55. Sleep well, Princess.

422 21 0
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 55

Sleep Well, Princess.

***
Pov: Joy

Het is tien uur S'avonds. Ik zet de warme kraan aan. Als hij warm is stap ik onder de douche en laat de warme stralen mijn huis verwarmen. Heerlijk, een warme douche na zo'n heftige dag. Ik heb vandaag echt niet normaal vaak gehuild. Gelukkig was het vooral van geluk.

Ik ben echt benieuwd wat er morgen gaat gebeuren. Justin doet al heel erg geheimzinnig. We gaan in ieder geval morgen verder rijden, dat zal wel vroeg zijn. We moeten dan nog drie en een half uur en dan zijn we in Madrid, waar Justin ook weer twee shows doet.

Pov: Justin

Ik lig op het bed in mijn boxer, onder de dekens tv te kijken. Ik ben net onder de douche geweest en nu is Joy aan de beurt. Ze wilt nog niet samen douchen enzo, wat ik best begrijp. Ze wilt eerst dat ze me helemaal kan vertrouwen en dan wil ze pas beginnen aan seks. Ik ben benieuwd wat ze van de verassing voor morgen vindt.

Pov: Joy

Ik stap onder de douche vandaan en sla een groote handdoek om mezelf heen. Er word op de badkamer deur geklopt. 'Ja?' Zeg ik. 'Joy? Mag ik even binnen komen?' Hoor ik Justin zeggen.

'Tuurlijk.' Grinnik ik. Justin opent de deur. Zijn ogen glijden over mijn met handdoek bedekte lichaam en er verschijnt een grijns op zijn gezicht. 'Nou? Wat is er?' Ik kijk hem vragend aan. 'Ik vroeg me af of je mijn t-shirt zou willen dragen. Ik weet zeker dat je er dan super sexy uit ziet.' Hij wiebelt met zijn wenkbrauwen, waardoor ik giechel.

'Ja hoor.' Hij geeft het t-shirt aan me. 'Bye beauty!' Zeg hij op een zangerige toon terwijl hij de badkamer verlaat. Ik rol met mijn ogen. Ik heb nog nooit Justins t-shirt aan gehad, niet dat ik het niet wilde. Ik droog me helemaal af, en trek een slipje aan, en een topje. Ik pak het t-shirt en ruik er aan. Hmm. Justins geur is echt hemels. Ik trek hem snel aan en doe mijn lange haar in een vlecht. Daarna poets ik mijn tanden nog snel.

Als ik de badkamer uit loop kijkt Justin me met open mond aan.

'Het staat je nog beter dan ik dacht.' Grinnikt hij. Ik bloos door zijn lieve woorden en plof naast hem neer op bed, waarna ik tegen hem aan kruip. 'Je bent zo lief voor me.' Zeg ik terwijl ik hem aan kijk. Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd en geeft me een glimlach.

Na een paar minuten zet Justin de tv uit en kruipt naast me onder de dekens. Ik geeft hem een kus en draai me naar hem toe. Ik doe mijn ogen dicht en probeer in slaap te komen. 'Joy.' Kreunt Justin na een paar minuten. Ik zucht. 'Ja?'

'Kan je je omdraaien?' Fluistert hij in mijn oor. 'Waarom?' Giechel ik. 'Dan kan ik naar je kijken.' Zeurt Justin. Ik rol met mijn ogen, en draai me naar hem toe.

Waarna ik mijn ogen sluit. Opeens voel ik dat Justin met zijn vinger mijn kin optilt. Een paar seconden later voel ik zijn zachte lippen. Ik ga er in mee en een paar minuten later laat hij los. 'Trek je shirt uit.' Zegt hij zacht. 'Waarom? Je wilde dat ik hem aan deed, en nu moet hij opeens uit.' Grinnik ik.

'Ik zie je toch liever in lingerie dan met mijn t-shirt aan.' Grinnikt hij. Ik rol lachend met mijn ogen en ga recht op in bed zitten. Ik trek het t-shirt uit, en gooi het op de grond. Ik heb een nieuw lingerie setje aan van victoria's secret. Justin vind het duidelijk leuk, want hij kwijlt nog net niet.

Ik laat me lachend weer naast hem in bed vallen. Hij slaat zijn armen strak om me heen, en ik kruip dicht tegen hem aan. 'Ik hou van je.' Fluisert hij. 'Ik ook van jou.' Fluister ik terug.

'Sleep well Princess.'

"'Sleep well prince.' Giechel ik.

***

Ahw, weer een "JJ" momentje! Hopelijk vinden jullie het leuk. Nog 2 hoofdstukken!🙁❤️

Comment, like & volg!💋

-x-
Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now