51. Ik hou van je

418 18 0
                                    


(Herschreven 12-10-2016)

Hoofdstuk 51

Ik hou van je

***
(Videoclip: All that matters. Soo cute!😍) (dit zijn dan dus Justin, en Joy. Alleen Joy heeft lang bruin haar)
*
Pov: Joy

Na een tijdje haal ik me los uit zijn knuffel en droog mijn tranen. 'Dus het is weer aan?' Grinnikt Justin met de nadruk op 'aan'.

Ik knik en glimlach. 'Ik denk het wel, maar ik wil straks nog even met je praten Oke?' Zeg ik met een serieus gezicht, wat ik beter niet had kunnen doen. Justin kijkt me verbaast en bezorgt aan en ik kan mijn lach bijna niet inhouden. Hij ziet er echt grappig uit zo, en hij zo lieff.

'Wat is er? Moet ik me zorgen maken?' Vraagt hij bezorgt. Ik grinnik. 'Als het waar is wel, als het niet waar is niet.' Ik geef hem een zoen. 'Joy!' Roept hij wanhopig en nog steeds bezorgt.

'Chill. Oke?' Giechel ik. Hij rolt met zijn ogen en lacht. Waarna hij zijn lippen likt om met te zoenen, maar ik hou hem tegen. Door mijn vinger tegen zijn mond te houden als hij dichterbij komt.

'Wacht, nog één ding. Ik zit de laatst tijd echt na te denken, en ik denk dat we echt véél te snel zijn gegaan de vorige keer. Ik bedoel jij vroeg me op het strand, ik zei 'ja' en een uur later lagen we samen in bed. Ik wil het dit keer rustig aan doen Oke?' Ik kijk hem aan, em wacht op zijn antwoord.

'Als je wilt wachten dan is dat oké.' Hij glimlacht, en likt zijn lippen opnieuw. Ik bijt op mijn lip als hij zijn doorweekte shirt uittrekt. Oh god, zijn sixpack. Hij loopt naar me toe, en drukt me zachtjes tegen de muur. Ik giechel, en de vlinders fladderen weer rond.

'Ik hou van je.' Fluistert hij in mijn oor. Door zijn warme adem loopt er een rilling over mijn rug en ik begin te blozen. 'Ik ook van jou.' Grinnik ik. Hij drukt zijn lippen weer zachtjes op de mijne. Hmm ik hou er zo van hoe zacht hij me zoent, niet zo ruw en hard. Ik laat snel los en hij kijkt me verbaasd aan.

'Je moet je gaan douchen ik wacht op je in de bus Oke?' Ik plaats nog een kusje op zijn lippen en glip dan onder zijn armen door. Ik pak mijn tas van de bank en pak mijn telefoon die ontploft van de instagram en twitter meldingen om wat er gebeurde op het podium. Ik geef hem een lucht kusje en loop de deur uit.

Als ik aan het einde van de gang loop voel ik opeens twee armen om mijn middel en ik geef een gil. 'Wie zei dat ik in de kleedkamer ging douchen?' Zegt hij zacht in mijn oor. Hij draait me om, en geeft me een zachte kus waarna hij me over zijn rug gooit.

'Justin! Zet me neer!' Gil ik lachend. Ik hang zo ver naar achteren dat ik nu zijn 'ass' als uitzicht heb. 'Dat krijg je er van als je me geen kus geeft voor je de deur uit loopt.' Grinnikt hij. 'Justin!' Ik geef hem een klap op zijn kont. 'Zet me neer, anders trek ik je broek naar beneden. Oh wacht, hij hangt al tot je knieën.' giechel ik terwijl ik nog steeds over zijn rug hang. Geloof me het zag er heel dom uit.

We lopen al buiten en Justin heeft nog steeds geen shirt aan getrokken. Hij zet me zachtjes op de grond neer en wilt naar de bus lopen, maar ik hou hem tegen door zijn pols vast te pakken. Hij draait zich om.

'Ik zei niet dat ik ging lopen.' Ik trek een wenkbrauw op en Justin kijkt me grijnzend aan. Ik sla mijn armen om zijn nek en gooi mijn benen om zijn middel, zodat ik nu als een aapje aan hem hang. Hij slaat zijn armen om mijn middel en loopt lachend naar de tourbus toe.

***

Hoe vonden jullie het 'JJ' momentje?😍
Comment, like & volg!❤️
-X- Puck

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now