32. Dus dit is die chick waar je om zat te huilen?

485 20 0
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 32

Dus dit is die chick waar je om zat te huilen?

***
Pov: Joy

het is half vier s'middags. We zitten samen op de bank, nou ja, ik dan. Justin ligt met zijn hoofd op mijn schoot en mijn voeten rusten op de tafel. Hij is in slaap gevallen. Zijn ogen zitten dicht en hij heeft zijn mond een stukje openhangen, wat er heel schattig uit ziet. Ik kijk naar hem terwijl ik een muziekje luister op mijn iPhone. We zitten al ruim een uur zo en mijn kont doet zeer van het zitten. Ik zet mijn muziekje uit en haal mijn oordopjes uit mijn oren. Daarna besluit hem wakker te maken door hem een kusje op zijn mond te geven. Zijn ogen gaan langzaam open en een kreun verlaat zijn mond. Als hij me ziet begint hij te grijnzen. Hij gaat rechtop zitten en trek me overeind zonder iets te zeggen. Daarna pakt hij mijn hand en sleurt me mee naar de slaapkamer.

Hij laat mijn hand even los om de deur dicht te doen en slaat daarna zijn armen om mijn middel. Ik grinnik en geef hem een zacht kusje op zijn mond, terwijl ik mijn armen om zijn nek heen sla. 'love you so much.' Glimlacht hij. 'I love you too.' Fuister ik zacht in zijn oor. Ik kijk hem aan, hij heeft zulke mooie ogen. Hij glimlacht terwijl hij naar mijn lippen kijkt.

Hij komt langzaam dichterbij en opeens voel ik zijn lippen weer. Een bom van vlinders ontploft er in mijn buik. Ik zit op een roze wolk. Heel zacht tikt hij met zijn tong tegen mijn lip. Ik open mijn mond een stukje en onze tongen draaien om elkaar heen, terwijl ik achteruit loop naar het bed.

Ik laat me achterover vallen op het bed zonder dat onze zoen wordt onderbroken. Justin gaat boven me hangen en kijkt me grijnzend aan. 'Moeten we dit wel doen?' Zucht ik terwijl ik hem nog steeds aan kijk.
'We hebben tot vijf uur.' Hij kijkt me grijzend aan terwijl hij met zijn wenkbrauwen wiebelt.

Ik zucht en rol met mijn ogen waarna ik hem lachend aan kijk. 'Vooruit.' Zeg ik speels terwijl ik met mijn hand door zijn haar ga. Ik rol onder hem vandaan. 'Even wat doen.' Zeg ik terwijl ik naar de kast loop. Ik pak er een oversized trui uit en mijn strakke yogabroek die ik van Justin had gekregen. Daarna doe ik de kastdeur weer dicht. Ik loop met de opgevouwen kleding tegen me aan gedrukt naar de badkamer en doe voor de zekerheid de deur achter me op slot.

'Wat ga je doen?' Hoor ik Justin achter de deur nieuwsgierig vragen.
'Dat zie je zo.' Zeg ik speels terug.

Na minder dan vijf minuten doe ik de deur open. Justin ligt in zijn joggingsbroek op het bed. Hij heeft geen shirt aan en het ziet er behoorlijk sexy uit. Hij kijkt op van zijn mobiel en kijkt me grijnzend aan als hij me ziet. Hij gaat voor me staan en bekijk me van top tot teen. Ik giechel, waarna hij me weer in zijn armen neemt. Ik sla mijn benen om zijn middel, en sla mijn armen om zijn nek.

Hij loopt met me naar bed waar hij me neerlegt. Hij gaat naast me liggen en ik kruip tegen hem aan. Hij kijkt me lief aan en streelt mijn wang met zijn duim. Daarna komt hij weer dichterbij en drukt zijn lippen op de mijne. Het valt me op dat hij mijn hart niet te keer hoort gaan. De zoen loopt uit tot een tong zoen, terwijl ik nog dichter tegen hem aan kruip. Zijn hand gaat onder mijn trui.

Opeens zwaait de deur open.

'YOO! Wow...' Er staat een jongen in de deur opening hij kijkt ons eerst verbaast aan en begint dan te grinniken. Ik kijk geschrokken op, en laat Justin los. 'ALFREDO! kap met naar binnen sluipen!' Roept Justin terwijl hij rechtop op bed gaat zitten. 'Dus dit is die chick waar je de hele tijd over aan het praten was en om zat te huilen?' Zegt Alfredo terwijl hij een wenkbrauw op trekt. Ik kijk verbaast naar Justin. Hij kijkt blozend naar beneden.

'Deed je dat echt?' Ik kijk hem verbaast aan, maar begin dan te lachen. 'Ja, hij had het erover dat hij je zo erg miste. Hij ging echt té ver in detail.' Grinnikt Alfredo. 'JAJA NU IS HET WEL GENOEG!' Zegt Justin boos. Hij staat op en duwt Alfredo de deur uit. Even later komt hij terug. 'Sorry.' Zucht hij geïrriteerd terwijl hij een hand door zijn warrige haar haalt. Ik sta op en loop naar hem toe. Ik sla mijn armen om zijn nek. 'Ik vond het wel heel schattig.' Giechel ik terwijl ik hem aan kijk. Hij begint weer te blozen, dus hij stopt zijn hoofd weg in mijn nek.

'Ik moet gaan repeteren voor vanavond.' Zucht Justin terwijl hij moeilijk kijkt. 'Ik ga wel mee.' Ik kijk hem glimlachend aan. 'Echt?' Hij kijkt blij en verast tegelijk. 'Ja waarom niet?' Zeg ik.

***

Comment, like en volg!❤️
-X-
Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now