5. Met een ander

876 30 0
                                    

(Herschreven 11-10-2016)

Hoofdstuk 5

Met een ander

***
Pov: Justin

Ik wordt wakker en kijk op mijn iPhone. Het is half 9 en ik zie dat Joy nog rustig ligt te slapen, dus ik stap mijn bed uit en loop zo stil mogelijk naar beneden.

Als ik in de keuken sta pak ik een bord en ik haal de broodrooster tevoorschijn. Ik doe er 1 boterham in de doe er wat hagelslag op. Daarna schenk ik een glaasje melk in. Als ik alles klaar heb pak een dienblad, zet alles erop en loop naar boven.

Als ik weer in de slaapkamer kom zie ik dat ze nog steeds slaapt. Ik zet het dienblad op haar nachtkastje en stap vervolgens weer in bed. Eerste twijfel ik, maar dan sla ik toch mijn armen om haar middel. Ik kan gewoon niet van haar afblijven.

Pov: Joy

Ik wordt wakker en voel 2 sterke armen om me heen. Ik lig met mijn rug naar Justin toe dus hij merkt niet dat ik wakker wordt. Ik laat hem maar even denk ik. Eigenlijk voelt het wel fijn, maar ik mag hem nog steeds niet.

Dan kijk ik op mijn nachtkastje en ik zie een dienblad staan met een ontbijtje. Zou hij dat speciaal voor mij gemaakt hebben? Of doe hij dat gewoon bij iedereen?

Ik doe net of ik nu pas wakker wordt en ik probeer me weer los te trekken, maar die lul heeft veel te sterke armen. Dan laat hij me los en ik draai me naar hem toe.

'Heei babe, lekker geslapen?' Vraagt hij.

'Ja, alleen maar omdat ik niet in jouw armen in slaap ben gevallen!' Zeg ik nors terug.

'Ik heb me zo voor je uitgesloofd ik heb zelfs een ontbijtje op bed gemaakt! Of wil je dat niet?' Zegt hij lief.

'Jawel dat ontbijt wil ik wel, maar ik wil jou niet!' Vertel ik hem. Dan hoor ik hem zuchten en hij loopt naar de badkamer. Ik ga rechtop in bed zitten en begin te eten van mijn ontbijt.

Pov: Justin

Ik ga op de wc zitten met mijn handen in mijn haar. Waarom vindt ze me niet leuk? Alle meiden vinden me toch leuk? Ik trek mijn kleding uit en stap onder de douche. Ik heb best geluk dat onze ouders wat hebben, en dat ik haar gisteravond nog een keer zag! Anders had ik haar waarschijnlijk nooit meer gezien...

Pov: Joy

Ik hoor de douche aangaan en ik eet rustig door. Na een paar minuten ben ik klaar met eten en doe de tv aan. Ik hoor dat ik een Appje krijg dus ik pak mijn mobiel van het nachtkastje. Ik merk niet dat Justin mijn kamer weer binnenkomt en opeens zit hij boven op me.

Ik zucht 'Justin je weet dat het niets tussen ons wordt..' Justin kijkt me verbaasd aan.

'Maar waarom niet?' Vraagt hij.

'Ten eerste ik haat je, ten tweede je bent gewoon te oversekst, en jij bent beroemd en ik ben doodgewoon.' Zeg ik.

Dan pak hij mijn iPhone uit mijn handen en legt die op het nachtkastje. 'Justin geef te-' Ik kan mijn zin weer niet afmaken want hij zoent me weer. Opeens krijg ik een idee ik duw hem van me af zodat ik nu bovenop hem zit.

'Eigenlijk vindt ik je gewoon super lekker.' Fluister ik zwoel in zijn oor om hem te pesten. Ik voel zijn paal hard worden. Ieuw! Maar ik ga gewoon door.

'Ik ga jou een hele erge straf geven.' Zeg ik en ik trek mijn wenkbrauw op.

'Kom maar op met die straf.' Zegt hij en voor hij zijn zin af maakt geef ik hem een klap in zijn gezicht.

'Auw! Dat is niet leuk!' Roept hij.

'Nee, jij bent ook niet leuk! Dat verdien je!' Roept ik terug, en ik begin te lachen.

*

Ik lig met Anna bij het zwembad en ik zie dat er een paar jongens naar ons toe lopen. 'Hee mag ik je nummer?' Vraagt 1 van de jongens aan mij.

'Oke.' Antwoordt ik. 'Kom maar mee.' Zeg ik en ik sta op en loop naar de jongen toe. Dan pak ik zijn hand en ik trek hem achter me aan.

Pov: Justin

Ik hoorde dat Joy vanmiddag ging zwemmen dus ik lig samen met Chaz bij het zwembad. 'Ik ga even naar de wc.' Zeg ik en ik sta op een loop naar het wc-gebouw. Als ik daar aankom zie ik dat Joy met een jongen staat te zoenen. Er gaat een steek van jaloezie door me heen...

***

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum