İntikam

45.1K 1.5K 71
                                    

Multide Gökçe ve Gamzenin motoru var.

"Derin, kalksanaa" dürtülmeyle tek gözümü açıp Beyzanın sırıtan yüzüne baktım. "Hı?" Yüzündeki gülümseme genişledi "Bugün özel gün kalk hadi" iki gözümü açtım. "Nasıl?" Sırıttı. "Gülçinden intikamının alınacağı gün" keyifle sırıttım ve doğruldum. "Evet haklısın" yataktan kalktım ve banyoya ilerledim. Elimi yüzümü yıkıyıp odama girdim. Beyza kendini yatağıma atmıştı.
"'Merve nerede?" Sırıttı. "Hala uyuyor" kafamı sallayıp Mervenin yanına gittim. Üstüne atlayıp sarıldım. Gözlerini açmadan cırladı.
"Hayvanat, uyuyana saygı!" Kıkırdadım. "Hadi len ordan, kalk"
"Yaa nedenmiş" sırıtıp daha çok sarıldım.
"Gelmiyormusunuz bugün bizimle" gözlerini açıp doğruldu.
"Hayır. Beyza,ben,Kaan ve Çağatay Şarköye ineceğiz" sırıttım. "İşi pişirdiniz siz he" koluma vurdu. "Utandırma beni" kıkırdadım "Şu koluma artık vurma. Çürüdü" sırıttı "tamam tamam" üstündeki yorganı çekip kalktım. "Hadi hazırlanın " kafasıyla onayladı ve kalktı. O banyoya giderken bende odama gittim. Beyza hala yatıyordu. "Üstüne atlamamı istemiyorsan kalk" tek gözünü açıp bana baktı "Bu tehditler bana işlemez kuzişim" sırıttım. "O zaman bombalama geliyorum" gözlerini büyütüp kalktı "böbreklerim çıkar lan ağzımdan keko." Sırıttım.
Dolabımı açtım ve göz gezdirdim. Beyza kalkıp yanıma geldi. "Ne giyeceksin" omuz silktim "Bilmem, herzamanki şeyler" elimi dolabın içine atıp siyah yüksek bel pantalonumu çıkartıp yatağımın üstüne attım. Gözümü tekrar dolapta gezdirdim. Kısa dar siyah tsortumude yatağın üstüne atıp dolabı kapattım. Beyza bana baktı "Çok siyahsın" sırıttım. "Siyah olmak ayrıcalıktır." Kıkırdadı ve odamdan çıkıp kapıyı kapattı. Dün akşam duş yaptığım için saçlarım hala biraz ıslaktı. Denize girdiğim içinde ıslanmıştım zaten. Saçımdaki tokayı çıkartıp saçlarımı taradım ve fön makinesiyle kuruttum. Gözümün diplerine siyah far çekip rimel sürdüm. Dolaptan siyah deri ceketimi alıp koluma attım ve aşağı indim. Serkan çoktan kalkıp balkona kahvaltı masasını kurmuştu. Balkondan çıkıp içeri girerken beni gördü ve gözlerini büyüttü. "Oha lan bu ne güzellik" sırıttı ve kafasını salladı" Pardon ne yakışıklılık diyecektim" kıkırdadım ve yanağından makas aldım. "Akşam eve gelince ayaklarımı yıkayacaksın" gözlerini devirip sırıttı " yok deve" kıkırdadım ve balkona çıktım. Köşeye oturdum ve çayımı yudumladım. Bu Serkanı kendime karı olarak alabilirdim. Evimin kadını olurdu. Hemde hamarat. Kendi kendime gülüp çayımdan bir yudum daha aldım. Serkan elinde tuzlukla balkona girdi. "Ne oldu lan deliriyormusun yoksa" sırıttım "Daha çok beklersin" güldü. Sandalyesini çekip oturdu. Beyzayla Mervede balkona girip yerlerine oturdular. Merve güldü " oo çok hamaratsın Serkan" Serkan sırıtıp çatalını salataya batırdı. "Her zamanki halim"
............
Ayakkabılarımı giyip dışarı çıktım. Deri ceketimin kolunu sıyırıp kolumdaki saate baktım. 14:37 pis pis sırıtıp sitenin yoluna adımladım. Beyzayla Mervede arkamdan koşarak geldiler. Kaşlarımı kaldırıp Merveye döndüm "Sizinkiler nerde?" Merve gözünü karşıya dikti "oradalar" kafamı çevirip karşıya baktım. 'BKÇ' oradaydı. Onlara artık böyle hitap edecektim. Berk,Kaan,Çağatay yani BKÇ evet, evet sevdim bunu. Sırıtıp ilerledim. Gülçin marketten çıkıp Berkin yanına gitti. Sırıtmam genişlerken Beyza kolumu dürttü. "Öldürmeyin kızı" sırıttım. "Ben bilmem Allah bilir"
