27. Ik wil je nu

437 19 0
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 27

Ik wil je nu

***
(Bijlage: Joy's kleding toen ze naar de kroeg gingen) Comment wat je er van vind! X
*
Pov: Joy

Ik loop naar mijn kamer hoe kon ik dit nou doen! Straks kom Justin er achter! Op dat moment gaat mijn mobiel af. Shit. Het is Justin.

Ik neem op:

'Hey, hoe gaat het op Tour?' Vraag ik. Ik probeer zo normaal mogelijk te klinken. 'Goed. Hoe gaat het met je nieuwe liefde?' Hij klink boos. Heel boos. 'Ik snap wat je bedoelt. Het is niet wat je denkt, het-'

'Ik heb het allemaal gezien. Je fietste samen met hem naar huis en hij kwam naar buiten lopen.'

'Oh, maar Justin we waren-'

'Ik wil niet weten wat jullie deden!' Schreeuwt hij door de telefoon.

'Justin luister please! Ik kan het uitleggen! Het is niet wat het lijkt! Ik hou van jou!' Zeg ik wanhopig.

'Nee, die foto's zeiden genoeg. Het zal allemaal wel! Het is over hoor je me? Over!'

Ik kijk verbaasd naar mijn mobiel hij heeft opgehangen. De tranen prikken in mijn ogen. Shit! Die kut paparazzi! Ze hebben foto's van ons gemaakt, maar we deden niets. Atans ik niet. Waarom geloofd hij wat de paparazzi allemaal voor een onzin zegt? Oke, ik geloofde het ook, maar ik zag Justin en Chloe op de foto zoenen en dat was bij mij niet het geval. Ik weet echt niet wat ik moet doen, dus ik bel snel Anna.

*

Anna was langs geweest en we hebben een tijdje gepraat. Ik spoel nu door naar een paar maanden later. Kayne loopt nog steeds de hele tijd de stoere jongen uit te hangen. Hij probeert me te krijgen, maar tot nu toe is het niet gelukt. We hebben onze examens gehad, en Justin is nog steeds boos op me...

*
Pov: Joy

Mijn telefoon gaat het is Anna ik neem op:

'Heei.'

'Haai, ik vroeg me af of je zin had om vanavond uit te gaan?'

'Ja is goed. Hoe laat?'

'Is het goed als ik rond acht uur bij jou ben dan fietsen we samen naar de kroeg.'

'Ja is goed.'

'Tot zo'

'Tot zo! Bye!'

Ik hang op. We gaan vieren dat we onze examens hebben gehaalt en ik heb er echt zin in. Het is nu een paar maanden uit met Justin. Ik probeer hem te bereiken, maar als ik hem bel neemt hij niet op en als ik een bericht stuur reageert hij niet.

Ik kleed me om op mijn kamer. Ik pak een zwart strak jurkje en een paar hoge pumps. Ik doe mijn haar los en werk mijn make-up wat bij. Ik heb aan pap gevraagd of het mocht en gelukkig vond hij het goed. Hij kan me anders toch niet in de gaten houden, omdat hij aan de andere kant van de wereld is om met Justin mee te touren.

Even later fiets ik samen met Anna naar de kroeg. De harde muziek horen we al van een afstand. We zetten onze fietsen op slot en lopen naar binnen. Daar gaan we aan de bar zitten. 'Ik vind Kayne echt vervelend!' Roep ik boven de muziek uit. 'Weet ik! Jij bent één van de enige die hij nog nooit mee heeft gekregen in bed!' Roept ze terug.

We nemen een paar drankjes en daarna lopen we dan vloer op. Opeens voel ik twee sterke armen om me heen, ik draai me om het is Kayne. 'Wat doe jij hier?' Roept hij. 'Gewoon uitgaan.' Roep ik terug. Ik ben al een beetje dronken, waardoor ik een beetje melig ben. 'Zullen we dansen?' Roep hij. Ik knik. Na een paar nummers gaat Anna al weg, omdat ze morgen vroeg op vakantie gaat. Ik zeg haar gedag en dans nog even verder met Kayne.

'Kom we gaan even naar buiten.' Roept hij na een tijdje boven de muziek uit. 'Is goed.' Roep ik terug. Daarna pakt hij mijn hand en trekt me mee naar buiten. We lopen naar buiten. We lachen veel en ik ben echt zo melig als het maar zijn kan, terwijl ik helemaal niet veel heb gedronken. Hij slaat een arm om me heen en ik laat het toe.

Opeens duwt hij me een steegje in. 'Kayne wat doe je?' Giechel ik. Hij duwt me tegen de muur en zoent me ik ga er in mee. We tongen een tijdje en hij knijpt in mijn kont, ik laat het allemaal toe. 'Ik wil je nu.' Zegt hij hijgend.

***

Comment, like en volg!
-X-
Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu