10. De ketting

788 24 0
                                    

(Herschreven 10-11-2016)

Hoofdstuk 10

De ketting

***
Pov: Joy

Ik wordt langzaam wakker. Ik voel nog steeds Justins armen, maar nu zitten z'n handen niet meer bij mijn middel, maar op m'n borsten!

'Justin haal je handen weg!' Sis ik.

'Huh?' Zegt Justin slaperig.

'Je weet best wat ik bedoel!' Ik pak zijn handen en leg ze weer om mijn middel. Ik draai me naar hem toe hij kijkt me grijnzend aan. 'Lekker geslapen?' Vraagt hij en hij trekt zijn wenkbrauwen op en neer. Ik draai met mijn ogen.

'Als je nu niet bij mij in bed zou liggen, zou je nu nog wakker liggen.' Zeg hij. Ik kijk hem niet meer aan, want ik weet dat hij gelijk heeft. Hij duwt met zijn vinger onder mijn kin, zodat ik hem wel aan moet kijken. Ik merk dat ik weer begin te blozen. Ik kijk hem weer aan en hij grijnst naar me. Dan stappen we uit bed om te eten.

*

We zitten in de auto, maar ik heb geen idee waarheen. Justin zei dat hij een verrassing voor met had. Even later komen we aan bij het strand. Ik stap uit de auto en we lopen het strand op. We gaan op het zelfde plekje zitten als gisteren. Ik heb wel mijn bikini aan gedaan, want ik had al een voor gevoel dat we naar het strand gingen. Ik ga op mijn handdoek liggen

'En de verrassing?' Vraag ik ongeduldig.

'Rustig dat komt zo.' Antwoordt hij. Ik sta op en loop het water in. Justin loopt achter me aan, maar ik merk het niet. Opeens slaat hij zijn armen om mijn middel van achteren, en ik geef een gil.

'Schrok je?' Vraagt hij lachend terwijl me omdraaid, met zijn handen nog steeds rond mijn middel.

Pov: Justin

Ik draai Joy naar me toe, en kijk haar aan. Ze is ook zo mooi. Ik besluit nu mijn verassing te geven, dus ik til haar in bruidstijl op en draag haar uit het water. Daarna zet ik haar neer. 'Blijf hier staan.' Zeg ik en ik loop naar mijn handdoek en pak het doosje dat ik net heb neer gelegt. Daarna loop ik weer naar haar toe.

'Luister Joy, ik vind je echt vanaf het begin al leuk, we kennen elkaar nu een paar maanden.' Ik open het doosje voor haar.

Pov: Joy

Hij opent het doosje en ik zie er een zilver kettinkje in liggen met een hartje er aan. Daar in staat J & J. 'Oh, wat lief!' Roep ik met mijn hand voor mijn mond. Hij glimlacht ik pak mijn haar omhoog en hij doet de ketting bij me om, dan pakt hij mijn handen.

'Wil je alsjeblieft mijn meisje zijn?' Vraagt hij.

'Ja!' Roep ik blij. Daarna komt hij dichter bij en slaat zijn armen om mijn middel. Ik bloos en sla dan mijn armen om zijn nek. Hij komt dichterbij en geeft me een kus.

Na een paar seconden laat hij los, en hij tikt met zijn tong op mijn lip en ik open mijn mond. Hij zoent echt super goed. We zoenen nog een tijdje door en hij tilt me van de grond. Daarna laat hij me los en zet me weer neer. Ik geef hem nog een knuffel, en daarna gaan we weer op de handdoeken liggen...

***

Comment, like & volg!

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now