Yanlarına gidince selamlaştık. Gülçin ağzındaki sakızı gevşek gevşek çiğnerken Berkin koluna girdi. "Ne zaman gideceğiz" sırıttım. "Gelecekler şimdi" gözlerini devirdi. O sakızı biraz daha böyle çiğnerse azına geçireceğim. Çok geçmeden siteye yaklaşan motor sesiyle vücuduma adrenalin salgılandı. Aşığım şu motorlara be. Gamze ve Gökçe sitenin otopark kısmından içeri girdi ve bize yakın mesafede durdu. Kaan gözlerini büyüttü."BMW S1000RR mı o" Gamze kafasındaki kaskı çıkartıp saçlarını savurdu ve kaskını kollarının arasına aldı. Gülümsedi "Evet" Kaan gözlerini Gamzenin kollarının arasındaki kaska çevirdi "O kaskta Arai mi?" Gamze kafasıyla onayladı. "Motorlarla ilgileniyorsun sanırsam" Kaan sırıttı. "Evet çok severim" Gökçede kafasındaki kaskı çıkartıp deponun üstüne koydu. Kaan gözlerini bu sefer Gökçenin motoruna çevirdi "O da kawasaki dimi" Gökçe kafasıyla onayladı ve sırıttı. Kafamı kaana çevirdim. "Anladık motorlardan anlıyosun" Kaan sırıttı. "Tabi lan" Serkan yanımıza ilerledi.Gamze ve Gökçeyi görünce hayranlıkla baktı. Koluna vurup kulağına fısıldadım. "Az bak lan" Serkan gözlerini kaçırmadan sırıttı. "Aşık oluyorum sanırım" Gamze ve Gökçeyi hangi ortama soksam illaki beğenen oluyordu. Gökçeyi size zaten anlattım. Gamze ise saçları omzundan 4,5 parmak uzun ve saçları ombreli. 1,83 boyunda ve zayıf. İmrenmemek mümkün değil. Ailesi Gamzenin hep manken olmasını istemiş ama Gamze hız tutkunu olduğu için motordan vazgeçmemiş. Gökçede aynı şekilde. Gamzenin arkasına binmek cesaret ister . Ve ben bu cesareti Gülçinde gördüm. Tabiki şaka. Gülçin göt korkusundan ölüyor şuan. Olsun hak etti.
"Ben kimin arkasına bineceğim" dedi Gülçin kaşlarını çatarak. Gamzeye dün akşam planımı anlatmıştım. O yüzden bozuntuya vermedi. "Benim" dedi sırıtarak. Gülçin sakızını patlatıp çiğnemeye devam etti. "Ben binmem senin arkana" Gamze sırıttı. "Göt korkusu başa bela." Gülçin sakız çiğnemeyi bırakıp Berkin kolundan çıktı. "Korkmuyorum ben!" Gökçe kıkırdadı. "Yav he he" elimdeki ceketi üstüme giyip Gökçeye ilerledim bana uzattığı kaskı kafama takıp Gülçine döndüm. "Geliyor musun" Gülçin kafasını sallayıp Gamzenin yanına ilerledi. Gamze elindeki kaskı Gülçine uzattı. Gülçin kaskı kafasına geçirdi. "Off kulağım acıdı." Gamze pis pis sırıttı. "O daha bir şey değil" Gülçin ellerini kasktan çekti "Anlamadım?" Gamzenin sırıtması genişledi. "Birazdan anlayacaksın merak etme" Gamze kollarının arasına aldığı kaskını kafasına geçirdi. "Binmeyecek misin?"
Gülçin motora doğru yaklaştı. "Nasıl bineceğim?" BKÇ grubu hunharca sırıtıyordu. Gamze kafasını Gülçine çevirdi "İlk önce sol yolcu ayaklığına basıcaksın parmak ucuyla, ardından bacagını atıp sağ yolcu ayakligina basıcaksın" Gülçin kafasıyla onaylayıp Gamzenin dediğini yaparak sele'ye oturdu.
Gamze kafasını önüne çevirdi ve devam etti. "Hız yaparken geriye uçmamak için ben işaret ettiğim zaman üzerime doğru uzanman gerek rüzgarın seni itmemesi için, rahat bir şekilde oturman içinde hız esnasında diz kapaklarınla benim bacaklarıma darbe uygulaman gerek" Gülçin oturduğu yerde rahatsızca kıvrandı. "Fazla hız yapma o zaman" Bu kız bu kadar kaba olmak zorunda mı? Gamze motoru çalıştırıp sitenin dışına ilerledi. Gökçe'de Gamzenin arkasından gitti. Siteden dışarı çıkınca Gamze biraz hızlandı Gökçe'de hızlanarak Gamze'nin yanında devam etti. Gamze eliyle Gülçine işaret edince Gülçin Gamze'nin dediği gibi Gamze'nin üzerine uzandı ve kollarını sıktı.

