Bölüm 30 - Eğlence

31.5K 1K 36
                                    

Merhaba arkadaşlar. Bölümü biraz geç yayımladım kusura bakmayın.

AİLEMİZ GİTTİKÇE BÜYÜYOR, TEŞEKKÜR EDERİM. SİZİ SEVİYORUM.


Sabah gözlerimi ovuşturup kalktım. Bugün okulu ekmiştik.Mervenin ailesi yurt dışına çıktığı için bizde fırsattan istifade Merve'lerde film izleyecektik. Berk ,ben ,Çağatay , Beyza, Kaan ve Merve.

Ben ve Beyza erkenden Mervelere gidip kahvaltı edecektik. Öğlene doğruda  BKÇ grubu gelecekti. Yüzümü yıkadım, gri tsortümu ve kotumu üstüme geçirip çantamı hazırladım. Aşağı indim, Beyza pijamasıyla etrafta geziniyordu. Somurtup bana baktı ''Nereye?'' sırıttım ''Mervelere. Unuttun mu?''Beyza çok unutkandı, bugün Çağatay'a ondan hoşlandığını söyleyecekti. Dün gece sürekli ne diyeceği hakkında konuştuk. Ben Çağatay oldum oda bana açıldı. O kadar gerçekçi konuşmuştuk ki bi an Beyza bana aşık sanmıştım.  Gözlerini büyütüp kolundaki saate baktı ve yanımdan hızla geçip merdivenleri ikişer ikişer çıktı. Annem salonda oturmuş laptop ile uğraşıyordu beni görünce göz kırptı ve koltuğu gösterip 'Gıybet zamanı' der gibi baktı. Gülümsedim ve koltuğa oturdum. Laptopunu kapatıp tostundan bir ısırık aldı. ''Baban dün gelemedi. Seninle bir şey konuşacaktı, ama gitmesi gerekti'' kaşlarımı çatıp doğruldum ''Gitmesi gerekti?'' tostunu tabağına bıraktı ve oda doğruldu ''İngiltere'deki şirkette sorun çıkmış 1 ay kadar orada kalacak. Sana dün bunu söyleyecekti. Ama acilen gitmesi gerekti'' gözlerim doldu, anemin suratına boş boş baktım ve oturduğum yerden kalktım ''A- ama vedalaşamadık bile!'' gözlerini devirip kalktı ve bana sarıldı ''Merak etme canım, 1 ay çok uzun bir zaman değil'' kafamı salladım ve annemden ayrıldım ''Benimle sadece gideceği için mi konuşacaktı? Bunu o günde söyleyebilirdi.Başka bir şey var. Ne saklıyorsunuz?'' annem kızardı ve suratımı ellerinin arasına aldı ''Zamanı gelince onuda öğreneceksin'' kaşlarımı çattım.

Beyza hızla merdivenleri indi ve kolumdan yakalayıp beni kapıya çekiştirdi. ''Hadi geç kalacağız'' Anneme bakıp kaşlarımı çattım ''Eve gelince konuşacağız'' kafasını sallayıp yerine oturdu. Beyzanın peşinden kapıya ilerledim. Dolaptan şişme montumu ve ayakkabımı alıp giydim. Beyzada giyince çıktık. ''Taksi çağır'' kaşlarını çatıp bana baktı ''Annenden arabanın anahtarını istesene'' somurttum ''Anneme kızgınım. Çağır hadi'' gözlerini devirip çantasından telefonunu çıkarttı.

