52. Misschien lagen we wel naakt op bed!

397 18 0
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 52

Misschien lagen we wel naakt op bed!

***
(Bijlage: aller eerste video op insta. Hij zoo cute hier!)
Zoek op YouTube: Justin biebers adorable laugh. Dan krijg je een filmpje van ongeveer 1:15 daar lacht hij zo schattig!😂😱)
*
Pov: Joy

Justin zet me zachtjes op de grond neer en ik loop gelijk door naar de slaapkamer met mijn tas in mijn hand. Terwijl ik de spullen uit mijn tas haal en opberg gaat Justin op het bed zitten.

'Dus, morgen ben je jarig?' Ik kijk hem verbaasd aan. 'Euhm ja, hoe weet je dat. We hebben het toch nog nooit over onze verjaardagen gehad?' Zeg ik verbaast. 'Tuurlijk weet ik wanneer je jarig bent. Ik heb het een keer aan je vader gevraagd.' Hij loopt naar me toe, en pakt mijn hoofd vast.

'Ik ga niets bijzonders doen hoor. Ik bedoel, ik wil de Tour niet verstoren enzo en-' Justin onderbreekt me door me te zoenen. 'We zullen zien.' Zegt hij geheimzinnig terwijl hij zijn lippen van de mijne haalt. 'Doe geen moeite oké?' Zucht ik.

'Natuurlijk doe ik wel moeite voor jou! Ben je gek ofzo?!' Grinnikt hij. 'Wat heb je in je hoofd?' Zucht ik terwijl ik met mijn ogen rol. 'Dat is een verassing.' Hij wiebelt met zijn wenkbrauwen.

'Maar ik heb geen speciale outfit enzo en-' Justin onderbreekt me weer door zijn vinger op mijn mond te houden. 'Relax Oké? Ik had het eigenlijk niet moeten vertellen.' Zucht hij. Ik giechel, hij heeft nog steeds mijn hoofd in zijn handen. Hij likt zijn lippen, en slaat zijn armen om mijn middel. Ik sluit mijn ogen, en voel zijn zachte lippen.

'YOO! We gaan vertrekken tortelduifjes!' Alfredo komt schreeuwend de kamer binnen. Hij haalt zijn lippen van de mijne en kijkt Alfredo boos aan. Hij rolt met zijn ogen, maar laat me niet los. Ik verberg blozend mijn hoofd op zijn borst.

'Alfredo verdomme! Misschien lagen we wel naakt op bed!' Roept Justin boos, ik kan mijn lach niet inhouden. 'Dat was dan jammer geweest. Ik sluit de buitendeur, we vertrekken over vijf minuten.' Hij sluit de deur en verdwijnt net zo snel als hij tevoorschijn kwam. Ik proest het uit en leun met mijn hoofd tegen Justins borst om niet om te vallen.

'Waarom lach je?' Grinnik hij. 'Gewoon, ik vind het grappig als je boos wordt.' Giechel ik.

Hij geeft me een speels lachje en tilt me als een prinsesje op waarna hij naar de 'woonkamer' loopt. Het is bijna acht uur, maar ik ben al super moe. Eerst rijden we ongeveer ander half uur en dan stoppen we. Morgen om negen uur gaan we verder. Dan rijden we nog vijf uur en dan zijn we in Madrid. Justin legt me op de bank neer en gaat naast me zitten. Hij zet de tv aan en kijkt op zijn mobiel.

'Justin.'

'Ja?' Hij kijkt op van zijn mobiel.

'We moeten nog ergens over praten.' Zeg ik twijfelend.

***

(Wat vinden jullie van de 'JJ' momentjes?😏💋
I Know! Weer een cliffhanger! Het wordt spannend😁, en ik weet nog niet hoe ik het boek moet gaan eindigen. Heel misschien komt er een 2de deel als ik genoeg inspiratie heb, maar dat weet ik nog niet zeker! ❤️

Comment, like en volg!❤️
-X- Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu