Final

5.6K 282 112
                                    

Merhaba benim değerli okuyucularım,

Üzülerek söylüyorum ki bir önce okuduğunuz bölüm İzmir serisinin, Efe Parlar'ın ya da Ece Baygın'ın sonuydu.

Bunun için gerçekten üzgünüm çünkü sizin kadar ben de bu iki karakteri yazmaktan mutluluk duyuyordum çünkü onlar artık arkadaşlarım haline gelmişti. Kitabın başlarında yeni yeni tanıştığım ve daha sonradan samimileştiğim iki insan gibilerdi. Ama şimdi onları yazmayı bırakıp aklımda dönen başka kurguları size aktarmaya başlayacağım.

Başka bir kitap dışında seveceğinizi düşündüğüm önemli bir sürprizim de var. O da İzmir'in raflara döküleceği.

Buna ne tepki vereceğini bilmediğimden kitabın sonuna kadar duyurmak istemedim. Bunun yanı sıra kesinliğinden emin olmadan sizi yanıltmak da istemezdim. Ama işte şimdi bunu sizinle paylaşıyorum. Bunun olacağını duyduğumda nasıl delirdiğimi size anlatamam. Öyle mutluyum ki. Bu satırları yazarken bile heyecanlanıyorum. O kadar değerlisiniz ki benim için size bunun için ne kadar teşekkür etsem az. Hepinizi çok sevdiğimi bilmenizi isterim ve bunu laf olsun torba dolsun diye değil, gerçekten içimden gelerek söylüyorum. Hayatımı nasıl değiştirdiğiniz hakkında şu kadar fikriniz olsa bana gönülden inanırsınız. Çok teşekkür ediyorum  ve tekrar söylüyorum hepiniz benim için son derece önemlisiniz.

Beni sevip sevmemeniz ya da kitaba karşı hissettiğiniz duygular ne olursa olsun yürüdüğüm yolda yanımda bana arkadaşlık ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu kısımda bence kendinizi alkışlayabilirsiniz. Çünkü bir şeyler başardığımızı hissediyorum belki de bu yüzden de içim içime sığmıyor.

Son olarak basım yaklaştıkça ya da yeni kitabımı yazmaya başlamadan önce buradan duyuru paylaşma ihtimalim var. Bunun için İzmir'i ya da Ayvalık'ı kütüphanenizde tutmanızı öneririm. Onun dışında beni takip edebilir ve biyografimde yazan sosyal hesaplardan bana ulaşabilirsiniz.

Bunlardan bazıları:

instagram: ecebykli

snapchat: eecebykl

phhhoto: ecebykli

Son kez hepinize teşekkür etmek istiyorum ve iyi akşamlar diliyorum. Bir başka kitapta görüşmek üzere.

Ayvalık (İzmir #2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin