6. Het betekent niets!

817 31 0
                                    

(Herschreven 11-10-2016)

Hoofdstuk 6

Het betekent niets!

***
Pov: Justin

Ze staan nog steeds te zoenen ik kan het echt niet aan zien.

'Hee! Blijf van mijn vriendin af! Rot op!' Roep ik boos. Ik zie dat ze schrikken. Eigenlijk wil op de jongen afstormen, maar hij rent al weg. Dan loopt Joy naar me toe en trekt me aan mijn arm mee tot we achter het wc-gebouw staan.

'Verdomme! Justin! Laat me gewoon met rust!' Schreeuwt ze.

'Maar ik wil jou Joy!' Roep ik terug.

'Laat me gewoon met rust oversekste eikel!' Roept ze en ze rent weg. Ik blijf verbaasd achter en besluit dan naar huis te gaan.

Pov: Joy

Ik ren van Justin weg. Die over sekste zak denkt echt alleen maar aan zichzelf! Die lul moet zich niet met mijn zaken bemoeien! Ik loop naar mijn handdoek en ga weer naast Anna liggen.

'Zozo jij was lang weg!' Zegt ze en ze trekt haar wenkbrauwen op.

'Ik stond te zoenen met die jongen, tot Justin naar ons toe liep. Hij zei dat hij van ze vriendin af moest blijven, toen rende de jongen weg. Ik sleurde Justin mee en ik heb hem duidelijk gemaakt dat hij zich niet met mijn zaken moet bemoeien.' Zeg ik boos.

'Waarom is Justin hier?!' Roept ze vragend. Als ik haar verbaasde gezicht zie schiet het me te binnen dat ik het hele verhaal nog niet aan haar heb vertelt.

'Oh ja vergeten te vertellen.' Zeg ik en ik leg Anna uit wat er gisteravond wat gebeurt.

'Omg Joy! Je bent gewoon de f*cking stiefzus van Justin!' Roept ze opgewonden.

'Hij zit de hele tijd aan me en hij is echt super vervelend.' Antwoordt ik terug. 'Hij moest perse in mijn bed slapen, want mam wou niet dat hij op de bank ging slapen. Hij slaat de hele tijd zijn armen om me heen! Ik wordt echt gek van hem.' Voeg ik eraan toe.

'Misschien krijgen jullie wel wat.' Anna kijkt me grijnzend aan.

'Ja in je diepste dromen.' Zeg ik terwijl ik met mijn ogen rol. 'Nou ik ga maar naar huis.' Zeg ik. Ik zeg Anna gedag en fiets naar huis. Als ik thuis kom loop ik naar mijn kamer. Justin zit op mijn bed.

'Wat doe je hier Justin? Ga weg!' Roep ik.

'Wil je vanmiddag mee naar mijn concert?' Vraagt hij terwijl hij mij vraag van daarnet totaal negeert.

Ik denk na. 'Ik heb vanmiddag toch niets te doen dus ik ga wel mee.' Zucht ik.

*

Ik loop naar de ingang van de concertzaal samen met Justin.

'Haal je even wat in de kantine? Dan loop ik alvast naar de kleedkamer.' Zegt hij.

'Oke.' Antwoordt ik en ik loop naar de kantine.

Even later kom ik terug met 2 blikjes ice tea. Ik doe de kleedkamer deur open en ik zie Justin zoenend met een meisje die ik niet ken. 'Justin!' Roep ik. Er gaat een jaloezie steek door me heen. Hij kijkt geschrokken op.

'Oh euhm, Jes ga jij al vast naar het podium?' Zegt hij en het meisje loopt de kleedkamer uit. Ik ga zuchtend op de bank zitten. Justin komt naast me zitten en slaat een arm om me heen.

'Ga weg.' Roep ik, terwijl ik op sta en tegen de muur ga zitten met mijn mobiel in mijn handen.

'Waarom doe je zo?' Vraagt hij verbaast.

'Omdat ik nu zeker weet dat je niets voor me voelt! De complimentjes, je arm om mijn schouder, de kus. Het betekent gewoon helemaal niets!' Schreeuw ik huilend. De tranen rollen over mijn wangen en ik laat ze gaan.

'Joy luister!' Zegt hij, maar ik ren de kleedkamer al uit naar buiten. Ik wil naar huis.

Als ik buiten kom gaan er allemaal beliebers om me heen staan. Ik raak in paniek en ik wordt duizelig. Alles begint te draaien en dan wordt alles zwart.

***

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDOnde histórias criam vida. Descubra agora