9. De kus

764 22 0
                                    

(Herschreven 11-10-2016)

Hoofdstuk 7

De kus

***
Pov: Justin

Ik trek haar in bed en sla mijn armen om haar heen, en trek haar naar me toe.

'Ik vergeef je echt niet zomaar hoor!' Zegt ze sagerijnig en ze probeert zich los te treken, maar ik hou haar stevig vast. Ik begin haar kusjes te geven in haar nek. 'Justin! Dat kietelt!' Roept ze lachend, maar daar na klinkt ze weer boos.

'Ik weet niet of ik je kan vergeven.' Zucht ze. 'Maar ik kan het echt uitleggen!' Zeg ik.

Pov: Joy

'Ik kan het uitleggen!' Zegt Justin nog, maar ik sta al op. Als ik wil weglopen trekt hij aan mijn arm.'please?' Vraagt hij smekend. Ik doe het licht op zijn nacht kastje aan, en ik zie dat hij zijn puppy ogen op heeft gezet.

'Okeee.' Zucht ik en ik ga weer op bed zitten.

'Het spijt me echt door die k*t paparazzi ben je nu boos.' Zegt hij.

'Geef de paparazzi niet de schuld Justin, je weet zelf dat het ook aan jezelf ligt.' Kaats ik terug.

'Vergeef me please! Ik laat je zien dat ik jou wil. Echt alleen jou!' Smeekt hij weer. Ik zucht de laatste tijd kan ik echt niet meer tegen die puppy ogen van hem.

'Dus, wil je vannacht bij mij slapen?' Zegt hij grijnzend.

'Hee wacht even, wie zegt dat ik jou ook leuk vind?' Zeg ik.

'Joy, dat weet jezelf ook.' Zegt hij en hij kijkt me aan.

'Okeej. Jij je zin.' Zeg ik. Ik ga op bed zitten en dan trekt Justin aan de rits van mijn onesie. 'Justin wat doe je?' Zucht ik.

'Gewoon, je gaat toch niet met dat ding aan slapen?' Zegt hij grijnzend en hij trekt zijn wenkbrauwen op en neer. Ik trek mijn onesie uit en ga bij Justin in bed liggen. Daarna knip ik het nachtlampje weer uit.

'Weltruste.' Zeg ik en ik draai me met mijn rug naar hem toe.

'Eerst wil ik een nachtzoen.' Zegt Justin fluisterend.

'Nee.' Zeg ik en ik doe mijn ogen weer dicht. Dan trekt Justin aan mijn arm zodat ik op mijn rug lig. Daarna gaat hij op me zitten. 'Justin ga van me af! Je plet me!' Zeg ik boos. Oh nee. Hij begint me te kietelen, en ik pis bijna in mijn broek.

'Justin! Kap' Hij stopt. 'Kom hier jij.' Zegt hij en hij leunt naar voren om me te zoenen, maar ik leg mijn hand voor zijn mond.

'Soms he?'

'Soms wat?'

'Soms, ben je echt f*cking pedo!' Roep ik. 'Ik ben zestien en jij negentien duss.'

'Dat maakt toch niet uit? Ontspan een keer.' Ik zucht, hij komt weer dichterbij en zijn lippen raken zachtjes de mijne. Ik leg mijn handen op zijn gezicht, en zo liggen we een paar seconden. Daarna trek ik terug. Ik merk dat ik bloos, maar gelukkig is het donker in de kamer dus hij ziet het niet. Hij gaat weer van me af en slaat daarna zijn armen om me heen. Ik besluit het maar te laten gaan.

'Welterusten.'

'Welterusten babe.'

En zo vallen we in slaap...

***

Comment, volg & like!
-X-

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now