17. Eindelijk

560 23 0
                                    

(Herschreven 11-10-2016)

Hoofdstuk 17

Eindelijk

***
Pov: Joy

'Je weet waarom Justin.' Zucht ik. Ik lak mijn spullen alvast een beetje uit. 'En trouwens ik heb honger kom dan gaan we naar het restaurant.' Ik sta op en pak mijn tas waar mijn mobiel in zit. Justin gaat voor me staan 'Joy! M-'

'Nee!' Ik duw hem opzij en doe de deur van de hotelkamer open. Ik hoor hem zuchten, waarna hij achter me aan loopt naar beneden.

Als we een tafeltje hebben gevonden gaan we tegenover elkaar zitten. 'Weten pap en mam dit eigenlijk?' Vraag ik. 'Nee, maar ze vertrouwen me wel dat ik op jou pas hoor.' Hij kijkt me glimlachend aan. We staan allebei op en lopen langs het lopend buffet. 'We blijven vanavond in de hotelkamer' Zegt Justin met een serieuze blik als we weer gaan zitten.

'Hoezo?' Ik kijk hem verbaast aan. Opeens veranderd zijn serieuze gezicht in een grijns 'Dat zie je wel.' Hij kijkt me grijnzend aan. Wat heeft hij nu weer in zijn hoofd?

Na het restaurant lopen we nog even langs wat winkeltjes en daarna gaan we terug naar het hotel.
Het is half acht als we weer in de hotel kamer aankomen. Ik pak mijn koffer helemaal uit en Justin ook. Als we klaar zijn gaat Justin op bed tv liggen kijken. Ik kijk om me heen en zie maar één deur.

'Justin is er überhaupt wel een woonkamer?' Vraag ik zuchtend. Hij kijkt op en grijnst. 'Oh, sorry nee... Nu moeten we toch in één bed. Wat jammer nou.' Zegt hij sarcastisch.

Ik rol met mijn ogen en loop de badkamer in. 'Wat?! Een bubbelbad hij is echt gigantisch!' Roep ik vanuit de badkamer. 'Ja cool he!' Hoor ik Justin terug roepen.

Ik haal mijn make-up eraf en loop vervolgens de slaapkamer weer in. Ik ga naast Justin op bed zitten en kijk een beetje op mijn telefoon. 'Justin ik verveel me.' Zeur ik. 'Over vijf minuutjes begint het.' Hij kijkt me geheimzinnig aan. Ik zucht en kijk nog wat op instagram. 'Kom.' Zegt hij na precies vijf minuutjes. Hij staat op van het bed en ik ook. Daar na trek hij me aan mijn arm mee naar het balkon.

Als we op het bankje op het kleine balkon zitten kijk ik om me heen. 'Ik zie het kasteel en het is mooi verlicht, maar voor de rest zie ik niets bijzonders.' Zucht ik. Ik wil weer op staan, maar Justin trek me aan mijn arm, waardoor ik in zijn armen beland en op zijn schoot zit. En dan opeens zie ik allemaal vuurwerk en hoor ik muziek. Het is echt magisch. Zonder dat ik het wist had ik mijn hoofd op Justins borst gelegd en mijn armen om hem heen geslagen.

Ik kijk op en hij glimlacht. Het wordt een beetje koud, dus ik kruip dicht tegen hem aan. Zo zitten we een tijdje. Ik weet niet hoelang, maar ik wou dat het moment nooit meer voorbij ging. Na ongeveer een halfuurtje gingen we weer naar binnen, want het was echt koud geworden. 'Dus ik heb je meegenomen naar Disneyland, en we hebben een half uur gekeken naar vuurwerk. Vergeef je me nu?' Zeg hij als we weer op het bed zitten. 'Justin, ik denk nog steeds na. Ik vergeef je echt niet zomaar hoor.' Zucht ik.

'Maar je maakt het me zo moeilijk!' Zeurt hij. 'Dat vind ik juist zo leuk!' Grinnik ik. 'En trouwens als we weer een stelletje zijn, dan is Disneyland gewoon veel leuker!' Hij kijkt me smekend aan. 'Je zal me voor je moeten winnen.' Ik kijk hem geheimzinnig aan.

