37. Ik moet hem negeren.

402 19 0
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 37

Ik moet hem negeren.

***
Pov: Joy

Ik kijk op de klok het is half twee. Ik heb mijn lunch net op en ze zijn nog steeds met z'n alle op het strand. Terwijl ik de troep in de bus een beetje op ruim bedenk ik me hoe ik het in hemelsnaam voor elkaar ga krijgen om Justin uit mijn hoofd te zetten. Ik zie hem elke dag, dus hem ontwijken is geen optie. Ik kan hem wel negeren, want ik heb er op dit moment totaal geen behoefte aan om met hem te praten.

Ik word al weer boos door de gedachte dat hij weer heeft gelogen. Alfredo zei dat hij het beter uit kon maken. Hij bedoelde toch wel mij? Wie zou hij anders bedoelen? Als ik klaar ben plof ik op de bank neer. Ik heb totaal geen idee wat ik ga doen. Ik ben hier pas twee dagen en ik verveel me nu al dood. Helemaal omdat ik niets meer met Justin heb. Stop! Ik denk weer aan hem! Misschien moet ik gewoon wat afleiding zoeken, en de stad in gaan om lekker te shoppen.

Ik pak mijn tas en gooi mijn zonnebril, portemonnee en telefoon er in. Ik trek een luchtig vestje aan en stap de bus uit. Als ik door de straat loop hou ik een taxi aan die me naar het winkelcentrum brengt. Een half uur later loop ik door een drukke winkelstraat in Barcelona (daar is Justin voor zijn Tour).

Veel mensen kijken me aan, want ze herkennen me van de H&M waar ik mijn eerste fotoshoot voor had. Ik stond gelijk op de voorpagina. En omdat ik de ex-vriendin ben van Justin. Agh! Ik denk echt de hele tijd aan die kwal! Ik loop bij de Victoria's secret naar binnen. Ik kijk tussen een aantal bh's. Een mannelijke medewerker helpt me.

Ik knik als hij me een Bh laar zien. Ik kijk tussen de bh's, en als ik weer op kijk zie ik Justins hoofd opeens. Ik knipper een paar keer met mijn in ogen. Hij is weg. Ik ga echt spoken zien. Ik wordt langzaam gek! Daarna drink nog wat bij de Starbucks, en na twee uur slenteren door de winkels ben ik het zat, en stap in een taxi terug naar de bussen.

Om vier uur sta ik weer in de straat waar de tourbussen staan geparkeerd. Terwijl ik naar de tourbus toe loop prent ik in mijn hoofd dat ik Justin moet negeren. Als ik de deur open van de tourbus zit Justin op de bank voor zich uit te staren. Ik kijk hem even aan, maar loop straal langs hem heen de slaapkamer in.

Ik gooi de deur met een zwaai dicht en ga op het bed zitten terwijl ik de kleding uit de tassen haal. Daarna leg ik alles netjes in de kledingkast, en ik ga op bed liggen. Ik stop mijn oordopjes in mijn oren en luister naar muziek terwijl ik op mijn telefoon mijn social media bekijk. Opeens deukt het bed naast me in ik kijk op. Justin is binnen gekomen, en zit nu op het bed naast me. Ik schiet hem een geïrriteerde blik, en richt me weer op mijn telefoon.

***

Sorry, het niet zo'n boeiend hoofdstuk, maar ik heb niet zo veel inspiratie..😁
-X-
Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu