Hoofdstuk 30.

422 29 10
                                    

Twee jaar later
Joy

Zuchtend loop ik het grote huis binnen. 'Ik ben thuis!' Roep ik hard. Ik hoor de baby hard huilen. Glimlachend leg ik mijn spullen op de tafel en haast me naar boven. Ik open de babykamer en zie Logan Melanie heen en weer wiegen 'Hé schat.' Zegt hij. Hij geeft me een kus en we kijken samen trots naar Melanie. 'Ga jij eten maken?' Vraag ik aan hem. Hij knikt en geeft de baby aan me over. 'Hé, Joy.' Matthew staat in de deur opening. 'Hé, moet je niet bij de brandweer zijn?' Hij schud zijn hoofd en aait Melanie over haar bolletje. 'Nee, ik heb vrij.' Zegt hij. 'Waar is Samuel?' Ik leg Melanie terug in haar ledikant en loopt de deur uit. 'Hij werkt nog.' Ik knik en loop de trap af. 'Sinds hij het bedrijf geef overgenomen van je vader, is hij amper thuis.' Hoor ik hem. Ik klik met m'n tong en leg m'n hoofd schuin. 'Zo verdien we wel ons geld.' Hij knikt.

'Ik ben thuis!' Nikita komt zuchtend binnen en gooit haar tas op de bank en ploft neer. 'Ik ben kapot.' Zegt ze. 'Hoe ging school?' Vraagt Matthew. 'Goed, het was saai, maar goed.'

'Ben er!' Hoor ik Samuel gillen. Hij komt aangelopen en geeft Matthew een zoen. 'Welkom thuis.' Zeg Matthew. 'Het eten is klaar, perfecte timing Sam.' Zegt Logan. Hij zet een pan met spaghetti neer en we gaan met z'n alle aan tafel zitten. De hele familie.

Nadat we thuis waren, hebben we besloten om bij elkaar te blijven. We hebben een groot huis gekocht waar we met z'n alle in konden wonen.
Om de week staan er nog wel journalisten voor de deur voor een interview of een foto. Meestal negeren we ze en weigeren we ze. We hoeven geen aandacht. Natuurlijk praten we nog wel eens over wat er allemaal gebeurd is, maar we willen zo veel mogelijk richten op nu.

Samuel heeft het bedrijf van mijn vader overgenomen en is volop miljonair geworden. Mijn vader is met pensioen gegaan. We zien hem wel elke week.

Matthew is gestopt met zijn advocaten opleiding en bij de brandweer gegaan. Hij had verteld over zijn opa en we hadden hem aangemoedigd om het te doen. Soms verdedigd hij het bedrijf van Samuel in een rechtszaak als het nodig is. De meeste heeft hij gelukkig gewonnen. Matthew en Samuel hebben het trouwens besloten om te gaan trouwen. We zijn natuurlijk super gelukkig voor ze.

Nikita is voor de eerste keer in haar leven naar school gegaan. Ze zit nu in groep 8. Ze had er eerst moeite mee, maar gelukkig heeft ze veel vrienden en goede cijfers.

Van Katherine en Jack hebben we niets gehoord, van het hele bedrijf niet. Ik hoop dat mijn vader die tijd alles goed heeft afgehandeld en ze lekker hij bedrijf hebben laten vallen.

We hebben een speciaal plekje gemaakt voor Jonathan. Er hangt een foto van hem op een grote muur met de tekst: 'We'll never forget you.' Ik mis hem nog elke dag.

Logan heeft nog geen goede baan gevonden. Hij switcht nog wel eens mrt de banen. Hij word trouwens gestalkt door zijn ex. Je weet wel, die hij had tijdens de gebeurtenis. Ze vind het nergens op slaan dat hij haar zomaar heeft verlaten voor mij. En nu helemaal omdat we samen een kind hebben gekregen: Melanie.
Het is een gezond meisje van 6 maanden oud. Ze heeft te prachtige bruine ogen van Logan en mijn blonde haren. We zijn enorm gelukkig met haar.

Ik heb een baan gekregen bij een groot beauty bedrijf. Ik ben Assistent-Manager. De baas van het bedrijf is een goede vriendin van mij en we hebben samen een goed bedrijf opgebouwd en een topkwaliteit make-up lijn opgericht.

Ons leven is gewoon perfect op dit moment. We hebben onze vrienden om ons heen. Veel liefde.

En samen, samen zullen we alles overleven.

Dit was officieel de laatste hoofdstuk van Survivors.. :(((((

Xx

SurvivorsWhere stories live. Discover now