Mervelerin sitesinin önüne gelince ''Burası!'' deyip şöförü durdurdum. Ücreti uzatıp indim, Beyzada inip koluma girdi. ''Mervelere kaçıncı gelişin'' kafamı salladım ve yerdeki taşa tekme attım. Kafamda hala Annemin ve Babamın benden ne sakladığı ile ilgili sorular dönüyordu. ''Çok değil'' Merve kapıyı açıp sırıttı ''Hadi ama! Yolumuzu mu gözlüyordun'' dedim sırıtarak. Omuz silkti ve gülümsedi ''Sana aşığım biliyorsun'' sırıttım. Kebap bahçenin ucundan bana doğru koşmaya başlayınca sırıttım ve diz çöktüm. 'Kebap' Mervenin Golden cinsi köpeği, tam bir hiperaktif. Kebap yanıma yaklaştı ve patilerini havaya dikti. Sırıtıp patilerini tuttum ve omuzlarıma koyup sarıldım. Beyza kafasını okşadı ''Adı ne?'' sırıttım ''Kebap'' Kebap'tan ayrılıp dizlerimi temizledim. Beyza, Merveye sarılıp öptükten sonra ''Adını kim koydu?'' diye sordu. Merveyle birbirimize bakıp sırıttık. Merve eve doğru ilerledi ''Ben koydum'' Beyza kaşlarını çattı ve gülümsedi ''Nereden ilham aldın acaba? Kebap ne ya'' Merve omuz silkip salona yöneldi ''Kebap çok severim'' Beyza kafasını salladı ve mutfağa girdi ''Kebap dedik dedik. Açım zaten'' kafamla onayladım ve bende mutfağa girdim. ''Ne yapalım'' Merve yanımıza geldi ve ellerini omuzlarımıza koyup bizi mutfaktan çıkardı ''Arka bahçeye hazırladım bile''

Arka bahçeye çıkıp Mervenin özenle hazırladığı masaya ilerledik. Oturduk ve kahvaltımızı etmeye başladık. Sırıttım ''Beyza Çağataya açılacak'' Merve yudumlağı çayını püskürtecekken içinde tutup yuttu ''Hadi lan?'' Beyza kıkırdadı ''Evet açılacağım'' Merve gülümsedi ''Çok açılma boğulursun'' Beyza eline aldığı yumurtasını Merveye doğru tuttu ''Atarım!''

......................

Masayı toplarken kapı çaldı. ''BKÇ geldi deyip kapıya koştum, Berk'i bir gecede özlemiştim'' kapıyı açtım ve sırıttım. Berkin omzuna atladım ve kokusunu içime çektim. Ellerini belimde birleştirip kafasını saçlarıma gömdü ve öpücük kondurdu. Açıklayamadığım şekilde mutlu oluyordum onun yanında. Omzuna sardığım kollarımı çektim ve elinden tutup içeri sürükledim. Çağatay ve Kaan çoktan koltuğa yayılmışlardı. Berk yanağımdan makas alıp yanlarına gitti ve oturdu. Imm. Evet bide şu sehbaya ayak uzatma şeysi. Gözlerimi devirdim mutfağa girip Beyza ve Mervenin yanına gittim. Somurtup duvara yaslanmışlardı "Ne oldu?" Dedim masanın üstündeki kaseden elime aldığım elmamı ısırarak. Merve sırtını duvardan ayırıp yanıma geldi "Paranormal Activity hayalet boyutu'nu izleyecekmişiz, başka film mi kalmadı? Ben korkarım" gözlerimi büyütüp elmamdan bir ısırık daha aldım "Ciddi misin?" Dudaklarını büzüp kafasını salladı "Napıcaz?" Kıkırdadım "Uyuruz" ensemde hissettiğim nefesle irkildim. "Kim uyuyor?" Berke dönüp sırıttım "Beni öldürmeye mi çalışıyorsun?" Sırıttı yanıma geçip elimdeki elmaya eğildi ve ısırık aldı "Ne konuşuyordunuz bakalım?" sırıttım ''İzleyeceğimiz şu filmi, başka film mi izlesek ki?'' gülümsedi ve kafasını salladı ''Olmaz.'' gözlerimi devirip kafamı salladım. Beyza patlamış mısırları ve kola dolu bardakları alıp salona ilerledi. Mervede cips paketlerini açıp kaselere doldurmaya başladı. Doldurduğu kaseleri elime alıp salona yürüdüm. Kaan laptop'un başına oturmuş pis pis sırıtıyordu.

