders toch maar vervelen, en ik ga echt niet weer mijn verdriet weg shoppen. Ik zucht 'Oke, ik kom.' Vertel ik hem terwijl ik opsta.

Ik loop naar de badkamer en kijk in de spiegel. Ik heb wallen onder mijn ogen en mijn mascara zit tot mijn kin. Ik werk mijn make-up een beetje bij en fatsoeneer mijn haar. Ik hoop dat ik me morgen goed voel, want dan wordt ik zeventien! Ik loop de badkamer uit en loop naar de 'woonkamer' waar Justin op de bank zit.

'Ik ga even chocolade halen.' Zeg ik en met die woorden loop ik de deur weer uit. Ik heb chocolade nodig om mijn verdriet weg te eten en ik heb een reden om Justin even niet onder ogen te komen. Ik loop de eerste beste supermarkt binnen opzoek naar chocolade. Als ik bij het schap met snoep kom scan ik met mijn ogen de rekken.

'Zo, zo wie hebben we hier?' Hoor ik iemand achter me zeggen. Ik draai me om en sta oog in oog met Chloë.

*

(Voor de gene die zich Chloë niet meer herinneren. Joy zag toen ze voor de 2de keer op het strand waren een foto van Justin en Chloë op internet. Ze waren aan het zoenen. Joy werd boos enzo: hoofdstuk 14)

*

'Dus, jullie zijn nog steeds bij elkaar?' Vraagt ze vals. Ik walg van haar. Ze heeft haar haar in een hoge staart en ze heeft een croptop aan met een veel te korte broek en pumps die minstens twaalf  centimeter hoog zijn.

'Dat gaat je niets aan.' Kaatst ik sagerijnig terug.

'Zo, zo iemand is hier agressief.' Ze geniet er duidelijk van dat ik boos van haar word.

'Rot gewoon op Oke?' Sis ik boos. Jezus ze irriteert me echt!

'Nee, dit is een supermarkt. Hier mag iedereen komen.' Zegt ze nog steeds kattig.

'Oke, nou dan ga ik wel weg.' Ik pak drie chocolade repen uit het rek en loop langs Chloë weg, maar ze houdt me tegen door aan mijn pols te trekken.

'Wacht. Nog één ding.' Ik draai me om, en ze laat me los. 'Je hebt niet alles gezien wat er is gebeurd die avond. Ik ben met hem naar bed geweest en hij is nog steeds zo goed als eerst.' Er ontstaat een grijns op haar gezicht.

'Wat bedoel je?' Stamel ik terwijl ik in mijn hoofd probeer te bedenken wat ze er mee bedoelt.

'Waarom denk je anders dat ik hier ben? Die nacht dat die foto was genomen dat hij een joint rookte ben ik met hem naar bed geweest.' Grinnikt ze. 'Oh my god, je bent zo stom!' Ze wijst naar me en houdt haar hand voor haar mond om niet harder te lachen.

Ik heb zo'n zin om nu haar in haar gezicht te slaan, maar dat kan ik niet maken midden in een supermarkt. Ik wil weg lopen, maar ze is nog niet klaar. 'Het is niet mijn schuld. Hij was zo dronken als wat en wou het zelf met me doen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.' Grinnikt ze.

Ik draai me om en been naar de kassa toe. De tranen staan in mijn ogen en ik laat er perongeluk één vallen. De vrouw achter de kassa ziet het en vraagt of alles oke is. 'Ja, het gaat wel.' Glimlach ik. Ik betaal en loop de supermarkt uit.

Ik moet even verwerken wat er net is gebeurd. Ik loop naar het park waar ik gisteren ook was. Ik zak op een bankje neer. Zou het waar zijn wat Chloë me in de supermarkt vertelde? Of loog ze keihard in mijn gezicht? Zouden ze het inderdaad gedaan hebben een tijdje geleden? Of loog ze dat ook? Ik zit diep in gedachten, en heb niet door dat de tranen over mijn wangen rollen. Tot er opeens een paar Spaanse meisjes naar me toe komen.

'Omg! Jij bent toch Joy?' Roept één van de drie meisjes en ze komen naar me toe gerent. Ik veeg snel mijn tranen weg en plak een glimlach op mijn gezicht.

'Ja dat ben ik.' Ik probeer vrolijk te klinken, maar het lukt niet echt. 'Oh jeetje, gaat het?' Vraagt één van de meisjes bezorgt. 'Eerlijk gezegt niet echt.' Ik barst in tranen uit. Ze mogen best weten dat ik me vreselijk voel. 'Ik denk dat het over Justin gaat.' Zegt 1 meisje. 'Zeg dat nou niet! Misschien wil ze er helemaal niet over praten!' Sist een ander meisje.

'Nee het maakt niet uit. Het gaat inderdaad over hem.' Geef ik toe. 'Wil je het vertellen?' Vraagt één van de meisjes voorzichtig. 'Liever niet, maar gaan jullie naar zijn concert vanavond?' Vraagt ik. 'Ja! We zitten op de eerste rij! Ik heb er zo lang voor gespaard! Ik ben echt super zenuwachtig!' Zegt één van de meisjes.

'Oh wat leuk, nou hij gaat aan het einde van zijn concert vragen beantwoorden van fans. Kunnen jullie wat voor me vragen?' Vraag ik, terwijl ik op met mijn vingers speel. 'Natuurlijk!'

'Kunnen jullie hem vragen of hij nog gevoelens voor me heeft? Ik ben vanavond namelijk bij het concert.' Ik kijk ze hoopvol aan. 'Echt?! Oh my god ja! Misschien brengen we jullie wel weer bij elkaar! Jullie zijn zo schattig samen! Ik heb alle foto's gezien van het strand! Jullie moeten weer een koppel worden! #JJbacktogether is echt een hit op twitter!' Juicht één van de meisjes. Ze ontgrendelt haar telefoon en laat me twitter zien.

Oh my god.

Er zijn meer dan 50.000 tweets dat we terug bij elkaar moet komen.

'Awh, wat lief!' Grinnik ik. We maken nog een foto en kletsen wat, en daarna besluit ik om terug te gaan naar de tourbussen.

***

Comment, like en volg!❤️
Dit was weer een lekker lang hoofdstukje!
Het einde komt er bijna aan, maar ik weet niet hoeveel hoofdstukken nog.
Ik denk tussen de 3 en 5!
-X- Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now