33. Hoe kan hij dit alweer doen?

463 17 0
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 33

Hoe kan hij dit alweer doen?

***
Pov: Joy

Het is tien uur S'avonds, ik doe de deur open van de achteruitgang van het theater waar Justin zijn optreden had, en loop naar de tourbus. Het was leuk om weer bij een show te zijn van Justin. We hebben het nog niet bekend gemaakt dat we weer bij elkaar zijn. Pap weet het ook nog niet, want Alfredo heeft gelukkig niets gezegd. Ik open de tourbus deur en stap naar binnen. Ik ben dood op en ik denk dat ik doof ben door al die gillende fans.

Ik plof op de bank neer en zet de tv aan. Justin is nog in de kleedkamer, maar hij moest nog wat dingetjes doen zei hij. Ik loop naar de badkamer en haal mijn make-up er met een paar watjes af. Daarna trek ik mijn trui en yogabroek weer aan voor als Justin straks thuis komt. Het is half elf. Ik zit op de bank tv te kijken. Ik zit hier nu al een half uur, en ik begin me echt te vervelen.

Ik kijk op mijn telefoon, geen bericht van Justin. Waar blijft hij nou? Ik sta op en zet de tv uit. Ik trek mijn slippers aan die bij de deur staan en loop met mijn telefoon in mijn hand de tourbus uit. Een koude lucht komt me tegemoet als ik de deur open, ik krijg er de rillingen van en loop snel naar de achteringang van het theater.

Pov: Justin

'Maar ik hou van haar!' Roep ik wanhopig. 'Ik wil dat je van mijn dochter af blijft!' Roept scooter. 'Maar zo maak je mij en haar ongelukkig!' Roep ik boos. 'JULLIE GAAN NIET SAMEN PUNT UIT!' Schreeuwt scooter. Hij loopt de kamer uit en gooit die met een klap dicht. Alfredo komt binnen lopen.

Pov: Joy

Ik trek de deur open en loop naar binnen. Hier is het gelukkig veel warmer dan buiten. Ik loop door de gang met allemaal deuren en stop voor de kleedkamer van Justin. Er hangt een bordje op de deur met zijn naam. Er zit een gouden rand omheen. Ik leg mijn oor tegen de deur en luister naar de stemmen. Ik hoor duidelijk dat Justin binnen is.

'Hoe moet ik het dan zeggen?' Hoor ik Justin zeggen. 'Ik denk dat je het moet zeggen op een momen dat jullie alleen zijn. Dat is het beste.' Hoor ik iemand zeggen. Het is duidelijk de stem van Alfredo. 'Maar ik weet dat ik haar zo veel pijn doe. Ik heb haar al zo veel pijn gedaan.' Hoor ik Justin zielig zeggen.

Ik haal mijn oor van de deur. De tranen branden in mijn ogen ik kan het niet geloven, dat Justin mij zoiets aan doet. Alweer. Hij is vreemd gegaan. Ik ren de gang uit naar de tourbus.

Pov: Justin

Ik pak mijn telefoon van de lounge tafel en doe mijn jas aan. Alfredo loopt achter me aan de kleedkamer uit. We lopen samen naar de uitgang. Ik loop naar de andere tourbus waar scooter ook slaap en stap naar binnen. 'Scooter ik moet nog wat vertellen.' Zucht ik. 'Wat is er?' Bromt scooter. 'We hebben al iets samen.' Zucht ik terwijl ik naar mijn schoenen staar. 'JULLIE HEBBEN WAT?!' Schreeuwt scooter. 'We hebben een relatie Oke?!' Roep ik boos terug.

'Je moet het maar uitmaken.' Zegt scooter rustig. 'Dus je wil dat ik je dochters hart breek?' Vraag ik vol ongeloof, terwijl ik hem verbaast aan kijk. 'Ja. Dat is het beste.' Zucht hij.

Ik sta nog bij de deur, en stap weer naar buiten terwijl ik de deur van de tourbus met een zwaai dicht gooi. Ik denk na over hoe ik het aan Joy moet vertellen. Ik moet weer haar hart breken, dit keer niet omdat ik vreemd ging, maar omdat haar vader niet wil dat we samen zijn. Morgen dan vertel ik het haar. Misschien. Ik loop terug naar de Tourbus.

Pov: Joy

Ik sta onder de douche in de Tour bus. Ik ben gelijk onder een warme douche gegaan om af te koelen. Hoe kan hij me dit flikken alweer. Hij is gewoon net zo'n player als ik in het begin dacht. Na een paar minuten zet ik de douche uit, en droog me af. Waarna ik een oversized t-shirt aan trek met een slipje er onder. Ik kam mijn natte lange haren door en doe ze in een lange vlecht. Daarna slof ik naar het twee persoonsbed en plof neer.

Ik ga hem er niet gelijk mee confronteren, ik wacht af tot hij het toe geeft. Misschien vertelt hij het morgen, maar ik ga het hem niet vergeven. Alle kansen die hij heeft gekregen om zichzelf te bewijzen, maar ze zijn op. Ik heb zo'n zin om het hem nu te vertellen en hem voor van alles uit te schelden, maar ik hou me in. Ik moet hem straks wel gewoon zoenen, alleen om te verbergen dat ik het weet anders merkt hij het straks.

Ik ga op mijn rug liggen met mijn telefoon in mijn hand en kijk op mijn social media. Opeens hoor ik de deur zachtjes open gaan, Justins hoofd steekt om de hoek van de deur. 'Hey' hij loopt naar binnen en kijkt me grijnzend aan. 'Waar was je?' Vraag ik als of ik het niet weet. 'Oh, wat dingetjes bespreken over de show.' Zegt hij terwijl hij naar het bed toe loopt, en over me heen komt hangen. 'En gaan we verder waar we gebleven waren?' Vraagt hij zacht in mijn oor. Zijn warme adem kriebelt in mijn nek waardoor ik kippenvel krijg. Hij begint me zachte kusjes te geven in mijn nek.

***

SPANNEND!😏
Comment, like en Volg!❤️
-X-
Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu