13. Samen shoppen

718 23 1
                                    

(Herschreven 11-10-2016)

Hoofdstuk 13

Samen shoppen

***
Pov: Joy

Ik maak me los uit de knuffel en kijk Justin recht in zijn ogen. Ik geef hem nog één kus en dan stappen we onder de douche vandaan. Als ik me aan het afdrogen ben knijpt Justin opeens in mijn kont. 'Justin!' Roep ik terwijl ik zijn hand weg sla.

'Sorry ik kon me niet in houden.' Grinnikt hij. Ik zucht en rol met mijn ogen. Ja. Dat is mijn oversekste vriendje. Niet te geloven dat ik hem een maand geleden nog een eikel vond. Als we ons hebben aangekleed vraagt Justin of we naar de stad gaan. 'Ja, maar komen er dan niet de hele tijd mensen? Ik vind het namelijk niet zo fijn.' Antwoord ik twijfelend. 'Maak je geen zorgen' Zegt Justin en hij drukt een kus op mijn voorhoofd.

Even later zitten we samen in de auto op weg naar de stad. Dan komt "Pillowtalk" van Zayn op de radio en terwijl ik hem keihard aanzet zingen we allebei mee.

I'm seeing the pain, seeing the plessure.
Nobody but you, body but me, body but us, bodies together.

I love to hold you close to night and always, I love to wake up next to you
I love to hold you close to nightand always, I love to wake up next to you

So we'll piss off the neighbours
In the place that feels the tears
The place to lose you fears
Yeah, reckless behavior
A place that is so pure, so dirty and raw
In the bed all day, bed all day, bed all day
F*cking you, and fighting on

It's our paradise, and it's out war zone..

Als het nummer afgelopen is geef ik Justin glimlachend een zoen. 'Je kan echt wel goed zingen.' Zegt Justin. Ik begin te blozen. 'Niet liegen.' Zeg ik terwijl ik naar mijn nagels staar.

'Ik lieg niet ik spreek de waarheid.' Zegt hij en hij kijkt me lief aan. Aan zijn ogen zie ik dat hij het echt meent. 'Nou, dankje.' Zeg ik nog steeds blozend. 'We zijn er.' Zegt Justin na een paar minuutjes. We stappen allebei uit en lopen hand in hand de stad in.

We lopen door de straten en opeens zie ik de mooiste jurk ooit. 'Omg. Die jurk is echt zo mooi! Die moet ik passen.' Roep ik en ik trek Justin aan zijn arm mee naar binnen.

Ik loop naar het rekje waar de jurken hangen als ik mijn maat (S) heb gevonden loop ik naar de pashokjes.
Voordat ik het gordijn dicht kan doen glipt Justin bij me naar binnen.

'Moet je perse mee?' Vraag ik zuchtend. 'Ja! Tuurlijk.' Antwoordt hij en hij houdt een straks yoga broek omhoog. 'Deze moet je ook passen. Je billen springen er sowieso uit.' Zegt hij grijnzend. Ik rol met mijn ogen en trek het jurkje aan.

Hij zit als gegoten. 'Wow. Hij staat echt fantastisch.' Zegt Justin. 'Kan jij even kijken hoeveel hij kost?' Vraagt ik en ik draai met met mijn rug naar Justin. Hij kijkt op het prijs kaartje.

'Oehh.' Zegt hij en ik draai me om. 'Wat?" Vraag ik als ik me omdraai. 'Euhm Hij kost 200 dollar.' Hij kijkt me spijtig aan.

'Wat?' Zeg ik. 'Dat is het niet waard.' Zucht ik teleurgesteld. 'Kan jij hem terug hangen?' Vraag ik.

'Nee, ik betaal hem voor je.' Zegt hij. "Dat hoeft echt niet Justin.' Zeg ik. 'Jawel ik wil hem voor je betalen en trouwens je hebt verkering met één van de meest succesvolle zangers op de wereld hoor!' Grinnikt hij. 'Ahw! Dankje lieffie.' Zeg ik en ik geef hem een kus op zijn mond.

Daarna trek ik de yogabroek aan. Hij past goed, maar ik vind hem niet heel bijzonder. 'En?' Vraag ik onzeker. 'Moet ik eerlijk zijn?' Vraagt hij met een serieus gezicht. 'Ja, vindt je hem niet leuk?' Ik kijk hem vragend aan. Hij tilt met zijn vinger mijn kin op, zodat ik hem aan kijk. Hij kijkt me grijnzend aan. "Je ziet er echt super sexy uit.' Zegt hij net iets te hard. 'Shh! Stil straks horen ze ons nog!' Sis ik grinnikend.

'Trek hem maar weer uit dan reken ik af.' Zegt hij. 'Heel erg bedankt schat!' Hij geeft me nog een kus en stapt dan het pas hokje uit. Ik kleed me om en loop ook het pashokje uit. Justin staat op me te wachten en ik pak zijn hand.

We lopen de winkel uit en er staat overal paparazzi en beliebers! Oh god!
"WIE IS DAT MEISJE JUSTIN?"
"HEBBEN JULLIE EEN RELATIE OF ZIJN JULLIE GEWOON VRIENDEN?"
"KIJK NAAR DE CAMERA!"
Roepen ze. We besluiten maar even te poseren voor de foto en daarna deelt Justin nog wat handtekeningen uit. Ik glimlach als ik sta toe te kijken.

Opeens duwt een meisje me naar achteren, waardoor ik bijna val.
'Wi ben jij!? Ga weg vieze slet! Blijf van Justin af! Je bent echt een hoer!' Schreeuwt ze. Daarna duwt ze me op de grond. Ze gaat op me gaan zitten en me slaan, maar dan ziet Justin me op de grond. Hij rent naar ons toe. 'Doe normaal! Wie denk je wel niet dat je bent?!' Roept hij als hij het meisje van me aftrekt.

Ik lig nog steeds op de grond en de tranen stromen over mijn wangen. Justin pakt mijn hand en trekt me omhoog. 'Schat gaat het?' Vraagt hij en hij kijkt me bezorgt aan. 'J- ja ik denk het.' Snik ik. Hij trekt zich tegen me aan en slaat zijn armen om me heen. Ik barst weer in tranen uit. Ik denk vooral van de schrik.
Hij geeft me een kus en ik droog mijn tranen.

'Zullen we wat gaan eten?' Vraagt hij nog steeds bezorgt. 'Ja is goed.' antwoordt ik. We beginnen te lopen naar de Subway. Justin slaat een arm om mijn nek en geeft me een kus op m'n hoofd. Als we bij de Subway zijn geweest gaan we nog naar een paar winkels toe. Toen we klaar waren hebben we nog over het strand gewandeld...

*

Pov: Justin

We liggen op de bank te chillen, en we hebben net gegeten. Joy ligt met haar hoofd op mijn schoot. Ik kijk op mijn mobiel. 'Shit!' Roep ik. 'Wat is er?' Vraagt ze. 'Ik moet nog even wat doen ik ben zo terug schat love you!' Ik sta op en pak mijn jas, daarna loop ik de deur uit.

***

Comment, like & reageer!
-x-

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now