'Maar ik wil je kunnen knuffelen en zoenen wanneer ik wil, je hand vast houden, met je haar spelen als je met je hoofd op mijn borst ligt te slapen, ik wil mijn armen om je middel slaan en je kusjes geven in je nek, ik wil tegen iedereen kunnen zeggen dat je van mij bent en je beschermen, ik wil gewoon dat je van mij bent...' Zucht hij.

Ik sta op en loop naar hem toe hij zit recht op bed en staat op. We lopen naar elkaar toe en ik sla mijn armen om zijn nek en leg mijn hoofd op zijn borst. Hij slaat zijn armen om mijn middel en trek me dicht tegen zich aan. Ik hou er zo van zijn knuffels.

'Please?' Fluistert hij in mijn oor. Door zijn warme adem krijg ik rillingen over mijn rug. Ik glimlach tegen zijn borst. Daarna kijk ik hem in zijn ogen, hij kijkt me lief aan, maar tegelijkertijd ook smekend. Ik wil hem geen pijn meer doen door te zeggen dat ik hem niet wil terwijl ik ook gewoon bij hem wil zijn. Ik bijt op mijn lip en kijk hem zwoel aan. Ik weet dat hij me over een paar seconden gaat zoenen, want hij kan er echt niet tegen als ik dit doe. Hij drukt gelijk zijn lippen op de mijne. Ja. Daar is het ik miste zijn lippen de afgelopen dagen zo erg. Hij tikt met zijn tong op mijn onder lip en ik open mijn mond een stukje.

Na een paar minuten laat ik los en kijk hem lief aan. 'Je bent zo goed.' Fluistert hij in mijn oor. Ik kijk hem weer aan en begin te blozen. Ik kan niet met zulk soort complimenten om gaan. Hij glimlacht en laat me weer los bij mijn middel, maar ik wil nog langer knuffelen. Dus ik hou hem stevig vast en sla mijn benen ook om zijn middel, waardoor ik nu aan hem hang. Ik hoor hem grinniken en hij slaat zijn armen weer om me heen. Zo tilt hij me naar de badkamer en zet me weer neer.

'Zullen we samen badderen?' Vraagt hij. Ik begin te lachen 'Ja zet het bad maar aan.' Lach ik. Terwijl we ons uitkleden zet ik de muziek aan op mijn box. Daarna gaan we allebei in bad zitten. Er zijn een soort van bankjes en we gaan naast elkaar zitten. Hij slaat zijn arm om mijn schouder, en ik laat mijn hoofd op zijn borst rusten. Ik ben zo moe van al dit gedoe.

We zingen nog mee met een aantal liedjes en zetten de bubbels aan. Ik denk dat we echt een uur in bad hebben gezeten, maar ik had het nodig. We hebben besloten dat we het gelijk aan onze ouders vertellen dat ze wat hebben als ze terug komen.

Als we weer op bed liggen plaatst Justin een foto op instagram waar we elkaars handen vasthouden. Het ziet er echt schattig uit; finally happy with the girl I love the most❤️

Heeft hij er onder gezet. Hij heeft me alleen nog niet getagt. Anders zien onze ouderdom hun vakantie dat we wat hebben. Ik zucht als hij zijn mobiel weer weg legt. Ik kruip dicht tegen hem aan en hij zet de tv uit. Ik heb weer een beetje energie gekregen van het bad dus ik stap het bed uit. 'Wat ga je doen?' Vraagt Justin.

Ik ga voor het bed staan en trek mijn oversized t-shirt uit. Ik heb een slipje en een sexy bh aan. Hij kijkt eerst verbaast en daarna grijnzend. Ik doe net of er niets is gebeurd en ga weer naast hem in bed liggen met mijn rug naar hem toe. Dan trek hij me tegen zich aan. 'Oh, dus we gaan het zo spelen' Zegt hij zacht. Hij gaat bovenop me zitten en begint me kusjes in mijn nek te geven.

***

Comment, like & volg❤️
-X-

Do something for love (ft. Justin Bieber) VOLTOOIDWhere stories live. Discover now