Geen hoofdstuk.

596 24 7
                                    

Dit is opnieuw geen hoofdstuk ;p

Maar zoals ik al zei in hoofdstuk 14:

Ik barst van de boek ideeën! Dus ik schrijf hier gewoon paar boeken die me leuk leken en als jullie gewoon zeggen welke ik moet doen zit ik niet met al die boeken. Dus kom maar op!


Boek 1. Let's hunt.

Genre: Avondtuur.

Het is een beetje Hunger Games achtig, maar dan anders. Er zijn 2 teams; degene die jagen en degene die worden gejaagd. Iedereen krijgt hun eigen "prooi". Dus als een jager iemand vind en het is niet zijn eigen prooi, mag hij of zij er geen eind aan maken.

Intro:

De zwarte zak word van mijn hoofd gehaald en het licht doet pijn aan mijn ogen. Ik kijk recht in twee groene ogen, die met een twinkeling terug kijken. Ik wilde wegrennen, maar het touw om mijn polsen houden me tegen. 'Niet zo snel, prooi. Even wachten op het schot, dan mag je gaan.' Een man met puur zwart haar komt achter me staan en snijdt het touw los, waarna hij me stevig vasthoud. Ik kijk naar de andere deelnemers. Ze worden allemaal vastgehouden. Kinderen en ouderen staan in een rij, tegenover hun jager.

Een grote knal galmt door de lucht en ik word losgelaten. Uit reactie ren ik gelijk weg. Ik moet dit overleven.

Personages:

Megan- Word gejaagd
Jayden- Jager van Megan
Sebas- Word gejaagd
Rosa-Jager van Sebas
Maaike-Word gejaagd
Elias-Jager van Maaike

Boek 2: Mirror on the wall

Genre: Romantiek

Het lijkt misschien een beetje depressief ofzo, maar hij leek me wel leuk om zo'n verhaal ook te maken, naast Avonduur zeg maar. Dit is wat rustiger :p

Intro:
Huilend zit ik op de band rand. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Mijn mascara loopt over mijn gezicht, ik zie er gebroken uit, wat ik ook ben. Ik open het kastje achter de spiegel en zoek naar het mesje wat ik verstopt had.

Ik maak lange strepen over mijn pols, bloed ligt over de badkamer vloer. 'Amy?' Roept mijn broer achter de deur. 'Amy, doe open.' Hij bonkt op de deur. Ik sluit mijn ogen en probeer weg te vallen. Totdat mijn broer binnen komt..

Amy moet na een zelfmoord poging naar een psychiatrisch centrum om af te kicken. Ze ontmoet Mark. Hij gaat haar helpen, maar stiekem wilt hij haar het liefst bij hem.

Personages:
Amy
Mark

Boek 3: Ready for the war

Genre: Avonduur.

Dit zal mijn eerste boek die vanuit een mannelijke pov zijn. Leek me wel een leuke verandering :).

Intro:

'Je zal mee moeten vechten, Bryan.' Mijn vader geeft me geen keus. Ik kijk mijn moeder angstig aan, waarna er op de deur word geklopt. Mijn moeder haast zich naar de deur en opent hem. 'Officier, wat kan ik voor u doen?' Hij komt binnengestormd met wat andere soldaten. 'Ik wil dat alle mannen tussen de 17 en 30 zich nu melden als soldaten.' Ik kom de keuken uit gelopen en sta ongemakkelijk voor hem. 'Ben jij de enige?' Zijn littekens op zijn gezicht bewegen mee met zijn lippen. Ik knik. Een van de soldaten komt naar voren met een lijst, 'Naam? Hoe oud?' Hij schrijft driftig op het papier. 'Bryan Murphy, 18 jaar.' De officier stapt naar voren en geeft me een hand. 'Welkom in het leger, soldaat Murphy.'

Het is 2057. Bryan word gedwongen om mee te doen in de oorlog tegen zijn eigen land. De wereld is erg veranderd. Het volk is gesplitst in 2 delen, vóór en tegen de regering. Wanneer de tegenpartij in opstand komt, ontstaat er oorlog. Bryan weet niet wat hij meemaakt. Hij word verliefd op iemand van de tegenpartij, maar dat kan grote gevolgen hebben voor hem.

Personages:
Bryan
Jula- Tegenpartij
Jordy- Soldaat, vriend van Bryan
Noor- Tegenpartij, vriendin van Jula

Oke, dat waren de boeken. Ik besloot om er maar 3 te doen, want anders werden het wel erg veel keuzes. Dus leuk als je meestem!

Xx

SurvivorsWhere stories live. Discover now