8. Wat doe jij hier?

849 27 0
                                    

(Herschreven 11-10-2016)

Hoofdstuk 7

Wat doe jij hier?

***
In de tussen tijd zijn er iets gebeurd
onze ouders zijn getrouwd!
Dus ik woon sinds deze week bij Justin en Jeremy samen met mijn moeder.

***
Pov: Justin

Ik ben alleen thuis, want onze ouders zijn allebei naar werk. Onze ouders zijn sinds kort getrouwd en Joy en haar moeder wonen nu bij ons thuis. Ik heb Joy belooft dat ik haar vanmiddag uit school zou komen halen.

Ik lig een beetje op de bank te hangen en tv te kijken. Ik kijk op de klok 13:10 als ik nu weg ga kan ik haar in haar middag pauze zien. Ik sta op pak mijn spullen en doe dan een zonnebril op en trek een sweater met een capuchon aan. Ik ren nog even naar boven om Joy's bikini te pakken, ik pak twee handdoeken, en haar zonnebril, dan stap ik in mijn auto.

Ik benieuwd hoe ze reageert... Ik stuur haar nog even een appje en rij dan weg.

Pov: Joy

Ik zit in het 6de lesuur bij Frans, nog vijf minuten en dan heb ik pauze. Ik kijk op m'n mobiel en ik zie dat Justin me een appje heeft gestuurd: 'Hai, ik kom je opzoeken in de pauze kom je naar buiten? X'

Hij verveelt zich waarschijnlijk dat hij me zo graag wil zien. Hij komt gewoon naar school! Dan gaat de bel, ik pak m'n spullen en loop de trap af naar buiten. En daar staat hij..

Pov: Justin

Ik loop het schoolplein op en wat me opvalt is dat niemand me herkent.. Ik ga op het schoolplein staan en kijk op mijn mobiel. Ik kijk bij de chat van Joy en ik zie dat ze het whattsappje heeft gelezen. Dan gaat de bel en ze komt naar buiten. Ik zie dat ze naar me lacht. Dan loop ze naar me toe.

Pov: Joy

Hij staat op het schoolplein met zijn zonnebril op en zijn capuchon over zijn hoofd. Ik lach naar hem, en loop dan naar hem toe.

'Waarom ben je hier?' Vraag ik. Hij komt met zijn gezicht bij mijn oor

'Ik miste je.' Antwoord hij. Ik glimlach naar hem. De laatste 2 en een halve maand gaan we best veel met elkaar om, en eigenlijk begin ik hem best leuk te vinden..

'Zullen we naar het strand gaan?' Fluistert hij in mijn oor.

'Ik wil wel, Maar ik heb nog 2 uur school.' Antwoordt ik twijfelachtig.

'Één keer school skippen is toch niet zo erg?' Fluistert hij.

'Oké, ik ga mee.' Zeg ik glimlachend

Hij pakt mijn hand en we lopen langs het schoolgebouw. Justin doet zijn capuchon af, maar dan roept een meisje opeens hysterisch. 'Omg, dat is Justin Bieber!'

'Rennen!' Zegt Justin tegen me en we rennen naar zijn auto en stappen snel in.

'Ik ben blij dat ik je weer zie.' Zegt Justin als we onderweg zijn.

'Jeetje, je heb me maar vier uur moeten missen hoor.' Antwoord ik lachend terug. 'We gaan wel naar het strand maar ik heb mijn bikini niet eens.' Zeg ik dan.

'Die heb ik van thuis al meegenomen.' Antwoord hij grijnzend.

*

We stappen de auto uit en rennen naar het strand. Als we het strand oplopen gaan we achter de rotsen zitten. Daar hebben we de meeste privacy en kan niemand Justin zien.

We kleden ons om in zwemstijl en we lopen gelijk het water in. Na een tijdje ga ik op mijn handdoek liggen en ik kijk op mijn twitter ik zie allemaal foto's voorbij komen terwijl ik Justin zie zoenen met Hailey een model. Vervolgens komt Justin ook naast me liggen en pakt mijn hand, maar ik trek hem terug.

'Waarom trek je je hand terug?' Vraagt hij verbaast. 'Ik dacht dat je me leuk vond.'

'Ja, dat dacht ik ook.' Zeg ik boos terug en ik laat hem de foto's zien.

'Het is niet wat je denkt!' Zegt hij.

'Dat was 3 maanden geleden ook zo bij dat meisje in je kleedkamer, en de paar keren daarna. Justin ik geloof je gewoon niet meer.' Zeg ik teleurgesteld. Ik sta op en trek mijn korte broek en topje over mijn bikini aan, daarna pak ik mijn handdoek en tas.

'Ik wil naar huis.' Zeg ik.

'Laat het me uitleggen ik vind je echt leuk!' Zegt Justin smekend, maar ik draai mijn hoofd weg.

Hij zucht en pakt zijn spullen dan ook, daarna lopen we het strand af. We stappen de auto in zonder iets te zeggen en rijden naar huis.

Hij is gewoon precies zoals ik dacht dat hij was toen ik met Anna voor het eerst naar zijn concert ging.
Hij zoent en gaat naar bed met elk meisje met een lekker lichaam en daarna stelt het niet voor...

Bij de gedachte krijg ik tranen in mijn ogen en ik laat er een paar vallen. Justin ziet het en pakt mijn hand, maar ik trek me los en draai me naar het raam. We zijn al thuis en ik stap uit de auto.

Daarna doe ik de deur open en loop naar mijn kamer. Ik laat me op bed vallen en huil op mijn kussen. Als ik eindelijk klaar ben met huilen plaats ik een tweet.

@TheRealJoy don't believe every boy! ;) X

Het is zes uur en ik hoor mijn moeder en Jeremy thuis komen, dus ik loop naar beneden. Daarna begroet ik mijn moeder en Jeremy en dan gaan we eten. Ik vertel over school, maar niet dat ik de laatste twee uur heb gemist, omdat Justin en ik naar het strand gingen.

Tijdens het eten vertellen mam en Jeremy dat ze straks gelijk de deur uit zijn, want ze gaan 2 weken op huwelijks reis naar Hawaï. Als we klaar zijn met eten zeg ik mijn moeder de Jeremy gedag en weg zijn ze. Voor 2 f*cking weken!

De rest van de avond lig ik in bed op mijn mobiel en tv te kijken. Ik heb nog steeds niets tegen Justin gezegt.
Om elf uur doe ik het licht uit en ik trek de dekens over me heen.

*

Ik lig nog steeds wakker, omdat ik over Justin lig te piekeren. Ik besluit mijn mobiel te pakken en ik kijk op whattsapp. Ik zie dat Justin nog online is, en hij ziet het blijkbaar ook, want hij begint gelijk te typen.

Justin: 'Heei, wil je plzzz naar m'n kamer komen? :('

Ik denk eerst na, maar denk trek ik m'n onesie aan, en ik pak mijn Telefoon en ik loop naar zijn kamer.
Als ik de deur open doe is het pik donker. Ik voel met mijn handen.

'Justin waar ben je?' Vraag ik.

Opeens voel ik zijn hand. Hij legt hem op z'n boxer, eerst schrik ik, maar dan knijp ik. 'Auwh! Joy!' Roept hij boos.

'Eigen schuld!' Zeg ik grinnikend. Dan trekt hij me mee in bed...

***

Comment, like en volg!
-X-

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now