Gülçin'den

Gamze daha çok hızlanınca kendimi daha çok sırtına yasladım ve kollarımı sıktım. Vücudum inanılmaz derecede adrenalin salgılamaya başlamıştı. Gözlerimi kapattım ve sıktım. Ama bunu yapınca bir yerden düşüyormuş gibi hissediyordum ve başım dönüyordu. Gözlerimi açıp etrafı izledim Gamze hızlandıkça etrafı tek bir çizgi olarak görüyordum. Gökçe daha çok hızlanıp önümüze geçti. Viraja girdikleri için Gökçe viraja yattı Derinde Gökçe gibi yattı. Tek bir vücut gibilerdi. Gökçe ne yaparsa Derinde ona ayak uyduruyordu. Gamzede viraja yatınca bende yattım. Ne kadar güvenmesemde ayak uydurmak zorundaydım. Yoksa ölüp gideceğim. Arabaların yanından füze gibi geçiyorduk ve ben birazdan korkudan öleceğim. Gamze vitesi arttırıp daha çok hızlandı. Rüzgarın şiddetiyle kafamdaki kaskın yukarı doğru kalktığını hissettim. Kayışları açık bir şekilde sallanıyordu. Lanet ettim ve kafamı Gamzenin sırtına gömdüm. "Dur!" Diye bağırdım kaç kere ama beni duymadı. Kask kafamdan daha çok çıkmaya başladı ama burnum kaskın kafamdan uçmasını önledi. Kafamı kaldırıp karşıya baktığımda kırmızı ışığı görünce rahatladım. Kalbim duracak gibiydi. Gamze kırmızı ışığa yaklaştığı için hızını düşürdü. Durunca hemen kaskımı düzelttim ve kayışlarını bağladım. Yeşil ışık yandığı gibi Gamze gaza bastı kafam Gamzenin kafasına çarptı kask olmasa kafam yarılırdı. Bunun hesabını Derine soracağım.
........

Derin'den

Gamze hızını düşürünce Gökçede hızını düşürdü. Siteye girdiğimizde BKÇ grubu oturdukları banktan kalktılar. Beyza ile Mervede marketten çıkıp yanımıza ilerlediler. Gamze motoru durdurdu ve ayağını yere koydu. Gülçin Gamzenin arkasından hızlıca inip kafasındaki kaskı çıkartıp Gamzeye uzattı. Gamze kaskı alıp deponun üstüne yasladı. Gülçin Berke bir iki adım attıktan sonra yere yığıldı. Berk hemen Gülçini tutup kucağına aldı. Ben ise Gülçine acımadım ve zaferle sırıttım. Herşeyin bir bedeli vardır dimi ama. Berk Gülçini eve getirirken Gökçenin arkasından indim ve kaskımı çıkartıp kollarımın arasına aldım. Gamze bana göz kırptı ve yumruğunu uzattı bende ona yumruğumu uzattınca yumruklarımızı tokuşturduk 👊🏻.

Merhabaa arkadaşlar. Bu bölümü yazarken çok zorlandım. Bölümdeki gibi motorla ilgilendiği için Gamze yardımcı oldu bana yazmamda Gamzeye burdan sonsuz teşekkürler seni seviyorum 💕

DerinWhere stories live. Discover now