16. Ik kan dit niet

652 26 0
                                    

(Herschreven 11-10-2016)

Hoofdstuk 16

Ik kan dit niet

***
Pov: Justin

Ik wordt langzaam wakker, ik pak mijn mobiel van het nachtkastje. Het is half tien. Ik stap uit bed en doe een joggingsbroek aan. Stilletjes sluip ik door de gang naar de woonkamer. In de keuken maak ik een ontbijtje voor Joy en mij. Het is dinsdag volgende week maandag moet Joy weer naar school! Bleh.

Als is ik het ontbijtje klaar heb zet ik alles op een dienblad en loop stilletjes naar haar kamer. Ik zet het ontbijtje naast haar bed neer en ga naast haar op bed zitten. Ik geef haar een kus op haar wang 'Hee ik heb een ontbijtje voor je.' Fluister ik in haar oor.

Pov: Joy

Ik word langzaam wakker 'Hmm...' Kreun ik rek me uit en open mijn ogen. Justin zit naast me en kijkt me lief aan. 'Oh dankje.' Glimlach ik. Ik ga rechtop in bed zitten. Hij pakt het ontbijtje en zet het op mijn schoot neer. Daarna gaat hij aan de andere kant van mijn bed naast me zitten onder de dekens. Terwijl we op bed ontbijten kijken we tv.

'Om 12 uur hebben we het interview.' Zegt hij als ik mijn ontbijtje op heb. Ik kijk op de klok half elf. Ik sta op uit bed en loop mijn kast in. Ik heb echt te veel kleren. Ik begin bij de broeken, roken en shorts. Daarna ga ik langs de shirts en bloesjes. Tenslotte kies ik nog een dun vestje. Ik heb gekozen voor een wit skaterrokje, met een bloesje zonder mouwen en een zwart dun vestje. Als laatste pak ik nog ondergoed en een panty. 'Wat doe je daar allemaal?!' Hoor ik Justin van uit de slaapkamer roepen. Ik kijk op mijn mobiel 10:50 ben ik twintig minuten bezig geweest met mijn outfit uit zoeken? Wow.

Ik neem een snelle douche en kleed me aan. Dit keer ben ik mijn kleren niet vergeten ik wil niet weer naakt voor Justin staan. Als ik de kamer in loop zie ik dat Justin zittend in slaap is gevallen. De tv staat nog aan ik grinnik. Ik heb een plan. 'Omg! Justin i-ik g-ga.' Schreeuw ik. Voordat ik mijn zin af kan maken laat ik me op de grond vallen.

Ik hoor Justin gelijk van het bed af springen. 'OMG! Joy hoor je me!?' Ik hoor dat hij echt is geschrokken. 'Boe!'Roep ik dan. Hij gilt als een meisje! Ik begin keihard te lachen 'Je h-had je ggezicht m-moeten zien whaha!' Proest ik van het lachen.

Hij kijkt me boos aan. 'Joy! Dat was echt niet leuk! Ik dacht dat je flauwviel!' Roept hij boos. 'Grapje!' Grinnik ik. 'Als ik je een kusje geef is het dan weer goed?' Ik kijk hem vragend aan en ik zie gelijk dat hij begint te grijnzen.

Ik sta op en hij slaat gelijk zijn armen om mijn middel en trekt me dicht tegen zich aan. Hij begint me te zoenen, maar ik trek gelijk terug. 'Ik zei een "kusje" niet vreet mijn mond op!' Grinnik ik. Hij laat me los en loopt naar de badkamer. Ik doe mijn make-up op. Als we allebij klaar zijn is het half twaalf.

Ik sluit de voordeur en doe hem op slot, daarna stappen we in de auto en rijden naar de studio waar we het interview hebben. Het is maar tien minuutjes rijden. Als we er zijn lopen we naar binnen.

'Hee Justin fijn dat je er bent!' Zegt de interviewer.

'Hoi.'

'Oke we hebben een paar vragen, die ook vooral op social media voorbij komen.' Zegt de interviewer terwijl hij zijn kaartje met vragen van een tafeltje pakt.

