24. Ik miste je

479 18 0
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 24

Ik miste je

***
Pov: Justin

Ik baal er echt van dat ik Joy vandaag niet heb kunnen zien. Opeens had ze een fotoshoot. Ik lig al in bed, maar ik wil bij Joy zijn. Ik wil haar vandaag nog zien. Ik besluit uit bed te stappen en ik kleed me aan. Daarna klim ik via het balkon maar beneden. Gelukkig is het maar een paar minuten lopen. Als ik bij Joy's huis ben klim ik over het hek van de achtertuin. Stilletjes sluip ik naar haar balkon en klim omhoog.

Pov: Joy

Ik kijk goed. Justin! 'Justin? Ben jij dat?' Fluister ik. De balkon deur gaat open. Ja, het is Justin.

'Hey, ik miste je dus hier ben ik.' Hij kijkt me grijnzend aan. Ik rol met mijn ogen, maar ik ben echt blij hem te zien. Ik miste hem ook. Hij gaat op de rand van mijn bed zitten en pakt mijn hand. Ik zucht. Ik weet precies wat hij gaat doen, smeken of hij bij me mag slapen, maar voor hij de kans krijgt om dat wat te zeggen sla ik mijn armen al om zijn nek. Hij trekt me op schoot en slaat zijn armen om mijn heupen.

'Ik ga het niet ontkennen, want ik miste jou ook.' Fluister ik in zijn oor. Hij grinnik. 'Ik jou meer, maar dat wist je al.' Zegt hij zacht. Ik spring van zijn schoot en loop naar de deur om hem op slot te doen. 'Dan kan mijn vader in iedergeval niet meer binnen komen.' Zeg ik nog steeds zacht.

'Dus mag ik blijven slapen?' Vraagt hij. 'Ja is goed.' Fluister ik. 'Please! Wacht. wat? Zei je nou ja?' Hij kijkt me verbaasd aan. 'Ja ik zei ja.' Grinnik ik. Even later liggen ze allebei in bed. Ik draai me naar Justin toe. 'Ik denk dat we niets mogen hebben van mijn vader.' Zucht ik. 'Weet ik, maar we kunnen altijd nog bij mij, mijn moeder vind het niet erg.' Antwoordt hij. 'Oke..' Zucht ik.

Opeens slaat hij zijn armen om me heen, ik leg mijn hoofd op zijn borst. Na een tijdje laat hij los en we kijken elkaar aan. Hij komt dichter bij met zijn hoofd, en opeens voel ik zijn zachte lippen. Dit had ik gemist zeg. Na een tijdje trek ik terug. Er valt een beetje licht in mijn kamer, dus we kunnen elkaars gezicht zien. Ik merk dat ik begin te blozen en kijk weg. Hij legt zijn vinger onder mijn kin en ik kijk hem weer aan, waarna we weer zoenen.

Na een tijdje draai ik me om en hij slaat zijn armen om mijn middel en trekt me dicht tegen zich aan. Vlak daarna vallen we allebei in slaap.

Pov: Justin

Ik wordt wakker van mijn wekker op mijn mobiel. Het is half zeven, eigenlijk moet ik al weg, anders dan merkt scooter dat ik hier was. Ik zucht en sleep mezelf uit bed. Ik kleed mezelf zachtjes aan en klim dan vanaf het balkon naar beneden. Daarna loop ik naar huis en klim ik via mijn blakon naar boven, daar ga ik weer in bed liggen. Ik had een briefje achter gelaten, hopelijk ziet ze het. Gelukkig kunnen we elkaar vandaag ook nog zien.

Pov: Joy

Ik wordt langzaam wakker, maar ik voel Justins armen niet meer om me heen. Ik ga rechtop zitten en ik zie ook geen kleren meer op de grond. Hoe kan dat nou? Heb ik gedroomd? Ik stap uit bed en trek mijn badjas aan. Ik wil net mijn kamer open doen, maar ik zie dat hij op slot zit. Ik kijk op mijn bureau en er ligt een briefje.

Hey Princess,
ik vond het heel fijn om bij je te slapen.
Ik ben om half zeven weggegaan,
omdat je vader er anders misschien achter kwam,
en mijn moeder ook.
Ik zie je vanmiddag!
-xxx- Justin

Oke, ik heb toch niet gedroomd. Het is half tien en ik loop naar beneden, waar ik een ontbijtje klaar maakt. Ik hoor mijn vader ook de trap af komen.

'Goeden morgen lieverd, je hebt om half twaalf een interview.' Meld mijn vader als ik beneden ben. 'Oke, is Justin vandaag vrij?' Vraag ik voorzichtig. 'Ja, hoezo?' Vraag mijn vader. 'Oh, nee niets. Is het goed dat ik met Justin naar dat interview ga? Dan hoef jij niet heen en weer te rijden.' Leg ik hem uit.

'Ja dat is goed.' 'Ik denk dat ik vanavond bij Anna blijf slapen Oke?' Vraag ik. 'Ja is goed.'

Als ik mijn ontbijtje op heb loop ik weer naar mijn kamer. Ik neem een douche, kleed me aan en doe mijn make-up. Ik had Justin een Appje gestuurd om te vragen of hij me naar het interview wilde brengen. Hij kan er elk moment zijn, dus ik loop snel naar beneden om mijn jas en schoenen aan te doen.

De bel gaat, ik doe de deur open en daar staat Justin. Wat heeft hij in zijn handen?!

***

Comment, Vote en like!
-X-
Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now