''Hiç bakma Kaan, izlemeyeceğim'' gülümsedi ve kafasını laptopa geri çevirdi ''Herkes geldiyse başlatıyorum'' Berk kendini koltuğa attı ''Başlat yakışıklı'' gözlerimi devirip Berkin yanına oturdum. Kolunu omzuma attı ve beni kendine doğru çekti, kafamı gögsüne koyup filmin başlamasını bekledim. Kaan laptopun başından kalkıp kumandayı aldı ve Mervenin yanına oturdu. Yerdeki puflarada Çağatay ve Beyza oturmuştu. Paranormal Activity filmini hiç sevmiyordum. İzlerken geriliyordum çünkü. Nerede ne çıkacağını kestiremediğim için korkuyordum. Her zamanki gibi ilk başlarda aile içi olaylar falan anlatılmaya başladı filmde. Oraları rahat rahat izledim. Olaylar olmaya başladıkça kafam Berkin gögsüyle birleşti, yanımdaki yastığı suratıma yapıştırıp tek gözle izlemeye başladım. Berkin gülümsemesi kulaklarıma doldu. Nasıl oluyorda korkmuyor?

Daha fazla dayanamadım ve Berke dönüp telefonunu istedim. Hırkasının cebinden telefonunu çıkartıp bana verdi. Telefonun kilidini açıp oyunlarına baktım. Motor oyununu görünce hemen açıp oynamaya başladım. Oyundan ses çıkınca Kaan elindeki yastıkla suratıma vurdu ''Kıs şunun sesini'' kıkırdayıp telefonun sesini kapattım ve oynamaya devam ettim. Çağatay ve Beyza önde hunharca cips ve mısırları yiyor, filmide gayet güzel izliyorlardı. Oyun oynarken mesaj gelince, bildirim sekmesini yukarıdan aşağıya çektim. 'Gülçin' mesaj atmıştı. Bu kızın kafasını belkide klozete sokmalıydım ha? Mesajı açıp okumaya başladım.

Gönderen; Gülçin

Merhaba Berk. Yarın akşam evimde havuzlu doğum günü partisi veriyorum. Kaan ve Çağatay'ı alıp gelirsen sevinirim canım. Öptüm :*

Öptüm mü? Hızla nefes alıp verdim ve Kaanın yanında duran kumandayı alıp filmi dondurdum. Beyza ve Çağatay dönüp 'Noluyor lan' der gibi baktılar bana. Kaşlarımı çatıp Gülçinin mesajını sesli bir şekilde okudum. Okuduktan sonra Berk telefonunu ellerimin arasından çekip aldı. ''Gelmiyoruz yazıyorum'' Sırıttım ''Hayır'' Berk kaşlarını kaldırıp bana baktı '' Anlamadım?'' elinden telefonu aldım ve Gülçine yazdım.

Gönderilen; Gülçin

Geliyoruz.

Berk kaşlarını çatıp bana döndü ''Ne yapıyorsun?'' gülümsedim ve Merveye döndüm ''Yarın akşam partiye gidiyoruz kızlar'' Merve gülümsedi ve kafasını salladı. Beyzada sırıttı ''Eğlence çıktı desene'' kafamla onaylayıp Berke telefonunu uzattım. ''Yarın beni 7 gibi alırsın koçum'' telefonunu alıp cebine koydu ''Hayır gitmiyoruz'' kaşlarımı çattım ''Gidiyoruz Berk, yoksa Gülçinin kafasını klozete sokup onu o suyun içinde boğmamı mı istersin? Ölürse ne kadar yatarım?'' İç çekip kafasını salladı ''Kısa giyme'' gülümsedim ve yanağından öptüm ''Merak etme''

En son merak etme dediğimde beni öldürüyordu. Ama neyse. Yarın akşam için eğlence çıkmıştı, Gülçin Berk'i elimden alamayacağını öğrenmeli artık.

Derinحيث تعيش القصص. اكتشف الآن