'De eerste vraag wie is dit meisje die je bij je hebt?'

'Dit is Joy. Ze is sinds kort mijn stiefzusje.'

'Oke, en wat heeft deze foto te betekenen?' Vraagt de interviewer en hij laat een foto van mij en Justin zien op het strand. We staan te zoenen terwijl we allebij in zee staan. Ik kijk er geschrokken naar. Hier had ik niet bij nagedacht.

'We hadden het gezellig..' Zegt Justin blozend en hij kijkt naar beneden.

'En hebben jullie wat?'

Oh nee. Ik weet niet of ik hier wel klaar voor ben. Ik wil niet dat de hele wereld nu al weet dat ik wat met Justin heb. Ik sta op 'Sorry maar ik kan dit niet.' Ik begin te huilen. Wat is er toch met me? Ik loop naar buiten en ga op de stoep zitten met mijn handen voor mijn gezicht. Ik hoor de deur open gaan.

'Wat is er?' Ik hoor aan de stem dat het Justin is. Hij gaat naast me zitten en slaat zijn arm om me heen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst. 'Ik wil gewoon niet dat iedereen al weet dat we wat hadden.' Zeg ik snikkend. 'Maar dat hoef ik toch niet te vertellen? Ik kan gewoon zeggen dat het nog onduidelijk is.' Zegt hij sussend. 'Hmm.. Ja doe maar.'

Ik veeg mijn tranen af en sta op. Justin geeft me de sleutels van de auto, en loopt snel naar binnen. Na twee minuten loopt hij weer naar buiten en stapt bij me in de auto. 'Ik heb gezegt dat we een andere keer terug komen.' Zegt hij. 'Oke, maar waar was jou manager?' Vraag ik. 'Oh, die had een andere afspraak, maar zullen we ergens gaan lunchen?'

'Ja is goed ik heb trek.' We rijden naar de Subway, waar we allebij een broodje eten. Daarna gaan we weer naar huis. Ik loop naar de voordeur 'Wanneer gaan we naar Disneyland?" Vraag ik als ik me omdraai.
'Oh ja, vandaag.'

'Wat?! Vandaag! Wanneer?!' Roep ik in paniek. Ik moet al mijn spullen nog inpakken!

'Om 5 uur moeten we weg.'

We lopen naar binnen en ik ga gelijk naar mijn kamer. We blijven tot zaterdag. Dus ik moet voor vier dagen kleding inpakken. Na twee uur ben ik eindelijk klaar! Het is half vijf,ik loop met mijn grote koffer naar beneden. Ook bel ik nog even Anna om te zeggen dat ik weg ga.

Als het vijf uur is stappen we in de auto. Het is ongeveer een uurtje rijden hier vandaan onderweg kletsen we over school en opeens vraagt hij naar mijn vader. 'Oh dat is scooter Braun hoezo?' Vraag ik. 'Dat kan niet! Hij is mijn manager!' hij kijkt me verbaast aan. 'Serieus?! Hij zei dat hij manager was, maar niet van jou!' Zeg ik geschrokken.

'Hij zei dat hij een dochter had van 16, ik was gelijk geïntreseerd, maar ik mocht je niet ontmoeten.' Hij kijkt me grijnzend aan. Ik rol met mijn ogen 'Nou dat weten we ook weer.' Zeg ik grinnikend.

Als we er zijn stappen we uit de auto, en lopen snel het Disney hotel in! Als we in de kamer aankomen laat ik me op het bed vallen. Ik zucht 'Het is hier zo mooi.' Zeg ik. Daarna ga ik rechtop zitten 'Je meent toch niet dat er maar één bed is he?' Ik kijk hem aan. 'Ja, sorry.' Hij kijkt hem grijnzend aan.

'Oke, maar ik ga niet met jou in één bed, dus je slaapt op de bank.' Zeg ik. 'Joy! Waarom?!' Hij kijkt me smekend aan.

***

Comment, like & volg❤️
-X-

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now