40. Misschien is het beter als we uit elkaar gaan

412 18 0
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 40

Misschien is het beter als we uit elkaar gaan

***
Pov: Joy

Justin en ik stappen uit de taxi en lopen samen de parkeerplaats op waar de tourbussen staan. Ik merk dat het een beetje ongemakkelijk is tussen ons, maar ik weet niet waarom. Als we de tourbussen in lopen begint Justin te praten.

'Wat is er nou allemaal aan de hand?' Vraagt Justin terwijl we op een bank naast elkaar gaan zitten.

'Het is een lang verhaal.' Zucht ik, maar ik weet dat ik het hem moet vertellen.

'We hebben de tijd, vertel maar.' Justin kijkt me nieuwsgierig aan.

'Okee, nou ik zit er mee dat pap helemaal door het lint gaat als we vertellen dat je mijn maagdelijkheid heeft afgenomen, en dat we al twee keer samen naar bed zijn geweest. Pap zou mij terug sturen naar huis en ons voor goed uit elkaar houden. Het probleem is dat ik gewoon zo verschrikkelijk veel van je hou. Al heb je me pijn gedaan, ik weet dat ik niet uit je buurt kan blijven en dat je toch wel achter me aan blijft gaan tot ik je vergeef. Toch zit ik er mee. Ik word vaak op school aan gesproken en iedereen wil op eens vrienden met me zijn alleen omdat ik wat met je heb. De vorige keer kwam er zelfs een meisje naar me toe om te vragen of je lekker zoende en wat ik je ook niet vertel is dat ik vaak dreigingen krijg van meisje die helemaal geobsedeerd met je zijn. Ze roepen dat ik uit je buurt moet blijven, dat ik gewoon een verwende slet ben. Alleen maar om mij naar beneden te halen. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen.' Ratel ik. De tranen, ik voel ze komen. Oh nee.

'Wow, dit had ik echt niet zien aankomen, waarom heb je het niet eerder aan me vertelt?' Hij kijkt me verbaasd en bezorgt aan.

'Ik weet het niet, ik wil je niet nog meer problemen geven.' Zucht ik terwijl ik de tranen weg veeg, maar ze blijven terug komen.

'Babe.' Hij zucht en slaat een arm om me heen. Ik kruip dicht tegen hem aan en verberg mijn hoofd in zijn armen, om het geluid van mijn snikken te verminderen.

'En ook die paparazzi, ik word er helemaal gek van.' Zucht ik. Hij streelt mijn haar. Er valt een fijne stilte die Justin al snel verbreekt.

'Euhm. Er is ook iets wat ik wil vertellen. Ik zit er over te piekeren. Vind je niet dat ik gewoon een beetje een probleem ben?' Zegt hij zacht terwijl hij me los laat.

'Hoe bedoel je?' Vraag ik verbaast terwijl ik mijn tranen afveeg, en rechtop naast hem ga zitten.

'Nou gewoon. Paparazzi, roddels, bedreigingen.' Zucht hij en hij kijkt naar de grond. 'Ik denk dat het misschien inderdaad beter is dat we uit elkaar gaan..'

'Euhm.Nou.'

'Wat?' Hij kijkt op.

'Ja misschien wel.' Zeg ik zacht nu ben ik de gene die naar de grond staart. Wtf? Wat dacht ik?! Ik kan mezelf wel voor mijn hoofd knallen! Natuurlijk wil ik niet uit elkaar, ik hou zo veel van hem!

Pov: Justin

'Ja misschien wel.'

Ik schrik van haar antwoord. Wat? Dus ze denkt er precies het zelfde over? Ik had gewild dat ze me zou smeken om bij haar te blijven. Maar ze is het er gewoon me eens?

'Oh, Oke. Vrienden?' Vraag ik dan.

'Ja' ze knikt, en staat op.

'Wat ga je doen?'

'Douchen, even afkoelen.' Zegt ze zacht. Ze loopt de kamer uit, en stapt door de smalle deur naar de slaapkamer.

***

Oeh kliffhanger! Ik heb echt inspiratie sinds ik After heb gelezen! Ik weet dat mijn vriendinnen mijn boek ook lezen, en ze schelden me altijd uit als ik een kliffhanger doe😂
but I don't give a f*ck! 👅
Ik ben benieuwd wat je van het boek vindt. Opmerkingen, of ideeën? Stuur me een bericht, of laat een reactie achter!

Hou van jullie! ❤️

-x- Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin