42. Ik ben dood op

364 20 0
                                    

(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 42

Ik ben dood op

***
Pov: Joy

Gelukkig heb ik mijn dikke pantoffels aan, dus ik heb geen glas in mijn voeten. Ik doe de buitendeur dicht, want die had Justin open gelaten. Ik heb geen idee waar hij naar toe ging. Eerst maar deze troep opruimen. Ik pak eerst de grotere stukken glas van de grond en gooi ze in de prullenbak. Daarna pak ik de stofzuiger en zuig al het glas op.

Ondertussen denk ik na over waar Justin naar toe gegaan zou zijn, en waarom hij opeens zo boos was. Ik denk niet dat het door mij komt. Of toch wel? In totaal ben ik een half uur bezig, maar er ligt nu gelukkig niet overal meer glas. Ik ben dood op en kijk op mijn mobiel. Het is al tien uur, morgen heeft Justin een concert en hij is nog steeds niet thuis.

Ik besluit maar naar bed te gaan, maar doe wel de buitendeur op slot. Ik hoop voor hem dat hij een sleutel bij zich heeft. Ik druk alle licht knopjes uit en doe de smalle deur achter me dicht als ik de slaapkamer binnen loop. Geen minuut later lig ik bed.

Ik ben op. Op van het huilen, kwaad zijn, en me zorgen moeten maken. Ik pieker nog steeds over alle vragen die ik heb. Wat is er toch aan de hand met Justin? Waarom wil hij het opeens uitmaken? Waarom was hij boos? Waar is hij? Ik word echt gek! Ik geloof nooit dat hij het uit zou maken, omdat hij zichzelf een probleem vind. Er zit iets achter, en ik moet er achter zien te komen wat.

Na een uur val ik eindelijk in slaap....

***

Sorry voor het super korte hoofdstukje, maar ik beloof dat het volgende hoofdstuk leuk word!❤️
X puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now